De specielle videoklip
Sådan har jeg set ud nytårsaften siden nytåret 2008-2009, og billedet er taget af min mor, hjemme hos hende selv. foran hendes hoveddør og på min egen opfordring, tilbage på nytårsdag 2009, nærmere bestemt på torsdag den 1. januar 2009, kl. 18:48, da jeg bl. a. skru' bruge billedet til at indsætte i et brev til en gammel bekendt, jeg var ved at skrive på det daværende tidspunkt.
Her er en samling af div. specielle og fjollede videoklip m.m.

Her på denne ædle side med ”Specialvideoer”, ka’ du se et jævnligt stødt stigende udvalg af mere eller mindre enten fjollede eller specielle videoklip.

 

I første ombæring har jeg lagt 3 klip ud: Hhv. 2 af den hørbare årlige afprøvning af luftværnsirenen 2010, på i vanlig stil, den 1. onsdag i maj 2010, kl. 12:00, som i dette tilfælde mere præcis var onsdag den 5. maj 2010, kl. 12:00, sharp!!

 

Den består som sagt af 2 optagelser af hhv. de 45 sekunders alarmering på 76 sekunder = 1 minut og 16 sekunder i alt, og de 45 sekunders afmelding på 84 sekunder = 1 minut og 24 sekunder i alt med efterfølgende udzooming.

 

Og det er alt sammen ud af en sammenhængende optagelse på hele 759 sekunder = 12 minutter og 39 sekunder i alt, med i øvrigt 574 sekunder = 9 minutter og 34 sekunder i alt imellem alarmering og afmelding, fra den konkrete luftværnssirene, jeg filmede.

 

Men dette mellemrum har jeg ikke med her på min hjemmeside, da det jo bringer optagelsen op over den makstid på 10 minutter et enkelt videoklip må varer i alt.

 

Men desuden er det jo heller ikke helt så forbandet sindsoprivende spændende, at se godt 9½ minuts rystende optagelse af en tavs luftværnssirene på toppen/taget af et Bellahøjhus. Så det’ måske meget godt, at den del af optagelsen ikke er med her på sitet/siden.

 

Derudover er der også en optagelse på 368 sekunder = 6 minutter og 8 sekunder i alt, af Bellahøj Kirkes enlige kirkeklokke – i øvrigt lige nede foran luftværnssirenen – der ringer solen ned, helt tilbage på torsdag den 20. maj 2010, kl. 17:00, i dens fulde længde.

 

Dette er lige p.t. de sådan foreløbige første 3 optagelser af denne specielle type her på sitet, siden hen vil der også komme 4 optagelser af rådhusklokkerne på Københavns Rådhus. Nemlig de 4 gange i døgnet, hvor de ringer i længst tid, altså hhv. Kl. 0:00, kl. 6:00, kl. 12:00, og endeligt, kl. 18:00.

 

Men det’ en optagelse, jeg slet ikke har optaget endnu i skrivende stund på denne søndag den 21. november 2010, kl. 2:52:58, så dette bliver i sagens natur først når det er sket engang ude i fremtiden.

 

Og når jeg så ligeledes engang ude i fremtiden får digitaliseret nogle af mine gamle optagelser, vil også sådan noget såsom div. intervaloptagelser m.m. straks finde vej her til siden.

 

Derudover vil en masse andre mere eller mindre skøre optagelser af p.t. helt ukendt kaliber, jeg heller ikke har optaget endnu, altså også blive lagt herud under denne hovedside engang ude i fremtiden.

 

Så du har med andre ord en hel masse at glæde dig til at se på lige netop denne hovedsides både nuværende og kommende undersider, men foreløbigt må du altså nøjes og ta’ til takke med disse 3 første optagelser af hhv. luftalarm og solnedringning. Rigtig god fornøjelse med både disse, og alle andre fremtidige og/eller kommende optagelser her på siden.

 

Her afslutningsvis ska’ jeg lige sige, at jeg oprindeligt slet ikke havde kalkuleret med at indsætte nogle billeder på denne hovedside, men jeg synes alligevel, at det så lidt vel rigeligt tomt ud på siden, uden, så jeg fandt relativt hurtigt disse 2 lidt fjollede billeder frem af mig selv.

 

Hvor, hvornår og i hvilken sammenhæng det øverste sidebillede er taget, fremgår vist med al ønskelig tydelighed af den tekst jeg har skrevet lige umiddelbart nedenunder.
 
Det andet billede har jeg taget under en Tivolitur i 2007, ind i det store hulspejl uden på det tidligere skøre glashus med mit daværende kamera.

 

Billedet i øvrigt taget helt tilbage på 6 årsdagen for terrorangrebet i New York i 2001, nærmere bestemt på tirsdag 11. september 2007, kl. 14:31,

 

Det var i øvrigt samme dag og sted – altså Tivoli i København – hvor jeg tog det der billede på min hjemmesides forside med palmen op ad hovedet, nærmere bestemt sådan ungefær 12 minutter senere, altså, kl. 14:43. Det var lidt om billeder her på denne hovedside m.m. Slut!!

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊