Statusser

Statusopdateringer:

Dette billede er et selvportræt taget på en af mine jævnlige ture rundt i hovedstadsområdet med bus, tog og MP3-afspiller. Det er mere præcist taget helt tilbage på tirsdag den 23. juli 2013, kl. 19:18, vistnok i en S-bus, men hvilken og hvorfra, hvortil og hvor på ruten, det er taget, ka' jeg desværre ikke huske, men jeg tog det for at se let sig ud med mine pilotspejlsolbriller, som Solen spejler sig i, købt i Helsingborg i Sverige formedelst 60,- svenske kroner. Billedet ska' bruges som profilbillede til min Facebook profil, men nu også her på denne overside til div. statusopdateringer, apropos Facebook.

På denne oversides undersider, vil der fremadrettet være div. statusopdateringer i ny og næ, som skrevet står ovenfor i den såkaldte WordArt, selvom statusopdateringer jo mest er noget jeg/man normalt gør på Facebook. Men jeg vil nu rent undtagelsesvis også gøre det her for ligesom at ha’ en ekstra anledning til at smide noget her ud på sitet, hvis jeg ikke lige ka’ finde på andet at lægge herud.

 

Men rent bortset fra det, så er, til din orientering, nu både WordArt’en her ovenfor og denne tekst her med den tilhørende skrifttype, som i øvrigt hedder: ”Goudy Old Style” i hhv. typografien: ”Fed”, den forudindstillede gradueringsfarve: ”Tidlig solnedgang”, konturfarven: ”Indigo” og endeligt en helt almindelig Skyggeeffekt, der er forskudt diagonalt øverst til venstre, er alt sammen noget jeg har både valgt, formateret op skrevet inde i Word 2010 og efterfølgende copypastet direkte her ind på hjemmesiden.

 

Præcis ligesom alle de kommende statusopdateringer på undersiderne til denne overside. Og det har jeg gjort dels for at teste om det ikke bare er Word-tekster med samfulde visuelle effekter, jeg ka’ indkopiere, men også WordArts og ikke mindst at det fortsat er noget, der ka’ lade sig gøre her på 123hjemmeside.dk, da det bedst ku’ ligne kumpanerne, der administrerer hele pibetøjet inde på 123Hjemmeside.dk, at lave den slags ting om i negativ retning, hvis du forstår en fin hentydning, altså fjerne denne mulighed, hvilket jeg i sagens natur absolut ikke håber, og dels fordi det jo efterhånden er endda temmelig længe siden, jeg overhovedet har opdateret min hjemmeside her.

Men det er vist ikke desto mindre desværre tilfældet. Ovennævnte mulighed er blevet fjernet af, for mig, helt uransagelige årsager, hvorfor teksten ikke just stemmer synderligt meget overens med, hva' jeg tidligere skrev ovenfor, ligesom den tilhørende WordArt, der sku' ha' været ovenfor, i den grad glimrer ved sit fravær, da den slet ikke var mulig at indsætte, men bare efterlod enten et rendyrket tomrum, et nedtonet billedikon eller tilsvarende eller nogle stiplede linjer, der udgjorde en mere eller mindre rektangulær firkant mens teksten i alle tilfælde havde mistet både den førbenævnte skrifttype samt alle grafiske effekter m.m. og kort og godt totalt anonymiserende blev reduceret til en sort standardtekst i standardstørrelse 12.

 

Jeg har dog efterfølgende hhv. opdelt teksten i afsnit, som jeg havde rent svedt ud at gøre i kampens hede i det originale Word-dokument, skrevet hhv. hele dette, det foregående og det næste afsnit med i selve redigeringsvinduet, hvorved disse tre afsnit ikke er med i det originale Word-dokument og til sidst valgt en mere passende både skrifttype og farve iblandt de mildest talt noget mere reducerede muligheder, jeg har her i netop redigeringsvinduet. Jeg var ellers lige på nippet til at opgi' det hele fuldstændigt i hvert fald indtil videre, og skrev en længere svada med spørgsmål og forslag til potentielle fremtidige forbedringer som indsættelse af HTML-koder og dermed de såkaldte widgets fra div. sites, ind til 123Hjemmesides kundeservice.

 

Men bagefter tænkte jeg: "Fandeme nej! Jeg har fa'me ikke siddet og skrevet et helt dokument i mere eller mindre flere timer, for så bare at opgi' det hele igen fordi det ikke lige flasker sig, som jeg vil. Ikke mindst når jeg desuden også har fået oprettet den tilhørende selvdesignede skabelon." Så derfor valgte jeg hhv. at oprette og indsætte både denne tekst og statusopdatering alligevel. Og så evt. om muligt og nødvendigt at lave om på og rette i det hele, når jeg om føje tid forhåbentligt får svar fra 123Hjemmesides kundeservice, formentligt om en dag eller to, ska' du se.

Ellers ka' jeg til din orientering sige, for nu at vende tilbage til den oprindelige tekst igen, næste gang ordet "vi" optræder, at vi skriver lige p.t. tirsdag den 4. november 2014, kl. 11:54:55, og bortset fra min årlige indsættelse af min ønskeliste til jul, har jeg, ifølge, hva’ jeg har noteret i bunden af den i sandhed afsindigt voluminøse forsidetekst, sidst opdateret denne hjemmeside helt tilbage på en sprød og lækker lørdag den 29. januar 2011, kl. 11:59:44, og dermed i hhv. præcis hele 1.374 dage, 23 timer, 55 minutter og 11 sekunder = 196 uger, 3 dage, 23 timer, 55 minutter og 11 sekunder = 32.999 timer, 55 minutter og 11 sekunder = 1.979.995 minutter og 11 sekunder = 118.799.711 sekunder = 3 år, 9 måneder, 5 dage, 23 timer, 55 minutter og 11 sekunder i alt for nu at være helt præcis eller lige godt og vel 3¾ års penge i alt.

 

Og stort set igennem hele den tid, har haft julesalmen ”O Come, All Ye Faithful” eller ”Oh Kom Alle Jer Troende”/”Kom Alle Kristne” på dansk, som musik på forsiden. Så det må vi jo bedre sent end aldrig, se at få gjort noget alvorligt effektivt ved med bl. a. både at oprette denne Statusopdateringsoverside med den første statusopdaterende underside, der såmænd også er flækket sammen i Word, dog desværre nogen WordArt, da der jo ikke er nogen grund til at bruge tid på det, når det alligevel ikke ka' indsættes. Derudover ska' jeg naturligvis også ha' foretaget en opdatering af selve forsiden med bl. a. skift af den tilhørende melodi til noget ganske andet til trods for, at vi jo p.t. unægtelig er ved at nærme os julen 2014 med sådan rimeligt hastige skridt.

 

Men så ka’ jeg jo altid lave en ny opdatering, når vi kommer så langt om en måneds tid, når jeg alligevel ska’ ha’ indsat min årlige ønskeliste til jul og evt. senere fødselsdag hindsides årsskiftet. Men summa summarum vil jeg her i første ombæring få flækket den første ud af forhåbentligt en hel det fremtidige statusopdateringer sammen, lad os foreløbigt ta’ udgangspunkt i det. Og rigtigt god fornøjelse desangående fremadrettet på de følgende undersider af denne forside, hvis samlede tekst p.t. fylder svarede til lige godt 3 A4-sider inklusive WordArt’en foroven, som uden den, nok ville fylde ret præcist 2 sider i alt p.t. Vi skriver i øvrigt netop nu fortsat tirsdag den 4. november 2014, men derimod, kl. 13:31:06. Endnu engang rigtig god fornøjelse med det hele fremadrettet på div. undersider til denne overside.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊