Årbogen om mig selv og min hverdag i det daglige. (Start)
Søndag den 25. november 2007, kl. 12:22:32: ("Færdiggørelsen af denne min nye hjemmeside")
Så er jeg så små færdig med denne her flotte sag af en ny hjemmeside til mig selv. Jeg mangler faktisk kun lige, at få denne Dagbogsside på plads sammen med min Linkside og Kontaktside, hvor du henholdsvis ka' se mine mange link og i opsummeret form, se hvor og hvordan du ka' kontakte mig.
 
Derefter ska' jeg i givet fald lige ha' griflet til kundeservice hos 123hjemmeside.dk, for, at høre hvordan man tilmelder sig deres Nyhedsbrev, hvis jeg ikke er tilmeldt det automatisk ved oprettelsen af hjemmesiden.
 
Derfra går der så lige 5 dage til nu på fredag den 30. november 2007, da jeg ska' ha' gysser på min konto, som ikke kommer før da. Der ska' jeg så ha' hhv. undersøgt om navnet Buggiewonderland er ledigt som domænenavn - hvilket jeg selvfølgeligt håber meget på - så min hjemmeside kommer til, at hedde www.buggiewonderland.dk i stedet for www.123hjemmesider.dk/Buggiewonderland.
 
Men da det koster knaster, ka' jeg formodentligt ikke gøre det før da, da de jo nok vil ha' betaling ved kasse 1 med det samme. At ha' sådan et domænenavn koster 99,- kr. i oprettelse og 39,- kr. fast i kvartalet. Oven i det kommer så grundbeløbet på 129,- kr. i kvartalet + en foreløbig øgning af pladsen på min side med 200 ekstra billeder og 20 ekstra sider, fra standarden på 300 billeder og 40 sider - som for billedernes vedkommende er ved, at være fyldt op nu - til 500 billeder og 60 sider til mit fremtidige uploading af billeder m.m.
 
Den forøgelse koster så 29,- kr. i kvartalet. Det gi'r til sammen 296,- kr. i engangsbeløb til forlængelse af mit nuværende gratisabonnement, som udløber om en lille måneds tid. Det vil jeg betale med mit kreditkort (MasterCard Direct), og ved samme lejlighed tilmelde mig 123hjemmeside's betalingsservice, så abonnementet bliver betalt automatisk, og jeg dermed undgår, at hjemmesiden bliver utilgængelige på nettet for andre end mig selv.
 
Og regnestykket for den kvartalsvise betaling for hjemmesiden, ser foreløbigt sådan ud: Grundbeløb: 129,- kr. + 200 ekstra billeder og 20 ekstra sider: 29,- kr. + et styx domænenavn: 39,- kr. = 197,- kr. i kvartalet. Men med jævne mellemrum vil jeg nok øge pladsen med yderligere 200 ekstra billeder og 20 ekstra sider efterhånden som pladsen fyldes op med nye ting.
 
Og det koster så yderligere 29,- kr. ekstra i kvartalet hver gang. Så det er ingenlunde gratis, at ha' denne her hjemmeside. Til gengæld undgår jeg reklamer på min side, hvilket jeg må leve med på min gamle og sølle 10 MB "store" hjemmeside på K-nettet.
 
Som jeg dog nok beholder foreløbigt, da jeg frasiger mig adgangen til de mange hundrede hjemmesider derinde, hvis jeg nedlægger den, medmindre jeg noterer mig hver enkelt hjemmesideadresse - og det gider jeg ikke. Men på oversigten på K-nettet, ka' jeg se navnet på hver enkelt hjemmeside i alfabetisk rækkefølge. Og den er meget go' at ha' i baghånden, hvis jeg ska' ind og finde nogle billeder eller tilsvarende derinde.
 
Men hvis man ta'r udgangspunkt i de 197,- kr. i kvartalet, det vil koste mig på nuværende tidspunkt, syn's jeg heller ikke det er synderligt dyrt, når man tænker på, at jeg slipper for reklamerne. Heller ikke set i lyset af, at de nok vil stige lidt med 29,- kr. ad gangen efterhånden som jeg for brug for mere plads.
 
Så fremover behøver jeg ikke, at gennemgå det for mig, irriterende Scenarium, at skifte mine billeder ud med fast interval fordi der ikke er plads til dem alle sammen. Nu ka' jeg bare losse ind på siden lige så tosset jeg vil. Og bli'r pladsen fra trang, så køber jeg mig bare til noget mere plads på siden, som tidligere beskrevet.
 
Til sidst ka' jeg lige nævne, at jeg også går og overvejer, at bestille et T-shirt-tryk af et af mine billeder med teksten "Godt Nytår" på - som jeg regner med, at bruge Nytårsaften 2007-2008 - via www.123foto.dk. Men hva' det koster ved jeg ikke en flyvende døjt om, da jeg ikke har været inde på siden endnu. Men et godt på fra min side, vil nok være omkring et par hundrede kroners penge vel sagtens.

Men jeg vil nu gøre denne og de følgende sider færdige her på sitet, foretage min første betaling for den på fredag , som sagt med mere, og derefter ska' alle dem, jeg har mailadresser på, nok få besked om siden og dens endelige adresse i en fælles mail. Hyggehejsa!!
Mandag den 26. november 2007, kl. 21:18:59 (Helt færdig hjemmeside).
Og hermed lykkedes det mig guddødeme, at få de sidste detaljer i selve oprettelsen. Så med p.t. 266 billeder ud af 300 i alt og 26 sider ud af 40 i alt, som jeg har plads til nu - inklusive billedet af min computertskærm, som viser forsiden på min hjemmeside øverst i dette indlæg - ka' jeg sige: "Færdigt arbejde!" og "Helt færdig hjemmeside". Nu mangler jeg bare det formelle med tjek om mit domænenavn er ledigt, betaling m.m. og offentliggørelse af min hjemmesideadresse til alle dem i min familie, som jeg har mail-adresser på. Men alt det ordner jeg som nævnt i det tidligere indlæg, nu på fredag den 30. november 2007. Og indtil da vil jeg gennemgå mine to indbakker for mails, som har ligget stille hen mens alt det her hjemmesideoprettelseshalløj har stået på siden torsdag den 22. november 2007. Men nu vil jeg lige gennemgå min egen hjemmeside fra a til z, som alle andre ville se den. Dvs. at jeg taster adressen ind i adressefeltet i min browser og gennemgår den, som var det en hver anden privat hjemmeside. Når det så er gjort, vil jeg lukke ned for i dag. Klokken nærmer sig quart i 10 om aftenen og jeg har hverken fået vådt eller tørt hele dagen. Så det ska' også lige ordnes inden jeg går i seng, og imens vil jeg nok se TV2-NEWS. Når jeg så står op i mogen og tænder for computeren, vil jeg dog lige af bar nysgerrighed tjekke nogle af de andre hjemmesider ud inde på www.123hjemmeside.dk, inden jeg går i flæsket på min mail-pukkel. Og så på fredag får jeg som sagt ordnet alt det formelle vedr. denne hjemmeside, inden jeg på mandag den 3. december 2007, bl.a. slår et slag forbi min mor og Bjarne for, at betale min mor nogle penge tilbage, jeg skylder hende. Og i den forbindelse vil jeg endeligt vise mine færdige hjemmeside frem på Bjarnes computer og ta'r mit kamera med ned, så jeg ka' forevige det til et nyt indlæg til denne side. Og indtil da, vil jeg bare sige ciao, ciao, og hej så længe. 
Søndag den 23. december 2007 kl. 23:25:37 (Præsentationen af min nye hjemmeside for min mor og bonusfar).
Ja, så blev min hjemmeside omsider færdig til en præsentation for min mor Esther, og bonusfar Bjarne, som ses på billedet her til højre mens de i første omgang studerer min forside med noget til lejligheden passende julemusik på.
 
Præsentationen fandt sted helt tilbage på Niels Christian Meyer alias Bubbers hele 43 års fødselsdag på tirsdag den 11. december 2007, kl. 15:00, hvor billedet er taget ifølge kameraets oplysninger.
 
Et par dages tid forinden havde jeg sendt en mail til dem begge 2, hvor jeg havde linket til min forside. Det ga' Bjarne, som læser meget hurtigt som en anden scanner, mere end rigeligt tid til, at gennemlæse det meste på hjemmesiden, og tænkte først: "Yes, godt gået, Christian".
 
Men da han var nået til sidste del af "Mine hemmeligheder", hvor jeg yderst detaljeret beskrev, hvor beskidt min lejlighed er, udbrød han: "Nej, nu er du altså for ærlig, Christian", og så blev han efter sit eget udsagn, helt ked af det på mine vegne.
 
Han havde vist også læst noget af det højt for min mor. Og hun blev så oprevet af det, at hun var lige på nippet til, at ringe til mig, men Bjarne bad hende vente, da han ikke syn's det var nogen god idé, og mente, at det ville være lidt utidig indblanding. Og når jeg alligevel kom forbi den følgende dag, ku' min mor snakke med mig ansigt til ansigt til den tid, og det var så i orden.
 
Så da jeg intetanende kom ned til min mor og Bjarne, ventede der mig en lidt længere alvorssnak omkring det jeg havde skrevet her på min hjemmeside. Men jeg fik da presenteret den, og det er jo det vigtigste.

Lidt senere gik Bjarne ned i den lokale kiosk, Tobakshuset, for, at købe et par skrabejulekalendere fra Danske spil til sig selv og sin hustru - altså min mor - plus et prakteksemplar af den seneste udgave af Søndagsavisen ligeledes til min mor + evt. lidt mere, som jeg ikke ved, hva' var.
 
Og mens han var væk benyttede jeg mig af lejligheden til, at gå lidt mere i dybden med præsentationen af min hjemmeside for min mor på Bjarnes computer. Jeg tog også et billede af det, og var længe overbevist om, at det var det billede jeg ville bruge til dette indlæg. Men i sidste øjeblik endte jeg med, at bruge det billede jeg nu engang har brugt, hvor de begge to er med på.
 
Da jeg lidt senere drog hjem igen, blev jeg af både min mor og Bjarne, på det kraftigste opfordret til, at slette den del af "Mine hemmeligheder", hvor jeg blotlægger hvor beskidt min lejlighed er. Men jeg valgte dog, at omformulere det i stedet for. Hvilket jeg gjorde samme aften. Derefter ringede jeg til min mor og læste det jeg netop havde skrevet, højt for hende i telefonen, som hun så godtog.
 
Før, under og efter hele "præsentationsbesøget" hos min mor og Bjarne, knaldede jeg i alt 29 billeder, som du lidt senere ka' se samlet under "Præs. af website" her på siden.
 
Det var såmænd det hele, så mange var ordene. Både i dette indlæg, og i denne årbog for resten af 2007, som helhed, da jeg tidspunktet taget i betragtning, nok næppe når, at grifle et nyt indlæg inden nytåret 2007-2008 om en uges tid.
 
Så dette var det sidste indlæg i denne årbog. God jul og Godt Nytår 2007-2008, til alle jer læsere ude bag skærmene, og på forhåbentligt et godt gensyn i en ny årbog i starten af 2008. Hyggehejsa!!

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊