Hvem pokker er Christian Bugge egentligt?
Dette billede er taget juleaften 2005.
Velkommen til "Hvem er jeg?"

Her på Grundlovsdag 2009, på fredag den 5. juni 2009, har jeg tidligere på dagen nu gennemgået min indbakke. Og undervejs ramlede jeg ind i den ugentlige mail fra 123hjemme.dk med ”Ugen der gik på min hjemmeside”.


Og via den kom jeg i vanlig stil ind på både andres og min egen hjemmeside, hvor jeg nu undrede mig over det lidt mærkelige udseende menubaren lige pludseligt og ganske uventet fra min side, havde fået med div. dokumentsymboler i stedet for de tidligere billeder m.m. ud for hvert menupunkt.


Jeg troede så, at der var noget galt og 123hjemmeside havde problemer, og var lige på nippet til, at ringe til dem og spørge om der evt. var noget galt, i så fald hvad, og hvornår det i givet fald ville blive rettet.


Men så blev jeg pludseligt opmærksom på, at en af de andres hjemmesider havde små hvide pile ud for nogle af menupunkterne og når man trykkede på dem, kom en undermenu frem nedenunder.


Det fik mig straks til at gå ind på min sideoversigt, hvor jeg så, at gode gamle 123hjemme omsider havde fået indfriet hele 2 af mine absolut allerstørste og meget længe nagende ønsker, jeg fra dag 1 i oprettelsen af denne hjemmeside, altid har savnet noget så gudsjammerligt.


Nemlig som ønske Nr. 1: At lave en træk-og-slip-funktion på sideoversigten, så man ikke ska' flytte nyoprettede sider på plads et skridt ad gangen.


Derudover som ønske Nr. 2: At gi' mulighed, for, at lave undersider til både de allerede eksisterende sider og nyoprettede sider, således, at man ka' gruppere sine sider i stedet for at ha' en alenlang sidemenu, hvor de færreste når ned i bunden af menuen.


Men det har 123hjemme nu altså fået ordnet til min store glædelige overraskelse. At de så oven i købet har kombineret de 2 ting inde på sideoversigten, gør jo ikke just min glæde spor mindre ad den grund.


Den opdagelse gjorde, at jeg begyndte at gruppere de første sider, nemlig hhv. den ordinære og gamle forside og gæstebog. Så ville jeg gerne gruppere nogle af de andre sider. Men i stedet for at gruppere dem i hinanden, ville jeg hellere oprette nogle nye overordnede sider, at gruppere hele molevitten i.


Og her var alt det omkring mig selv de første sider af slagsen. Men jeg ville lige gennemlæse hele siden om ”Mine mest intime hemmeligheder” først.


Jeg har nemlig længe haft et ønske om, at oprette en side, hvor jeg fortælle mere indgåede om bl. a. min epilepsi og OCD. Men jeg ville jo selvfølgeligt ikke gøre det om igen, hvis jeg allerede havde skrevet det ind på siden om ”Mine mest intime hemmeligheder”.


Samtidig med det ku' jeg huske, at jeg engang havde fået hele min fødselshistorie fortalt telefonisk af min mor på min egen opfordring, men jeg ku' ikke huske, om jeg havde skrevet det ind i et dokumentet på min computer uden, at lægge det ud her på hjemmesiden – altså om jeg havde skrevet blandt mine hemmeligheder eller ej.


Så jeg ville lige læse hele den lange svada igennem her på min hjemmeside. Og ad den vej fandt jeg så ud af, at jeg havde skrevet det hele ind på under hemmelighederne. Både min fødsel, epilepsi og OCD og mere til. Det fik mig til, at åbne det tilhørende dokument og gå i gang med, at klippe de 3 nævnte enkelthistorier ud af dokumentet og indsætte dem i et tomt dokument.


Der har jeg så tilpasset det og kommet med div. tilføjelser m.m. undervejs. Og det første var altså min fødselshistorie. Da jeg så var færdig med den skrev jeg denne tekst i forlængelse af med henblik på bare, at fortælle, at jeg havde redigeret teksten og hvornår jeg havde gjort det.


Men så fulgte hele denne lange svada, som jeg nu har valgt, at sætte ind i yderligere et helt nyt og tomt dokument, og siden hen indsætte teksten på denne side, som den første overordnede side til grupperinger, nemlig til grupperingen af både nye og gamle sider og undersider vedrørende mig selv derfor hedder siden: ”Hvem er jeg?”


Hele denne tekst er altså skrevet i dag på Grundlovsdag 2009, på i øvrigt 160 årsdagen for indførelsen/oprettelsen af den rigtig godt gammeldaws energisparepæredanske grundlov, nærmere bestemt tilbage i det herren år 1849, således at vi netop nu skriver fredag den 5. juni 2009, kl. 21:56:59.


Men da det er noget, der – som ovennævnte klokkeslæt jo alt ønskelig tydelighed antyder – både allerede har og vil ta' en del tid, at lave/rette op på, er det lavet over flere dage og måske sågar uger.


Men foreløbigt rigtig god fornøjelse med denne hjemmesides allerførste større sammenhængende gruppering, hvor stort set eller rettere næsten alt kommer frem angående mig selv.


| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊