Videoer fra Degnemosen i 2010
Dette er et billede taget nede i Degnemosen i retning af nord/nordøst med og af de ganske dekorative Bellahøjhuse.
Alle div. videoklip fra Degnemosen i 2010.

Her på denne side ka’ du se div. videoklip nede fra Degnemosen. Degnemosen er et lille parkområde med en lille sø og et endnu mindre tæt begroet moseområde i søens nordlige ende.

 

Dette moseområde står for det meste under vand, og udgør i sig en lille "minisø", hvor ænderne godt ka’ finde på at svømme lidt rundt i ind imellem.

 

I den store sø, som faktisk er den som hedder Degnemosen, og har givet navn til parkområdet, yngler der bl. a. både gråænder, blishøns, grønbenede rørhøns + troldænder, selvom de ka være lidt svære at opdage, og ikke mindst sædvanligvis også et enkelt knopsvanepar.

 

Dertil er der også hhv. både hættemåger, duer og gråkrager + en sjælden gang også en fiskehejre m.m. som alle sammen med mere eller mindre jævne mellemrum kommer flyvende " på besøg" .

 

Søen " Degnemosen " ligger neden for foden af en bugtet bakke, populært kaldet for  " kamelryggen" fordi, den har 2 " pukler" på sig, og på toppen knejser de flotte Bellahøjhuse, som passer godt sammen med Degnemosen. Det hele ligger på Bellahøj i den sydlige ende.

 

Jeg har selv boet der på Bellahøj med min mor, i ca. 5 ½ år fra oktober 1990 og lige indtil at jeg i april 1996 flyttede hjemmefra, men kun en lille kilometers penge væk herovre på Frederikssundsvej, hvor jeg bor den dag i dag.

 

Jeg har altid været dybt forelsket i hele området Bellahøj, som helhed og i selve Degnemosen i særdeleshed, fra dag 1 af, da jeg satte mine ben der, og har filmet, dernede lige siden jeg fik mit første analoge videokamera tilbage i 1994. Og det er nogle af de optagelser, jeg vil dele med jer besøgende her på siden.

 

Dog indeholder denne side kun optagelser optaget med mit digitalkamera her fra dette herrens år 2010. Når jeg formentligt en gang til foråret 2011 laver nogle nye optagelser for netop 2011, vil en del af dem nok også finde vej her til min hjemmeside før eller siden.

 

Og på et eller andet tidspunkt, vil jeg nok også kyle nogle af mine lidt ældre optagelser herud, efterhånden som jeg får dem digitaliseret.
 
Og det gælder ikke kun optagelser fra Degnemosen, men sådan helt generelt også alle mulige andre optagelser fra hist og pist – og de lidt mere specielle, så du har noget at glæde dig til i fremtiden, sku
jeg da ellers mene.

 

Foreløbigt er det dog nu primært kun 2 enkeltoptagelser på sammenlagt godt og vel en times tid, optaget helt tilbage på onsdag den 5. maj 2010, som er delt op i små sekvenser på under 10 minutter i alt, grundet, at jeg ikke ka’ lægge klip ud, der er længere end det ad gangen.

 

Ellers var det i øvrigt en optagelse, jeg optog umiddelbart efter, at jeg havde optaget luftværnssirenen tidligere på dagen på denne daværende første onsdag i maj 2010, hvis optagelse du ka' finde under "Specialvideoer" andet steds her på sitet.

Men angående disse Degnemoseoptagelser, så rendte der til min store overraskelse nu lige pludseligt og uventet en flok grågæs rundt dernede og græssede, hvilket der normalt ikke gør.

 

Men det gjorde der i hvert fald denne ene dag, hvor jeg altså var så heldig at få dem i kassen/foreviget dem. Jeg har ikke set gæs dernede i Degnemosen siden hen lige p.t.
 
Så det er med andre ord nogle lidt usædvanlige videoklip fra denne ene dag nede i Degnemosen, du nu har mulighed for at se her på undersiderne til denne hovedside.

 

Dernæst ska’ jeg nu huske lige at nævne, at de 2 indsatte billeder her på hovedsiden, er nogen, jeg for begge 2' s vedkommende, har taget nede i Degnemosen i en helt anden sammenhæng tilbage på årets længste dag 2010, på mandag den 21. juni 2010.

 

Og rent tidsmæssigt på dette ene døgn, skete det hhv. på, kl. 17:26, for det øverste oversigtsbillede imod nord/nordøst.
 
Og så tilsvarende ungefær 6 minutter tidligere, altså mere præcist, kl. 17:20, for det billedes vedkommende, i tilknytning til denne tekst her, af den spisende svanefamilie ved Degnemosens sydvestlige bred, her ovenfor til højre.

 

Her til sidst ska’ jeg lige ha’ med, at jeg gerne kalder Degnemosen for " Degneren" , så når jeg siger " Degner" , mener jeg altså " Degnemose" og når jeg siger " Degneren" mener jeg altså " Degnemosen".

 

Det har jeg udnyttet ude i menubaren ude til venstre, hvor jeg primært gør brug af betegnelsen " Degner" – altså " Degnemose" – da jeg jo kun ka’ skrive op til 20 tegn til en sidetitel.

 

Så når f. eks. denne hovedside hedder " Degnervideoer 2010" , betyder det i virkeligheden altså " Dengemosevideoer 2010" , men det ka’ jeg bare ikke skrive fordi det er på mere end 20 tegn samlet set inklusive mellemrummet.

 

Så derfor har jeg altså gjort det på den anden måde, og nu sku’ dette efterhånden ellers være på plads/slået fast med syvtommersøm én gang for alle.

 

Nu må du under alle omstændigheder immervæk ha’ rigtig god fornøjelse med det hele, både de 2 faste billeder her på hovedsiden og bestemt ikke mindst de levende billeder fra Degnemosen på undersiderne.

Jeg ska' også lige beklage mellemrummende fra anførselstergnene til teksten, men denne skrifttype: "Excalibur SF", har ingen anførselstegn, så den er oprindeligt fra "Times New Roman".
 
Hvilket redigeringsvinduet ikke rigtig ka' håndtere, og derfor har lavet mellemrum imellem anførselstegn og tekst, som jeg sådan set godt ka' slette igen, men jeg ka' ikke få det til figurere på hjemmesiden.

Når jeg gemmer det, bliver mellemrummende øjeblikkeligt gendannet både i redigeringsvinduet og på hjemmesiden.
 
Så det' med andre ord totalt nyttesløst at gøre andet ved det, end at bruge en anden skrifttype, og det gider jeg ikke - så jeg beklager!!

 

Til din orientering, er siden hen nu skrevet færdig endeligt og helt til indkopieringen her på sitet fra et Word-dokument på lige netop en sprød søndag den 21. november 2010, kl. 0:27:19, og siden hen tilpasset til, kl. 2:01:57.


| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊