Afprøvning af div. sektioner

Alle 8 sektionsmoduler m.m. på stribe én for én:

Her har jeg valgt et billede af mig selv, min kære moder har taget af mig, under vores familietur til Bornholm helt tilbage i juli 2006. Da vi var sent ude med at bestille hotelovernatning og stort set alt var udsolgt desangående på "Solskinsøen", var vi heldige, at blive privat indkvarteret på noget, der hed Pæregården med en stor have til med bl. a. trampilin og kuglegrill m.m. Her sidder jeg i stuen i en såkaldt "bamsestol" og studere en turistbrochure eller noget tilsvarende for Bornholm, da min mor i et ubevogtet øjeblik sneg sig til at knipse mig med sit kamera. Jeg har så siden hen fået en kopi af billedet, jeg efterfølgende bl. a. har sat en ramme i plast med guldkant omkring i et program, hvor man bl. a. ku' gøre det. Jeg har desværre ikke programmet og ka' i øvrigt heller ikke huske, hverken hva' programmet hed eller hvem producenten er. Men det er et af de lidt bedre billeder, der er blevet taget af mig, jeg med denne ramme, syn's var/er passende hertil.

På denne side vil jeg - som anført ovenfor - afprøve de nye ting eller rettere sektioner, man ka' dele sine sider op i, såsom "Billeder", "Video" og "Slideshow" m.m. etc., hvis man bare lige trykker "Gem og se" og returnerer tilbage til redigeringsvinduet igen, for hver ny indsat sektion. Og jeg har jo lagt ud med denne første sektion, der hedder "Tekst". Jeg deler hver af de i alt 8 sektioner op med netop den 8. sektion: "Skillelinje".

Og jeg fortsætter med at sætte billeder ind. Denne gang er det et billede af Malmö Rådhus, jeg tog under en smuttur til selvsagt netop Malmö under en af mine daværende ture rundt i Blomkålsøresundsregionen på mit blomkålsøresundskort til både busser, tog og Scandlinesfærger, formedelst ca. 2.500,- kr., helt tilbage på tirsdag den 18. maj 2004, kl. 15:57, for at være helt præcis. Jeg har så siden hen sat en simpel orangefarvet ramme omkring i Photoshop Elements.
Pet Shop Boys - Can You Forgive Her
Og mit til dato allerførste YouTube-link bliver dette her med den britiske bøsseduo Pet Shop Boy ("Dyrehandeldrengene"), der her op til de snarligt forestående julefrokoster med tilhørende mere eller mindre blomstrende jalousi fra begge køn, har et budskab til alle potentielle hanrejer: "Spøg dig selv, kan du tilgive hende" med nummeret "Can You Forgive Her" tilbage fra det herrens år 1993 med en masse computereffekter i. Rigtig god fornøjelse!!
Den dinglende fuldmåne!!
Her har vi så fuldmånen lidt uskarp, men ikke desto mindre fanget på en af mine utallige ture helt tilbage på tirsda 23. juli 2013, kl. 22:59.
To snegle på en pæl.
Tog snegle på en pæl ved nordindgangen til Bellahøjparken fanget på mandag den 22. juli 2013, kl. 15:46.
Et bundt lyserøde roser.
Her er så en flok roser ligeledes fanget i Bellehøjparken m.m. på mandag den 22. juli 2013, men, kl. 16:40.
En due på en gadelampe.
Her er så en due på en gadelampe fanget på en villavej i Brønshøj på mandag den 22. juli 2013, kl. 20:07
Flot solnedgang over Brønshøj.
Og vi slutter af med en indzoomet nedgående sol over Brønshøj stadig på mandag den 22. juli 2013, kl. 20:43.
Ild i knaldhytten!!
Her er det så den opstående pinsesol 2014 fra pinsedag 2014 på søndag den 8. juni 2014, kl. 4:34, ude på Nordre mole i Dragør Havn, hvor solen spejler sig i en glasfacade på et hus, så det ser helt ud som om, at der er ild i huset.
Den dansende Pinsesol 2014.
Kort og godt den dansende Pinsesol 2014, ligeledes fanget imod nordøst på Nordre mole i Dragør Havn på Pinsedag 2014 på søndag den 8. juni 2014, kl. 4:51. Så hut jeg visker, stod Solen op, kl. 4:27, netop den morgen.
Gang i Dragør Røgeri.
En af de lidt mere kuriøse ting, jeg oplevede den morgen på Dragør Havn, var, at der lige pludseligt var gang i det gamle røgeri. De oprindelige røgovne er øjensynligt blevet nedlagt til fordel for noget mere moderne med egen skorsten, så de 2 gamle skorstene står uvirksomme hen. Her er det fanget diagonalt fra siden så at sige "i halvprofil" stadigvæk på pinsedag 2014 på søndag den 8. juni 2014, men så sent, som, kl. 5:22, om morgenen.

Den afsluttende tekst:

06-11-2014
Det var alt på denne side, næsten da.
Og med denne sjette sektion med "Seneste nyt", kom jeg næsten del hele igennem jeg mangler principielt bare "Signatur". Dvs. det er faktisk allerede indsat i skrivende stund, men mangler et passende selvportræt m.m. + en naturlig placering som til allersidst.

Men inden jeg nu runder helt af og anbringer siden her på rette sted - den har jo under hele denne her sammenflækning, være anbragt som forside med tilhørende musik på og det hele, hvilket den absolut ikke ska' være - må jeg lige konkludere, at det er helt genialt fundet på fra 123Hjemmeside.dk's side.

Nemlig det der med de nu 8 sektioner, inklusive "Skillelinje", men ka' indsætte efter forgodtbefindende på immervæk forsider- og standardsiderskabelonerne, hvor man på de fleste af dem ka' indsætte link til andre eksisterende sider på ens hjemmeside. Godt tænkt og fundet på, må jeg sige. Og med disse ord vil jeg takke af for denne gang med at bruge den sidste sektion, og sige tak for denne gang og nat, kl. 6:06:34, på netop denne her endnu ikke bare så meget, som det allermindste lysnet torsdag morgen.
Med venlig hilsen
Christian Bugge

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊