På denne side vil du foreløbigt kunne finde hele 52 links - ja, tæl selv efter - til andre hjemmesider på nettet, hvis antal kun ka' stige med tiden. Det er primært et selektivt udvalg af de sider, jeg selv bruger meget + lidt af det øvrige løse fra sådan hist og pist, der alle som en har det til fælles, at være gemt som hjemmesidelinks i div. mapper og undermapper under mappen: "Foretrukne"/"Favoritter" - du ved, den med den gule/gyldne stjerne - på min egen computer. Jeg har i øvrigt derudover også mulighed for, at indsætte et billede ved hver af de mange links, men jeg har dog i dette ædle tilfælde nu engang altså valgt slet ikke, at gøre det, da jeg ikke har nogle relevante billeder i relation til/vedrørende de enkelte respektive links, at sætte derind. Men god fornøjelse med søgningen alligevel.
NI: NyhedsIndeks.

Og her lige fra starten af, lægger jeg i helt vanlig og overlegen stil, nu mindsandten allerede aldeles benhårdt ud med lige netop denne her både nyheds- og linkguide-portal under Krak.dk - du ved dem med kortene - lidt ligesom Web-reolen lige her nedenunder. Det er altså en portal med en ordentlig spandfuld link m.m. til andre hjemmesider etc. Der vil du altid kunne finde mange flere link, end du nogensinde ville kunne komme til at gøre her på siden. God fornøjelse!!

Web-reolen.

Kort og godt en hjemmeside med link til andre hjemmesider m.m. opdelt i både kategorier og underkategorier m.m. Et nyttigt link i mange henseende.

Danmarks Hurradio.

Dette er kort og godt Danmarks Radios hovedside alias forsiden.

DR's net-programoversigt.

Dette er Danmarks Radios net-programoversigt. Den siden jeg selv under helt normale omstændigheder altid går ind på, efter min browser har startet op på min starteside Google.dk, jeg har valgt at beholde som startside, da det gør det nemmere for mig at søge efter noget på nettet. Hvis linket her ikke virker så gå ind på Danmarks Radios hovedsiden fx via linket oven over, peg på linket "TV" øverst oppe, med musemarkøren, og vent på at menuen kommer frem nedenunder. Før så musemarkøren ned til punktet "TV-oversigt" - det tredje punkt til venstre fra linket "TV", hvis man medregner punktet lige under "TV" - og klik så der. Så sku' sitet meget gerne dukke op. Ellers må du ringe og brokke dig til DR eller noget tilsvarende. 

DR's net-tv-kanal: DR-NU.

Dette er DR's rendyrkede net-tv-kanal DR-NU, hvor du ka' se både nye, gamle og sågar kommende udsendelser fra/på Danmarks Radio. God fornøjelse!!

DR's nyhedsnet-tv: DR-Update.

Dette er DR's nyhedskanal på nettet DR-Update, hvor du ka' få netnyheder i sprællevende billeder døgnet rundt. God fornøjelse!!

DR's arkivsite: DR-Bonanza.

Dette er DR's arkivsite Bonanza, hvor du ka' se div. mere eller mindre ældre udsendelser fra DR's righoldige arkiv - et site, der kontinuerligt bliver udbygge med nye udsendelser, som DR har fået digitaliseret fra arkivet. God fornøjelse!!

TV2 Danmark.

Kort og godt TV2's hjemmeside. Her finder du bl.a. nyheder, spil, blogs, deres netkanal Sputnik o.m.a. God fornøjelse.

TV2's betalings-net-tv-kanal: TV2-Sputnik.

Her har vi så TV2 ordinære net-tv-kanal, hvor man imod betaling både ka' se nye, gamle og kommende programmer og sågar sport og spillefilm. God fornøjelse!!

TV2's gratis net-tv-kanal: TV2-Video.
Her er så TV2's gratis net-tv-kanal TV2-Video, hvor man ka' se både små videoklip af kortere eller længere varighed fra div. begivenheder m.m. God fornøjelse!!
TV2's spilsite: TV2-Spillekrogen.

TV2's officielle spilsite "Spillekrogen", hvor jeg jeg som regel er VIP-medlem, og man ka' spille div. både kort og brætspil m.m. - også om penge, dog kun fiktive penge.

DK4's hjemmeside.
Kort og godt DK4's egen hjemmeside, hvor du/man bl. a. ka' se net-tv. Dette kræver dog et medlemskab af DK4-klubben, der så hut jeg visker p.t. koster 249,- kr om året. Men hæng mig ikke op på det, det ka' godt ændre sig med tiden. God fornøjelse alligevel!!
Forsvarskanalen.dk.

Inde på dette site finder man Forsvarskanalen. En net-tv-kanal, hvor du ganske gratis ka' se kortere eller længere indslag omkring eller vedrørende Det Energisparepæredanske Forsvar i alle værn helt generelt m.m. Når du kommer ind på siden, åbnes der et separat vindue med selve "fremviseren" i. Den oprindelige side er ellers helt mørk og tom, kun med et link centreret foroven til førbenævnte vindue i tilfælde af, at det evt. ikke sku' åbne automatisk alligevel. God fornøjelse!!

Tycho Brahe Planetariums hjemmeside.

Tycho Brahe Planetarium er planetariet i København lige ned til søerne. Der finder du bl.a. interessante artikler om rumfart med mere, ka' tilmelde dig deres nyhedsbreve, blive medlem af planetariet og printe en månekalender ud o.m.a. God fornøjelse.

Solsystemet.

Her er en komplet oversigt over Solsystemet med både videoklip og div. udførlige forklaringer m.m. om hver enkelt planet og solen ikke mindst, alt sammen på dansk.

Jorden dag og nat.

Her på dette site ka' du se, hvor det er nat og dag på jorden lige netop nu, både på et fladt verdenskort og som et aktuelt billedet af jorden set fra hhv. Solen, Månen eller en valgfri satellit fra en gardinliste m.m. Faktisk et ganske underholdende site. God fornøjelse!!

Hvordan bliver vejret i den kommende tid?

Dette er kort og godt DMI's hjemmeside, hvor du på linket her, ka' se hvordan vejret er i København og Nordsjælland, men det kan selvfølgeligt også sagtens ændres til din lige din egen region inde på sitet. Ganske nyttigt!!

Hva' er klokken ude i verden lige netop nu?

Her på dete site, ka' du se, hva' klokken er overalt i verden. Kort og godt et regulært verdensur - og oven i købet et af de lidt bedre af slagsen efter min mening. Prøv selv!!

Hva' hedder dagen i dag?

På denne hjemmeside ka' du finde ud af, hva' dagen i dag hedder og baggrunden for dagens navn. Sitet indeholder bl. a. også en lille "evbighedskalender", men den går kun fra år 1700 til år 2000, så det er så som så med den "evighed" eller mangel på samme. Men den er da immervæk ikke desto mindre ganske funktionel trods alt.

En decideret net-almanak fra Nakskov.

Dette er en almanak på nettet leveret af Nakskov Gymnasium nede på det vestlige Lolland. Her er oplysninger om bl. a. Solens og Månens op- og nedgang, dagens længde og månedfaser o.m.a. God fornøjelse!!

Den ultimative evighedskalender m.m.

Denne evighedskalender er p.t. min foretrukne. Sitet er egentligt et stamtræssite for nogen, der kalder sig Familen Helgesen, men linket fører dig direkte indt til selve evighedskalenderen. Der ka' du søge på en hvilken som helst dato fra år 0 til år 9999, og se hvilken ugedag, den valgte dato falder på. F. eks. hvornår du selv eller andre ka' fejre 5.000 års fødselsdag, hvis du er til sådan noget pjat. Men mere lødigt ka' du også finde ud af, hvilken ugedag en helt bestemt begiovenhed faldt sted tilbage i fortiden. Du ka' faktisk sågar også gå videre end til det herens år 9999, men da søgefeltet ikke ka' håndtere mere end 4-cifrede årstal, må du ta' årstal senere/efter år 9999, på den langsommelige måde et enkelt år ad gangen. Men et meget nyttigt sigt, hvis man har behov for at vide hvilke ugedage bestemte begivenheder i fortiden rent faktisk fandt sted på.

Kalendere m.m.

Her er en lidt speciel hjemmeside: Den har kalendere fra den 1. januar 1500, til den 31. december 2099, som jeg selv bruger, hvis jeg ska' finde ud af hvilken ugedag en bestemt dato et bestemt år inden for den nævnte årrække har - meget nyttig. Derudover har den også noget om slægtsforskning og noget om "De Stærke Jyder", men på det punkt er der ikke meget, at komme efter. Men ad den vej har jeg bl.a. fundet ud af, at mine hedengangne morforældre begge var født på en lørdag og døde på en fredag, og jeg selv er født på en tirsdag og har en "foretrukken dødsdag" på samme ugedag.

Hvad, hvorfor, hvordan, hvornår osv.

Er der noget du går og spekulerer over, hvordan ka' være eller noget tilsvarende, er sitet er lige noget for dig. Biblioteksvagten.dk er et site, hvor der sidder folk fra biblioteksverdenen med udvidet søgebeføjeligheder, end den, du finder på nettet og f. eks. i næste link, Wikipedia på dansk. Man  ka' både skrive til den og få svar via mail eller ringe til deres hotline - som for det meste har åbent helt til, kl. 22:00, på hverdage - og få et direkte svar med det samme. Et ganske nyttigt site, jeg blev opmærksom på eksistensen af, da nogle af folkene bag, aflagde Aftenshowet på DR1, et lille visit, netop for at gøre opmærksom på sitets eksistens og muligheder, i løbet af december julemåned 2010 - vistnok tirsdag den 14. december 2010, uden jeg dog er helt sikker på den præcise dato, men immervæk engang medio december 2010 sådan cirkus.

Et elektronisk netbaset leksikon.

Den energisparepæredanske udgave af det verdensomspændende og netbaserede leksikon: "Wikipedia - den frie encyklopædi", som redigeres af brugerne selv. Yderst nyttig side.

Et alternativt leksikon.

Siden her hedder "Spademanns Leksikon", og dette er den danske udgave af det. Jeg ved ikke så meget om det, andet end, at det vist er nogle ret mystiske ting, det indeholder. Så tjek det selv ud. God fornøjelse.

En stor database om danske film m.m.

Hjemmesiden/databasen indeholder alt hva' julehjertet begære af alle mulige og umulige oplysninger inden for danske film, nye, som gamle, og danske skuespillere, afdøde, som nulevende med bl.a. søgefunktion og mærkedage m.m.

En netbeseret elektronisk lommebog.

Siden indeholder bl.a. samtlige navne på bryllupsdagene med årstal på og både den positive og negative jantelov o.m.a. Et virkeligt must, hvis man står og mangler sådan nogle oplysninger - yderst nyttig.

Danmarks Statistiks hjemmeside.

En hjemmeside med alle mulige statistikker og tal vedrørende Danmark - bl.a. befolkningstal o.lign. Jeg selv bruger den primært kun til, at finde ud af hvor mange der har et givet for- og efternavn m.m. og ad den vej har jeg bl.a. fundet ud af, at der er 4 andre personer foruden mig i kongeriget Danmark, som hedder Christian Bugge.

Google.dk.

Kort og godt søgemaskinen Googles veritable energisparepæredanske site - min browsers startside lige p.t.

En omregningshjemmeside.

En engelsksproget side, hvor man ka' omregne begreber som lægde, dybde, højkde, vægt, masse, tid og energi og en masse andre ubestemmelige begreber fra fysikens verden m.m. Et must, hvis man ska' ha' regnet sådan noget ud.

En billig hjemmesideudbyder.

Her ka' man få pænt store hjemmesider for en billig penge. Eller som de siger selv: "STORE WEBHOTELLER til små priser". Og det var der, hvor jeg havde planer om, at oprette et gigantisk webhotel. Men jeg har nu ret hurtigt fundet ud af, at det her hos 123hjemmeside, er da meget bedre og ikke mindst billigere og nemmere. Hos concor, ska' man vist oprette den helt fra bunden med selv, at lave HTML-koder. Og det er jeg ikke synderlig stiv i. Men hvis du er det, er siden i hvert fald et besøg værd. God fornøjelse.

123hjemmeside.dk.

Så er der hjemmesiden, hvorfra jeg har oprettet hele denne flotte hjemme. En side jeg har været inde på utallige gange i løbet af de sidste 4-5 dages tid under oprettelsen af denne side. Og jeg ka' kun brandvarmt anbefale, at man går derind og får oprettet en side - man for uhyggeligt meget for en billig penge. Første måned er helt gratis og til enhver tid helt fri for de til tider ret så irriterende reklamer, hvorfor det også koster lidt penge. God fornøjelse med det, hvis du har mod på det. Og det er altså faktisk ikke så forbandet svært. Selv jeg, som ikke ligefrem er noget geni ved en computer, fandt rimeligt hurtigt ud af hvordan man gjorde det, da det hele er på vaskeægte energisparepæredansk hele vejen igennem. Jeg blev selv gjort opmærksom på siden, da jeg for nylig telefonisk uvekslede mail-adresser med noget familie, som, efter jeg havde mailet til dem, mailede tilbage til mig igen få dage efter, og gjorde opmærksom på deres egen hjemmesideadresse. Så gik jeg derind, gennemgik den fra atil z og skrev i deres gæstebog. Og i den forbindelse blev jeg tilbudt et gavekort fra 123hjemmeside.dk, som ville blive sendt til min mail-adresse. af nysgerrighed tog jeg imod tilbuddet og oplyste min mail-adresse. Og noget der ligner dagen efter velsagtens, lå et nok så nydeligt brev i min indbakke med et link til gavekortets indløsning, som jeg klikkede på. Og siden da er det bare gået slag i slag med opbygningen af min nye hjemmeside de seneste 4-5 dage, som jeg faktisk har fundet ret hyggeligt, at arbejde med. (Det ka' ikke besrives, det ska' opleves.😀). Og derfor ka' jeg som sagt kun anbefale det, hvis du altså har lyst.

Oprettelse og sending af div. e-kort.

Siden er en del af de sider, som jeg også har lavet denne hjemmeside på, og indeholder et sandt uvejr af forskellige færdige e-kort sorteret i diverse kategorier, der bare ska' skrives og sendes pr. e-mail, og så endda helt gratis. Noget jeg selv er rimeligt hyppig bruger af.

123's netfotobiks: 123foto.dk.

Endnu en del af det koncept, som har skabt denne hjemmeside. Jeg her endnu ikke været inde på siden, men tro mig, det kommer jeg, vær vis på det. For når jeg er foreløbigt færdig med denne side om ikke så forbandet længe, ska' jeg bl.a. ind og ha' bestilt en T-shirt med et af mine billeder på, som jeg agter, at ta' på Nytårsaften 2007-2008 (Førstkommende Nytår), da billedet er et hvor der står "Godt Nytår" på. Men min første tur ind på denne side, bli'r her om lidt når jeg tjekker om der er en side bag de link jeg har her på siden. Men det bliver dog kun et kortvarigt besøg. Det egentlige besøg kommer nok først på fredag den 30. november 2007, når der kommer penge på kontoen igen.

En hjemmeside med gavekort.

Som webadressen antyder, er det en side, hvor man ka' købe gavekort til andre i snart alle slags tænkelige butikker, forretninger og ditto kæder landet over. God fornøjelse.

Et rigtigt godt ordbogssite.

På denne side ka' du finde ordbøger på alverdens sprog - herunder dansk, engelsk, tysk og fransk m.m. Det kræver dog at du tegner et abonnement på en eller flere af ordbøgerne for at du ka' bruge sitet ordentligt. Det koster typisk 149,- kr. om året pr. ordbog - dog også lidt mindre end det, vist helt ned til 99,- kr. så hut jeg visker. Hvis du ikke har tegnet noget abonnement, er du henvist til en begrænsning på beskedne 1-2 søgeord i døgnet. Prøv selv!!

Hva' betyder det?

På denne hjemmeside ka' du finde ud af, hva' et ord eller en talemåde el. lign. egentligt betyder. Databasen er dog p.t. ikke så vanvittig stor, men den ka' da bruges. Jeg har linket mundtligt/telefonisk fra min mor, som igen har det fra sin barnebarn, min ældste nevø, der er en ørn til at finde den slags. Den er et besøg værd.

Sjove slangudtryk.

På denne hjemmeside ka' du finde slangudtryk og/eller øgenavn for alverdens ting. Men ligesom med ordforklaring.dk, er databasen p.t. endnu ikke så stor, og indeholder slet ikke så mange opslagsord, som den trykte slangordbog gør, fra fx Politikens forlag. Den er ifølge, hva' der står på selve sitet, oprindeligt startet af 2 unge gutter, der her for nogle år siden, søgte efter et site med netop slagudtryk på. Og da de til deres store stygge overraskelse siden hen erfarede, at dette øjensynligt slet ikke fandtes, besluttede de at oprette et selv. Og resultatet blev til dette site, god fornøjelse!!

En fremmedordbog på nettet.

Dette er kort og godt en fremmedordbog på nettet og ganske gratis at bruge.

Energisparepæredansk Sprognævn.

Dette er Dansk Sprognævns sprogsite. Den fungerer som en slags dansk ordbog. Der er dog sjældent nogen ordforklaring, men reelt kun sætningseksempler, hvor det valgte ord indgår i, og visse ord kan være lidt svære at finde, hvis man ikke er helt bombesikker på stavemåden. Men der er linkt til Retskrivningsordbogens site, som godt ka' levere lidt ordforklaringer på det valgte ord, hvis ordet altså findes i dennes database.

Vittigheder og jokes m.m.

Og vi bli'r for en stund i samme genre. Dette er endnu en side med endnu flere vittigheder og jokes - også sjov. God fornøjelse.

En sjov side - ja, grin bare løs!!

Som navet antyder indeholder denne en masse vittigheder m.m. opdelt i forskellige kategorier. En ganske underholdende hjemmeside. God fornøjelse.

Just-eat.dk.

Den første af 2 sider, hvorfra man ka' bestille mad. Og i modsætning til den anden side her nedenunder, så bruger jeg denne her så ofte som overhovedet muligt, når lejligheden byder sig og økonomien tillader det. Specielt først på måneden. Et sandt must, hvis man er hammersulten og har økonimien i orden.

e-tekeaway.dk.

Den anden af 2 sider, hvorfra der ka' bestilles mad. Jeg bruger den praktisk talt næsten aldrig, men jeg har da oprettet en profil på siden, og den - altså hjemmesiden - er da trods alt også meget go', at ha' ved hånden i en snæver vending alligevel.

Pauseskærme, Smileys og Skrifttyper etc.

Her er virkeligt en hjemmeside for viderekommende. Den indeholder alt mulig godt lige fra pauseskærme over smileys til om imod 5-6.000 forskellige skrifttyper til fri afbenyttelse uden vederlag o.m.a. Den er virkeligt et besøg værd.

Gratis skrifttyper.

På dette danske site ka' du finde over 9.000 skriftyper lige til at downloade ganske gratis i ubegrænsede mængder. Der er både skifttyper med og uden de danske specialtegn æ, ø og å, men af uransagelige årsager oplyser sitet ikke om den valgte skrifttype har det eller ej, så der må du prøve dig frem.

Gratis Cliparts.

En sand guldmine af forskellige cilparts opdelt i kategorier til kvit og frit, at Downloade for alle og enhver ganske gratis. Et must, hvis man lige mangler et tegnet billede til indbydelse, julekortet, alment til word-dokumentet eller et hvilket som helst andet formål. God fornøjelse.

Absolute Sound Effects.

Som navnet antyder, er dette en side som indeholder et væld af lydeffekter. Generelt syn's jeg det er lidt svært, at finde nogle ordentlige brugbare lydeeffekter på nettet. Men her er en rimelig brugbar side, og så er alle lydeffekterne gratis. Og det' jo ikke, at kimse af når det kommer til stykket.

Billeder fra hele verdenen.

En samling af billeder fra hele verdenen taget af helt almindelige mennesker som dig og mig, som så har uploadet billederne på hjemmesiden til offentligt skue for alle og enhver. Billederne er også en del af programmet Google Earth, hvorigennem jeg har stiftet bekendtskab med hjemmesiden.

Hvad er mit BMI-tal?

Er julestegen blevet til elskovshåndtag eller er bodegamusklen vokset lidt vel rigeligt, ka' du kort og godt få beregnet dit BMI-tal her på sitet. Der er ikke så mange dikkedarer, det er faktisk det eneste du kan der udover lidt forklaring, reklamer og tabelværk m.m. Det er den jeg selvhar brugt til at måle mit BMI-tal til de 24,91 inde på undersiden "Lidt om mig selv" under "Hvem er jeg?", her i forbindelse med min vinteropdatering 2011. Og jeg har faktisk fundet frem til den netop i den forbindelse under søgeordet "BMI-tal" i Google, da BMI-beregneren på "Ha' det godt"s hjemmeside ikke var til at finde mere, nu da jeg sku' bruge den.

Hva' ska' skrigeungen hedde?

Er du/i nybagte forældre eller er på vej til at blive det, men grubler noget så grufuldt over, hva' den lille nye verdensborger ska' hedde, er sitet her lige sagen. Her er en komblet database over stort set alle drenge- og pigenavn, som bruges i Danmark og Europa m.m. Der er også en forklaring af, hva' det valgte navn betyder, hvor mange der bærer navnet i Danmark nogenlunde p.t. og så er der desuden også et link til en hjemmesideoprettelse med det valgte drenge- eller pigenavn her hos 1234hjemmeside.dk. Den kan selvfølgeligt også anvendes til, hvis du bare vil ha' betydningen af et givent navn at vide. Men ganske nyttig helt generelt.

TTF - Tybjerg Tekst & Foto.

Hva' ka' jeg sige? Jeg ved ikke så meget om den, andet end, at det er en rendyrket side for fotoentusiaster, som jeg vist har forvildet mig ind på under en eller anden Google-søgning for nylig. Men der står ikke noget konkret om, hva' det er inde på selve siden.

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊