Alle sektioner under ét fra ultimo 2014

Sektionsforsiden:

Se, da dette jo er en forside for sektionsmuduler, har jeg valgt at ta' et billede af en af de gratisaviser, jeg får smidt i postkassen ungefær en gang om ugen, nemlig Søndagsavisen - Danmarks mest læste avis. Billedet er hhv. taget og forskønnet til lejligheden her i dag søndag den 9. november 2014, kl. 13:53, ifølge kameraet. Til din orientering siger den digitale krydder netop nu præcis, kl. 15:22:10. Og jeg har valgt netop at ta' billede af det, da det jo typisk er aviser man tænker på, når man taler om sektioner - dog uden yderligere sammenligning i øvrigt - med lige den type sektioner, der er tale om som undersider til denne forside. Så det er baggrunden for mit valg af netop dette/sådan et billede her ovenfor.

Denne side er en af de få, der er skrevet direkte i redigeringsvinduet og ikke copypastet fra et i forvejen oprettet skrevet og gemt Word-dokument i netop selvsagt Word. Det er forsiden eller oversiden for samfulde sektionssider, dvs. sider de p.t. relativt nye typer af "moduler" til hhv. tekst, som her, billeder et ad gangen, videoklip og/eller -link, slideshows med op til 5 billeder ad gangen, kolonner med op til 3 billeder med tilhørende beskrivelse og sidste nyt. Deruover er der 2 mere, hhv. signatur og skillelinje, men dem sætter man jo - ligesom tekstsektionen her - enten ind i flæng, som opdeling af tekster m.m. for skillelinjens vedkommende, eller kun lejlighedsvis i slutningen af en tekst, for signaturens vedkommende.

 

Så det gi'r ikke nogen mening at lave specifikke sider til hhv. tekstsektionerne, signatursektioner og skillelinjesektionerne. Men de mellemliggende 5 sektioner: "Billeder", "Video", Slideshow", "Kolonner" og "Seneste nyt", vil jeg lave specifikke udersider til i nævnte rekkefølge til denne overside + en helt sjette underside, hvor jeg i afprøvningens hellige navn har testet alle 8 sektionsmoduler af i større eler mindre omfang.

 

Den side har jeg i skrivende stund allerede oprettet og færdiggjort for end 2-3 dages penge siden, så den ska' jeg bare ha' flyttet over som den første underside ud af altså i alt seks styks. Den har i første ombæring fået navnet: "Test af nyt Nr. 1", men vil nu nok blive ombøbt til "Sektionstestsiden" i forbindelse med overflytningen som den allerførste underside til denne ædle overside her. Dernæst følger i første omgang de 2 næste sider til hhv. billeder og video.

 

Og det gør de simpelt hen fordi det i dag søndag den 9. november 2014 er præcis hele 25 år = et kvart århundrede siden Berlinmuren, Jerntæppet eller i folkemunde bare Muren faldt helt tilbage på en ultra sprød og rålækker torsdag den 9. november 1989. Og i den forbindelse vil jeg godt lige se, om jeg evt. ka' finde hhv. britiske Pink Floyds gamle originale musikvideo til "The Wall" helt tilbage fra det herrens år 1979 + hvis der evt. er lidt videoklip fra selve murens fald m.m., det der nu præcis 25 år tilbage i tiden, dengang jeg selv kun var en stor teenageknægt på 16 år, hvorved jeg jo er 41 år i dag.

 

Men da jeg også lige har et billede, jeg ikke syn's jeg ydede nok retfærdighed i afprøvningen af kolonnesektionen på den første underside, har jeg valgt også at oprette en side til det - altså til sektionen "Billede" - som den første efter prøvesiden. Så hermed får jeg nu i ét hug oprettet op til halvdelen af de 6 undersider selvom den allerførste af dem - altså testsiden - jo allerede er oprettet. Senere kommer de sidste 3 sektionssider til for hhv. "Slideshow", "Kolonner" og ikke mindst "Seneste nyt".

 

Fælles for alle 5 styx enkelte sektionssider - altså bortset fra testsiden - er hhv. at jeg bare sætter div. sektioner direkte ind på div. sider uden at skrive nogen forord, andet end div. overskrifter på sider og sektioner og de omtaler/tekster m.m., der naturligt følger med og i hver indsat sektion. Derudover er det sider jeg hhv. løbende vil oprette op til de der 5-6 stykker af, og ligeledes løbende sætte nye sektioner ind i hver eneste af de 5 sektionssider, når lysten og muligheden m.m. måtte byde/melde sig fremadrettet ude i fremtiden. Så dette her er altså med andre ord, de eneste overordnede forord, du får til samfulde 5-6 undersider. Rigtigt god fornøjelse med det hele både nu her ultimo dette herrens år 2014 og i al fremtid fremadrettet immervæk resten af mit liv ud i de næste 3-4 årtier frem velsagtens.😉😎🤪

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊