Indholdsfortegnelse over dette site.
Alt dette og lidt til, findes på denne hjemmeside.

Dette dokument er oprettet på bl. a. Beatlen John Lennons 70 års fødselsdag på lørdag den 9. oktober 2010, med indsættelse af de vanlige sidetal i selveste figuren: Afrundet rektangel 2 , kl. 16:31:54. Nu følger en oplistning af alt det, du ka’ opleve og muntre dig med her på sitet, kl. 16:40:19, værsgo!!:

 

Du ka’ opleve følgende:

 

Helt op til 10.100 billeder ad gangen, alt inklusive – herunder bl. a. også div. panoramabilleder og manipolerede billeder, som for deciderede fotosider, spil og billedbøgers vedkommende, alt sammen bliver udskiftet efterhånden som ovennævnte antal enten nås eller vil blive nået ved næste ladning billeder.

 

Mens billederne er her på sitet, ka’ de ses og opleves, for det meste med tekst under, med oplysning om motiv, hvor det enkelte billede er taget henne og dets historie m.m.

 

Jeg vil til hver en tid stræbe efter at skrive under alle mine billeder, men da dette er en ret tidskrævende proces at gøre det, ka’ du sagtens opleve, at der ikke er skrevet under alle billederne, men så er det bare fordi, jeg ikke er nået så langt endnu.

 

De fleste af billederne, for ikke at sige alle uden undtagelse, er forskønnet – dvs. lysnet, fået autocolour, så billedet ser ud, som det gjorde med det blotte øje, og evt. rettet op og/eller beskåret m.m.

 

Det ska’ dog ingenlunde forveksles med manipolerede billeder, hvor jeg har lavet fundamentalt om på billedet, men det ta’r nogenlunde lige så langt tid at forskønne et billede, som at skrive under det. Så det’ nærmest dobbeltarbejde rent tidsmæssigt i hvert fald på lige netop dette punkt.

 

Alle billeder – bortset fra dem uden for fotosiderne, spillene og billedbøgerne, altså de løse enkeltbilleder på alle de øvrige sider – vil før eller siden, blive helt slettet her fra sitet af pladshensyn, for at skabe plads til nogle nye billeder til hhv. fotosider, spil og billedbøger.

 

Så hvis du står og mangler et eller flere billeder herinde, som er blevet slettet, ka’ alle disse billeder under helt normale omstændigheder rekvireres, hvis det ønskes, ved henvendelse til undertegnede, hvis den harddisk, det eller de konkrete billeder evt. måtte ligge på, altså ikke har lidt overlast af f. eks. en virus eller noget tilsvarende, eller at jeg selv helt frivilligt har slettet det/dem af andre årsager,

 

Det var alt om billederne. Udover stillbilleder, jamen så er sitet her minsandten også yderst leveringsdygtigt i sprællevende billeder i form af nogle få og helt selektivt udvalgte videoklip – herunder den faste videovelkomst på undersiden over denne indholdsfortegnelse.

 

Når du så har fået nok af både døde og levende billeder og måske heller vil ha’ noget at læse om, jamen så indeholder sitet her nogle udførlige beretninger om næsten alt om mig:

 

Lige fra min fødselshistorie, min livshistorie indtil nu – ja, sågar min dødshistorie, når jeg forhåbentligt først om mange år fra nu, kommer så langt, mine fysiske forhold, såsom vægt, øjenfarve, hårfarve, dimensioner, kropsbygning og øvrige udseende helt generelt, Derudover mine interesser, musiksmag, livretter, haderetter, filmsmag, ”mine hemmeligheder” og navneforklaring + samfulde kontaktinformationer o.m.a. som du alt sammen finder på div. undersider til oversiden ”Hvem er jeg?”

 

Div. dagbøger, mærkedage – både personlige og officielle, spil: både pusle- og vendespil/huskespil/memory og billedbøger – alt sammen med mine helt egne billeder.

 

Derudover også sådan noget som div. vittigheder og gåder, som, der lige p.t. er 106 styx af, under ”Vitsunderverset”, ønskesedler/ønskelister + en kontaktside, en forside og en gæstebog og hhv. en gammel forside og gammel gæstebog fra min tidligere hjemmeside tilbage fra medio april 2007 – dette site er jo som bekendt fra ultimo november 2007.

 

Afslutningsvis er der naturligvis også nogle andre småting af forskellig slags som går og kommer med tiden såsom bl. a. mindesider m.m. o.m.a.

 

Så det er alt, hva’ du ka’ opleve her på sitet listet op lidt efter lidt i en indholdsfortegnelse til denne hjemmeside. Jeg håber at du må få mange hyggelige både timer dig, ja, sågar hele uger herinde dog ikke nødvendigvis alt sammen uafbrudt. Ellers er denne her sådan lig’ netop nu små 3 A4-sider lange indholdsfortegnelse over, hva’ du ka’ muntre dig med herinde på sitet, nu ved at være slut. Desværre nåede jeg ikke blive færdig inden primetime, så jeg har holdt en pause fra, kl. 17:55, til, kl. 23:47. Til di orientering er denne side oprindeligt lavet som en lille huskeliste over min hjemmesides indhold, til brug under den videovelkomst, jeg vil optage med mit almindelige digitalkamera om bare små 10 timers tid fra nu, nemlig i dag søndag den 10. oktober 2010 fra, kl. 10:10:10, præcis, alias den 10/10 2010, kl. 10:10:10, og fremefter i ca. 10 minutter. De 3 hele A4-sider nået nu, kl. 0:30:39.


| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊