Ønskeliste

Christian Bugge

Hej alle sammen - og glædelig jul og godt nytår 2015-2016. Til jeres orientering, så er billedet ovenfor taget sidste jul, altså julen 2014 med min dengang nye IPhone 5c af mit ligeledes dengang nyeste julepynt - en snemandslampe.

Dert var i øvrigt det ultimativt allerførste billede, jeg tog med ovennævnte mobil. Efterfølgende har jeg sat lidt juleting og en taleboble i hvert hjørne under redigeringen her til denne side.🤩

Ellers er her min fulde ønskeliste for julen 2015-2016 med cd'er og dvd'er fra Fonas julekatalog. Der er 15 ønsker i alt fordelt på hhv. 4 cd'er og 11 dvd'er.

De er ikke nødvendigvis sat i prioritetsrækkefølge, men den eller dem jeg helst vil ha', har jeg skrevet "Højprioritet" ud for. Om de er i klassisk dvd eller Bluray, er ligegyldigt, da jeg ka' afspille begge dele både på og uden for min computer.

Er i derimod mere til at gi' mig tøj, er det også velkommen så længe det bare ikke er hhv. poloshirts, hættetrøjer, fløjelsbukser og/eller habitter/jakkesæt eller tøj - uanset type - der indeholder uld.😥

Jeg ka' altid bruge T-shirts, sweatshirts og/eller striktrøjer med fx et sjovt tryk eller mønster. Af underbukser bruger jeg JBS minislip - altså de smalle underbukser - ikke noget med shortslignende underbukser, det bruger jeg ikke.

Farven ska' helst være af den grå/mørkegrå type. Af Jeans er mærke og principielt også farve underordnet, bare det er i størrelse 42. Resten af mit tøj ska' være i størrelse XL og eventuelle sokker ska' være i størrelse 44-48 eller der omkring.

I ka' vælge en eller flere ting fra listen lige neden nedenfor, og så må i ha' en god både shoppelyst og jul alle sammen. Husk dog at få plomberet og sat byttemærker på det hele, så det evt. ka' byttes og medbring evt. bon, så man evt. ka' få pengene tilbage.
😀 😉
🙂

Ønskeliste

CD1: Krebs Falch - Tomandshånd
CD2: Sebastian - De Bedste Sange (2 cd'er)
CD3: Stine Bramsen - Fiftyseven
CD4: Hits For Kids 2015 (Højprioritet)
DVD1 Cirkusrevyen 2015 (Højprioritet)
DVD2 Andreas Bo - Original
DVD3 Andreas Bo - Plagiat
DVD4 Terminator Genisys
DVD5 Badehotellet Sæson 1
DVD6 Badehotellet Sæson 2
DVD7 Inderst Inde
DVD8 Minions
DVD9 Mennesker Bliver Spist
DVD10 Eventyret om Askepot
DVD11 Mænd & Høst

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊