Samtlige mine ønskesedler fra 2007 ->

Dette billede er taget med mit daværende digitalkamera "Canon Digital IXUS i" på 4,0 MP, inde på Rådhuspladsen i København i forbindelse med/efter den årlige tænding af juletræet på 1. søndag i advent 2007, på søndag den 2. december 2007, kl. 17:05, ifølge kamaraoplysningerne, som derudover minsandten også ka' fortælle, at dette helt ukomprimerede billede fylder hele 1,12 MB - også her på siden.

Christian Bugges mange juleønsker igennem tiden

Hej og velkommen til mine årlige ønskesedler/ønskelister for julen og evt. også min fødselsdag ca. 2½ måneds penge senere. Ønskesedlerne startende fra/for julen 2007 – den første jul efter oprettelsen af hele denne hjemmeside – og altså fremefter, findes som undersider til denne hovedside, hvis udseende, jeg selv har designet her til lejligheden umiddelbart før oprettelsen af det Word-dokument, denne tekst er skrevet i her op til julen 2009, nærmere bestemt lige netop nu i skrivende stund på onsdag den 25. november 2009, kl. 11:26:31.

 

Og i den forbindelse har jeg her på denne min egen hjemmeside nu i øvrigt også åbnet op for det lige p.t. helt nye tiltag fra 123hjemmesides hånd, nemlig selve muligheden for indskrivning af kommentarer på ens hjemmeside og undersider, og i mit tilfælde er det samtlige sider og undersider m.m. her på hele sitet. Så bare fyr løs med alt, hva’ du måtte ha’ på julehjertet af guldkorn omkring de enkelte sider og undersider m.m. her på sitet – herunder også denne side naturligvis.

 

Jeg ka’ desuden oplyse dig om, at denne overside, er den første af slagsen, hvor jeg bruger den originale skrifttype og ditto farve fra det Word-dokument, det oprindeligt er skrevet i. Jeg har endda også givet dokumentet helt samme lilla baggrundsfarve, som her på forsiden, for, at se effekten i praksis.

 

For hvorfor ska’ det dog være så gudsjammerligt kedeligt med brug af sådan en helt neutral standardskrifttype som ” Times New Roman ” i ” Sort ”, og ” uden skyggeeffekt ”, for så derpå skifte til ” Comic Sans ” + derefter en ”passende” skriftfarve i forbindelse med indsættelsen af teksten på den potentielt så ganske nyoprettede side, når jeg nu har selv har så mange andre flotte skrifttyper på min computer, som der ikke er i redigeringsboksen.

 

Og det ku’ f. eks. være denne her flotte sag af en skrifttype, min p.t. ultimative yndlingsskrifttype ”Monotype Corsiva”. Og skriftfarven er min egen private og standardiserede ”Guldfarve”, som lige her i Word 2007 i øvrigt meget passende hedder ”Gylden”.

 

Denne skrifttype har jeg netop valgt fordi det som sagt er min sådan ultimative yndlingsskrifttype. Og angående både skriftfarven og baggrundsfarven, så har jeg valgt dem fordi netop lilla og guld også indgår i julens mange farver udover naturligvis det helt traditionelle røde og grønne farver.

 

Har du f. eks. ikke set en adventskrans med lilla bånd på? Eller guldkogler eller guldæbler. Det er ikke helt unormalt. Så for nu altså at være en lille bitte smule utraditionel og vælge noget anet end bare rød og grøn, har jeg nu valgt lilla og guld. Og i den forbindelse synes jeg, at det passede bedst med guldskrift på en lilla baggrund i stadet for det omvendte.

 

Også fordi, at guldfarver af en eller anden uransagelig årsag ikke just indgår i 123hjemmesides i øvrigt nogenlunde righoldige farvesortiment. I hvert fald ikke som en baggrundsfarve til egne designs som dette. Så derfor valgte jeg nu engang som jeg gjorde i dette tilfælde.

 

Men angående det væsentlige her på denne hovedside, nemlig min ønskesedler, for nu at få endeligt påbegyndt på netop dette ædle emne, så ser jeg jo helst, at i følger ham Johannes Møllehaves så ekstremtgode eksempel, og bruger dem som udprintede deciderede dosmersedler og dermed opfylder alle ønsker, men mindre ka’ selvfølgeligt også gøre det, da jeg jo som nævnt har fødselsdag ca. 2½ måned eller præcis 72 dage efter juleaften, hvor nogle af de resterende ønsker så evt. ka’ opfyldes i den forbindelse.

 

Og skulle der evt. være nogle uopfyldte ønsker tilbage på listen efter min egen fødselsdag, så bruger jeg den – altså ønskesedlen for den forudgående jul – til selv, at købe de resterende ting i løbet af resten af året inden næste jul, ca. 9½ måneds penge senere.

 

Derudover ser jeg også helst, at de jule- og fødselsdagsgaver i gi’r mig, er fra den aktuelle ønskeseddel, men skulle i af den ene eller anden årsag få en eller anden ubændig lyst til at købe noget uden for min aktuelle ønskeseddel, er dette altså naturligvis også i orden, bare det er noget, jeg i et eller andet omfang ka’ bruge, og det er af materiel karakter.

 

 Altså underforstået, at det er noget, der ikke lige umiddelbart bliver brugt op på et tidspunkt under almindeligt brug, såsom hhv. køkkenruller, sæber, cremer, rengøringsmidler generelt af en hver art og lignende ting. En undtagelse til dette, er naturligvis, hvis jeg rent undtagelsesvis har ytret ønske om noget sådant.

 

Men hvis du mod forventning ikke vil gøre brug af min ønskeseddel for den pågældende jul og fødselsdag, men ellers er helt blank for, hva’ du vil gi’ mig i gave, kommer her nogle alternative forslag:

 

Alt hva’ der – uanset størrelse, bare jeg ka’ ha’ det i mit hjem – er specielt af enhver art, af bl.a. ure, lamper elektronik, div. nipsting og specielle ting helt generelt af som nævnt enhver art, som ikke ret mange andre har eller der kun er et relativt begrænset lager/antal af, ka’ jeg i den grad altid bruge.

 

Jeg ka’ selvfølgeligt også altid bruge tøj af en hver art. Jeg bruger størrelse Large og derover i hhv. trøjer, T-shirt og underbukser. Trøjer og T-shirt ska’ gerne ha’ en eller anden form for tryk eller syning – altså et syet/trykt logo mærke eller bogstaver. Om det er stof eller strik, tynd eller tyk, er sådan set ligegyldigt – selv langærmede T-shirt ka’ jeg bruge, dog kun som en tynd trøje uden på en kortærmet T-shirt.

 

Farven er ligeledes underordnet, men et flot strikkemønster eller en eller anden pangfarve eller neonfarve, vil dog være at foretrække, men mere almindelige farver er også helt okay. Dog må intet af mit tøj – heller ikke sokker – indeholde nogen form for uld uden et lag bomuldsstof eller tilsvarende ind imod den bare hud.

 

Jeg er desværre overfølsom over for uld. Jeg får ikke decideret udslet eller begynder at føle mig utilpas, men det begynder bare at klø i større eller mindre omfang. Så hold jer fra alt, hva’ der indeholder uld i enhver form for tøjgaver til mig uden bomuldstoft ind imod huden.

 

Angående bukser, så går jeg aldrig i andet end cowboybukser, og vil heller aldrig gå i andet. mærke og farve – for det meste blå og sort – og prisen er tordnende ligegyldigt, men personligt køber jeg selv nogle billige cowboybukser hos Tøjeksperten Egebjerg til hhv. 199,95 pr. styk og 2 for så hut jeg visker 350,- kr.

 

Det er næsten altid et fast tilbud hos Tøjeksperten. Men generelt er jeg totalt ligeglad med, hvordan cowboybukserne ser ud, bare de som absolut minimum er i størrelse 42 eller derover. Størrelse 42 har altid en passende benlængde, men er altid alt for store om livet.

 

Men da jeg her som en anden voksen, er holdt op med at vokse i højden, men til gengæld vokser eller sågar svinder ind i bredden/på midten/maven, og der i øvrigt også ska’ være levnet plads til, at bukserne ka’ krybe lidt i vask, vil jeg hellere selv justere den overskydende livvidde med et bælte, der til tider er lige så hullet som en Schweizerost. Så husk det nu: ”MINE COWBOYBOKSER SKAL ALTID MINIMUM VÆRE I STØRRELSE 42”.

 

Angående mine underbukser går jeg kun i minitrusser/minislips fra J|B|S i farven grå – og helst kun den farve – som ligesom cowboybukserne, ka’ købes hos Tøjeksperten.

 

Mht. til sokker, ska’ disse altid være ankelsokker og aldrig af den helt tåbelige nymodens type, der kun lige dækker foden. Farve og mærke er nu igen relativt ligegyldigt, men jeg går selv enten i almindelige hvide tennissokker eller nogle farvede af mærket Claudio, som jeg i øvrigt godt ka’ li’ at gå i pga. deres bløde for.

 

Jeg mener, at lige den type sokker ka’ købes hos Kaufmann, mens de almindelige tennissokker ka’ købes hos Tøjeksperten, men jeg har også set dem i en lidt dyrere udgave med div. logoer m.m. på hos f. eks. Sportigan, Sportsmaster og Stadium. I sokker bruger jeg størrelse 40-45 eller derover.

 

Mht. til sko, så vil jeg helst ha’ penge/et gavekort til selv, at købe dem, da de ska’ prøves af mig selv før købet. Men til det brug snakker vi en pris af ca. 7-8-900,- kr. Jeg har dog her pr. lørdag den 31. oktober 2009, lige købt et par nye Ecco-sko i str. 45 og ægte sortfarvet kalveskind, men uden snørebånd, formedelst 799,- kr. i Ecco-butikken ude i Rødovre Centrum, så p.t. har nye sko i skrivende ikke nogen relevans foreløbigt.

 

Angående jakker, jamen så vil jeg også helst selv ud og købe det, da disse også ska’ prøves først. Så penge eller et gavekort til netop dette ædle formål, ville i så fald også være, at foretrække, men så snakker vi minimum et beløb på end hele 3.000,- kr. eller mere/derover. Så det er nok ikke lige noget der står på et måske i forvejen potentielt stramt/skrabet julebudget, medmindre du/i har vundet i lotto eller tilsvarende.

 

Så sku’ jeg vist efterhånden også være klædt helt på fra top til tå, sku’ jeg da nu ellers mene. Og tilbage er der sådan set nu bare at fortælle, hvilket tøj jeg absolut ikke går i, og som altid vil blive bytte imellem jul og nytår eller tilsvarende, hvis jeg sku’ få det i gave jul og/eller fødselsdag:

 

Jeg går ikke/aldrig i Polo-T-shirt af en hver art uanset farve og mærke, inklusive LACOSTE – du ved den med krokodillen på. Jeg går heller ikke i enhver form for hættetrøjer med eller uden lommer – kun mine vinterjakker må/skal ha’ en hætte på.

 

Jeg bruger heller ikke nogen som helst form for decideret klassisk herreundertøj uanset farven, med en undertrøje uden ærmer og tilhørende underbukser brede som smalle + selvstændige lange underbukser fra shorts-agtige til direkte Jens Lyner. Og nu jeg nævnte shorts, så uanset typen, ka’ jeg derimod til nød godt bruge et par eller 2 af dem, men jeg går så helt ekstremt sjældent med dem, med flere år eller sågar årtier imellem, at dette altså egentligt heller ikke gi’r nogen konkret mening som potentielt gaveobjekt til undertegnede.

 

Endeligt og afslutningsvis gå jeg heller ikke i enhver form for bukser, der ikke tåler almindeligt vask og tumbling, men ska’ sendes til rensning på et renseri + deciderede fløjlsbukser uanset type og farve.

 

I øvrigt ska’ alt mit tøj uden undtagelse kunne klare en helt almindelig vask ved minimum 40o C og tørretumbling på fuld varme i op til en time til halvanden. Jeg vasker dog for nemheds skyld alt mit tøj, sengetøj og håndklæder m.m. på 60o C med forvask og den så førbenævnte tørretumbling.

 

Og det er der aldrig noget af mit tøj – heller ikke alt det, der efter den påsyede vaskeanvisning, kun tåler en 40 graders vask – der nogensinde har lidt nogen anden overlast af, end sådan, helt almindeligt slidtage uden for/imellem vaskene.

 

Jeg har nemlig helt grundlæggende et rimeligt afslappet forhold til mit tøj, så hvis noget bliver slidt op enten pga. vask og tumbling og/eller af det helt daglige forbrugsbaserede slidtage, jamen så køber jeg da bare noget nyt ved lejlighed, når penge er til det, og jeg føler manglen/behovet er der.

 

Generelt køber jeg ikke så meget tøj, så det gør noget. Der ka’ faktisk gå indtil flere måneder imellem mine tøjkøb. Men jeg har et meget smalt klædeskab, som bugner af tøj nærmest til bristepunktet og/eller også derover, når jeg har været ned og vaske alt mit tøj.

 

Men på trods af min p.t. i skrivende stund, så relativt beskedne plads til mit tøj, ka’ jeg alligevel altid bruge enhver form for yderligere tøj inden for de kriterier, jeg lige har nævnt, men til gengæld i sagens natur intet af det, jeg netop har nævnt, som værende noget, jeg altså absolut ingenlunde og aldrig nogensinde kunne finde på at gå rundt i, og som altid vil blive byttet til noget andet, hvis nogen mod forventning evt. skulle snige sig til at gi’ mig det i gave.

 

Men fælles for alle gaver både i og uden for min til enhver tid sådan helt aktuelle ønskeseddel, er det gældende, at de selvfølgeligt ka’ byttes enten med et lille bitte byttemærke på, plombering eller en bon/kvittering eller noget helt fjerde, som gi’r mig mulighed for/ret til at få byttet den konkrete gave om til nogen andet om nødvendigt. Enten fordi, det ikke har min interesse, jeg ikke går med det, har det i forvejen/har fået samme gave fra en anden person.

 

For det meste er det cd-plader og dvd/bluray-film, jeg ønsker mig, men andre ting ka’ også godt komme på tale som f. eks. her i julen 2009, hvor jeg nu bl.a. ønsker mig Guinness Rekordbog 2010, som det jo vil fremgå af min lige p.t. kommende ønskeseddel for julen 2009.

 

Men ingen af ønskerne på de enkelte ønskesedler, er nødvendigvis skrevet i prioritetsrækkefølge, det vil i så fald fremgå, af den forudgående tekst på den enkelte ønskeseddel, hvis dette rent undtagelsesvis sku’ gå helt hen og være tilfældet. Så bare vælg og vrag løs fra den aktuelle liste af, som du måtte lyste.

 

De fleste gaver – hvert fald hva’ angår film og musik – er valgt fra Fonas årlige julekatalog, og ka’ for netop disse 2 ovennævnte ting således derfor i sagens natur for det meste bl.a. også købes lige netop der.

 

Jeg ser helst at netop gaver i form af film og musik købes enten i Fona eller TP-Musik, da jeg jo så har nemmest ved, at få den pågældende gave byttet igen om nødvendigt, da der ligger både en Fona og en TP-Musik ude i Rødovre Centrum, hvor jeg har min gang under de lidt større indkøb af for det meste nonfood-typen, altså som ikke ka’ spises.

 

Så sku’ jeg vist efterhånden ha’ fået det hele med angående mine årlige jule- og fødselsdagsønsker, som jeg har nævnt lidt i generelle vendinger, da denne tekst gerne sku’ holde/være gældende om ikke min tid ud, så i hvert fald flere år frem i tiden.

 

Rigtig god jul og godt nytår til alle jer derude bag skærmene både familie, venner og totalt udenforstående, og ikke mindst – og det’ nok mest møntet på min egen allernærmeste familie – rigtig god fornøjelse med udvælgelse af enten hele eller dele af den til enhver tid aktuelle/gældende jule- og fødselsdagsønskeseddel. Ha’ nu under alle omstændigheder en fortsat rigtig fantastisk dag alle sammen og endnu engang god jul til alle, hyggehejsa!!

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊