Her er lidt om denne hjemmeside.

Velkommen til min hjemmeside!!

Hej, og i øvrigt velkommen her til denne hjemmeside. Her inde i denne gruppering, ka’ du hhv. læse denne hjemmesides historie. Både det, der gik forud helt fra begyndelsen tilbage i sommeren 1998, frem til i dag her i 2010 og så også lidt i fremtiden i det p.t. nu relativt nært forestående 2011. Derudover ka’ du også læse en komplet indholdsfortegnelse, hvor der står sådan relativt kortfattet, hva’ du ka’ finde herinde på sitet. Til din orientering har jeg brugt følgende skrifttyper i denne gruppering: I ”Historien bag sitet” – som er siden, hvor du ka’ læse min hjemmesides historie, hedder – har jeg brugt hhv. skrifttypen: ” Monotype Corsiva ” med farven: ” Gylden ” til overskriften og skrifttypen: ” Fat Legs ” med farven: ” Grøn ” til selve teksten/historien. I ”Indholdsfortegnelse” har jeg brugt hhv. skrifttypen: ” Dearest ” med farven: ” Pink ” til overskriften, skrifttypen: ” Deloise ” med ” en brugerdefineret lyseblå farve ” med værdierne: ” Rød : 84 , Grøn : 141 og Blå : 212 ” til indledningen og skrifttypen: ” Funk ” med farven ” Orange ” – min egen yndlingsfarve i øvrigt – til selve teksten/indholdsfortegnelsen. Her til forsiden har jeg brugt hhv. skrifttypen: ”Enliven”, og hovedsageligt farven: ”Blågrøn”, jeg ville nu hellere kalde den ”Mintgrøn”. Alle tekster er skrevet i størrelse 20 og med skygger på i Word, som også har navngivet farverne. De fleste af skrifttyperne ka’ i øvrigt downloades ganske gratis fra det danske skrifttypesite: http://www.freefonts.dk/. Grundet brugen af alle de farver her, har jeg nu valgt at lave baggrunden her i en mørkegrå farve, så ikke der er noget af farverne, der forsvinder helt eller delvist i baggrundsfarven. Slutteligt ka’ jeg lige oplyse, at hele den samlede tekst her, fylder lige godt og vel en enkelt A4-side i alt. Så mange var ordene her på denne forside. Rigtig god fornøjelse med hele denne her sprøde hjemmeside, helt uanset hvor længe du nu evt. vælger at ophold dig herinde.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊