Div. udvalgte enkeltbilleder med tekst

Og som lovet på oversiden kommer her det billede fra Kolonne-sektionen på testsiden, jeg ikke mente jeg ydede fuld respekt med det lille frimærke af et billede, det endte med at blive. Så her kommer det i dinglende fuld skala og størrelse af det hus i min barndomsby Dragør ude på sydøstspidsen af københavnerøen Amager, som tilsyneladende ser ud til at stå i lys luge indendøre, selvom det heldigvis er langt mere fredeligt, nemlig at det er den opstående pinsesol, der spejler sig i ruderne. Jeg har altså taget det helt tilbage på pinsedag 2014 på søndag den 8. juni 2014, kl. 4:34, om morgenen, blot ca. 5 minutter efter, at Solen var stået op, ude fra enden af Nordre Mole på Dragør Havn i en næsten 40-45 graders vinkel ned imod nordvest, som jeg måtte sammenligne mine panoramabilleder, jeg også tog ved den lejlighed, med et tilsvarende satellitbillede fra Google Earth. Jeg har som nok noget nær det eneste sted i dag, mulighed for at sætte ting på alle de billeder, jeg sætter ind her på siden, men har dog undladt at gøre det her, da jeg som sagt vil yde dette billede ordentligt respekt i forhold til, det, der er i kolonnen på testsiden. Så du får det denne gang helt naturligt uden noget sjov og ballade, som så evt. ka' komme på div. senere billeder nedenfor.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊