Statusopdatering Nr. 1 i 2014

Statusopdatering Nr. 1 i 2014

Og fordi det jo rent faktisk fortsat er efterår 2014 netop nu, er valget denne gang faldet på dette klassiske efterårsbillede fra Bellahøjparken, dog helt tilbage fra efteråret 2012, taget fra foran indgangen til Bellahøj Friluftsscene og ned ad alléen imod bagsiden af Restaurant Bellahøj - det eneste stråtækte bondehus på Bellahøj. Billedet her mere præcis taget helt tilbage på lørdag den 27. oktober 2012, kl. 15:54.

Nå, men jeg må jo hellere se at få flækket den lovede statusopdatering sammen. Men da jeg nu tilsyneladende af uransagelige årsager ikke længere ka’ indsætte Word-tekster med div. tilhørende grafiske effekter – herunder en WordArt – har jeg helt undladt dette i det originale Word-dokument, men blot skrevet med en sort ”standardskrifttype” i form af ”Times New Roman”, uden andre ting tilføjet, end en ændring af størrelsen fra 12 til 20, jeg i et eller andet omfang er bevidst om, at jeg også ka’ videreføre i redigeringsvinduet inde på 123Hjemmeside.dk, hvor jeg så ka’ lave en lidt mere præciserende udvælgelse af skrifttype, størrelse og farve m.m.

 

I den forbindelse ka’ jeg lige nævne, at jeg har valgt, eller i hvert fald i skrivende stund i det originale Word-dokument, har planer om at vælge en på forhånd for længst hjemmedesignet sort dagbogs-skabelon frem for at oprette endnu en helt ny skabelon til statusopdateringer, eller alternativt genbruge den, jeg jo oprettede til oversiden af disse statusopdateringer. Derfor har jeg også valgt en enten gul eller anden relativ lys tekstfarve.

 

Jeg ka’ så også lige nævne, at det billede, jeg har indsat øverst oppe, er et jeg i skrivende stund endnu ikke har taget stilling til, hva’ ska’ være for et, men et jeg nu syn’s er gangske passende til denne statusopdatering blandt min righoldige samling af billeder, jeg selv har taget. Derfor ka’ jeg heller ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hva’ det forestiller m.m. Så det må du i stedet for læse om i den tekst, der siden hen kommer til at stå under selve billedet her ovenfor.

 

Jeg har dog i forbindelse med indsættelsen af billedet af mit selvportræt øverst på oversiden til disse statusopdateringer, erfaret, at muligheden for at indsætte sjove ting på billederne af uransagelige årsager, desværre også er fjernet. Så jeg ved ikke om man efter salamimetoden er ved at afvikle foretagenet inde på 123Hjemmeside.dk stykke for stykke eller det bare er under henvisning til den sædvanlige undskyldning med at ”behovet ikke er der mere”, er blevet fjernet.

 

Men det ka’ jeg jo sende et mere uddybende spørgsmål retur om, når jeg formentligt senere i dag onsdag den 5. november 2014 eller i morgen, forhåbentligt får svar på den mailhenvendelse, jeg sendte til 123Hjemmesides kundeservice i går eftermiddags. Jeg ka’ jo bare konstatere, at de i de nu forløbende godt 3¾ års penge siden sidst, har foretaget en opdatering af deres modul til at oprette og redigere div. sider på ens hjemmeside.

 

Og det er også helt fint, det ska’ jo til engang imellem og overordnet set er der i grunden også tale om div. forbedringer, hvor man på en hvilken som helst side/valgt skabelon, ka’ indsætte hele 8 forskellige såkaldte ”sektioner” med hhv. ”Tekst” - som i dette tilfælde, ”Billede”- et enkelt et ad gangen med evt. beskrivelse, ”Video” – fra enten YouTube, Vimeo eller ens egne videosamling, ”Slideshow” – et mindre et af slagsen med op til 5 billeder, man så ka’ vælge overgange og hastighed til, ”Kolonner” – med op til 3 billeder med hhv. overskrift, linkvalg og beskrivelse, ”Seneste nyt” – med hhv. overordnet overskrift, dato, overskrift, tekst og evt. link til andre sider på ens hjemmeside, ”Signatur” – med evt. et billede fx et selvportræt, et ”Med venlig hilsen” og ens fulde navn skrevet med en af 4 håndskriftslignende skrifttyper, og endeligt ”Skillelinje” – hvor man slet og ret ka’ indsætte en manuelt indsat skillelinje undervejs i en tekst, hvis man af en eller anden grund sku’ ha’ det behov.

 

Og alle 8 sektionsmoduler ka’ indsættes et ubegrænset antal gange uafhængigt af hinanden efter tur på den pågældende side. Det syn’s jeg helt overordnet er ganske smart. Det samme gælder mht. til at man – som jeg i øvrigt praktiserede på oversiden til disse statusopdateringer – ka’ definere hhv. hvor et indsat billede ska’ være på en side og størrelsen på dette billede. Jeg er dog knap så begejstret for, at de nu tilsyneladende altså har fjernet muligheden for at indsætte sjove ting m.m. – herunder talebobler – på de indsatte billeder, så det ser jeg frem til at få svar på, hvorfor de nu har gjort det, snarest muligt.

 

Jeg vil dog imidlertid ikke helt udelukke muligheden for, at jeg på måske lidt længere sigt, ku’ finde på, at oprette en helt ny side mhp. at afprøve div. sektionsmoduler én for én med tekstsektionen, som det gennemgående sammenbindende led imellem de 7 andre moduler. Men tiden må vise om og i givet fald hvor jeg evt. måtte praktisere dette.

 

Først og fremmest ska’ jeg lige bl. a. lige ha’ hhv. gjort denne helt generelle opdatering af min hjemmeside helt færdig, der udover færdiggørelsen og indsættelsen af denne statusopdatering, minsandten også tæller en opdatering af siden ”Vitsuniverset”, jeg i forbindelse med min bonusfar Bjarnes 70 års runde fødselsdag i 2013, havde copypastet direkte fra hjemmesiden og her til et Word-dokument, hvor jeg tilføjede yderligere 20 vitser og gåder fra de tidligere/oprindelige 106 til de nuværende 126 vitser og gåder af slagsen, jeg så gemte, printede ud og satte ind i en mappe mhp. at forære Bjarne den i fødselsdagsgave, nu da han ”blev pervers”/70 år.

 

Jeg vil dog nok evt. tilføje yderligere en vits eller 2 eller måske 3 eller mere om nødvendigt, inden jeg gemmer dokumentet på ny og copypaster det retur her på hjemmesiden på samme side, som den nuværende med de 106 vitser og gåder er netop nu. Derudover ska’ jeg naturligvis også ha’ opdateret forsiden og bl. a. evt. gjort den endnu mere voluminøs, end den allerede er netop nu – herunder at udskifte melodien m.m.

 

Så har jeg minsandten også erhvervet mig et nyt armbåndsur, jeg lige ska’ ha’ lært lidt at kende, inden jeg så ska’ ha’ downloadet og ordnet lidt porno og siden hen genoptaget et større projekt, jeg gik i gang med, for lige knap et par måneder siden, helt tilbage på, da vi skrev lørdag den 6. september 2014, nemlig at færdiggøre og udprinte div. dokumenter, primært med div. taler omkring årsskiftet m.m. helt fra 2012 og frem til nu i 2014-15 stykker + at printe div. bevaringsværdige mails ud og sætte både alt det + op til hele 3 bunker allerede udprintede sider m.m. fra de senere år/årtier m.m. i div. plastlommer i div. mapper, hvoraf jeg jo selvsagt først ska’ ha’ sat de op imod et par tusinde glasklare plastlommer i op til 15-20 mapper.

 

Jeg har med andre ord nok at se til i den kommende tid, hvilket i bund og grund også er årsagen til, at jeg nu har holdt en så forholdsvis lang pause fra denne hjemmeside bortset fra de årligt tilbagevendende ønskelister til jul og fødselsdag. Lige foreløbigt tror jeg dog at jeg vil nøjes med hhv. at gemme denne tekst i dens Word-dokument, som nu i øvrigt skriver på den fjerde side, copypaste teksten her ind på siden, tilpasse den og vælge et passende topbillede m.m. og gemme det hele, inden jeg ska’ hen at puttesove for natten.

 

Hinsides min ventende skønhedssøvn, står ”dagens møre gulv”, øh, jeg mener dagens gøremål, så hhv. på indvielse af mit nye armbåndsur, inden jeg lige ska’ gøre opdateringen her inde på hjemmesiden, helt færdig for denne gang med hhv. at opdatere forsiden her til efteråret 2014 og naturligvis indsætte den opdaterede udgave af ”Vitsuniverset”, som lovet.

 

Men allerede i forbindelse med indsættelsen af min juleønskeseddel for Julen 2014 her om ungefær en måneds tid fra nu, vil jeg nok også lave en ny statusopdatering her inde og opdatere forsiden til Julen 2014. Når Julen 2014 har fundet sin afslutning primo det nye år 2015, vil jeg så nok lave en ny opdatering både her og på forsiden, der så er for vinteren 2015, som så nok også vil indebære en længe ventet opdatering af siden med mine hemmeligheder, hvis tiden ellers måtte tillade det.

 

Hvordan det så ser ud et kvartal senere, om jeg nok engang flækker div. opdateringer sammen både her og der for foråret 2015 og så fremdeles hele resten af 2015 igennem, ja det må ”hviden tisse”, øh, jeg mener tiden vise. Foreløbigt vil jeg her, hvor vi nu skriver på side 5 i det oprindelige Word-dokument, og vi fortsat skriver onsdag den 5. november 2014, vil jeg nu afslutte denne statusopdatering for denne gang, få dokumentet gemt og lagt teksten her ud på siden m.m., inden jeg ska’ hen at puttesove for natten.

 

Og alt dette vil jeg så småt gøre her fra og med, kl. 3:00:56, så tak for denne gang og på rigtigt gensyn til en ny statusopdatering m.m. om en måneds tid, når jeg altså lige har fået ordnet de andre før benævnte ting engang hinsides min ventende skønhedssøvn.😉😲

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊