Alle div. vrøvlevers anno 2014

Hele 6 styx vrøvlevers på stribe:

Til sådan en omgang vrøvlevers, syn's jeg, at det var/er ganske passende med et manipoleret billede med såkaldte "psykedeliske farver". Det er et billede, der mere præcist er taget helt tilbage på tirsdag den 15. februar 2005, kl. 15:48, af en for længst både lukket og nedrevet bilhandel ved navn: "Bellahøj bilhandel" med sloganet: "En kunde med smil. Fra Bella en bil", som man måske lige ka' ane på kanten af den runde overdækning. I dag ligger der en relativ stor beboelsesejendom på grunden med p.t. en Aldi-butik og en netcafé i gadeniveau i hver ende af den i øvrigt p.t. relativt nyopførte og meget markante ejendom, der så hut jeg visker, stod færdig og knasende klar til indflytning engang i sidste halvdel af 2009 eller deromkring efter de vist gik i gang med hhv. nedrivning af det gamle, der bl. a. også talte et lille hus helt tilbage fra 1892, og opførelse af den nye ejendom engang i 2006 velsagtens. Til din orientering har jeg sat psykedeliske farver på billedet i mit daværende billedbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Elements 2.0. I dag har jeg den i version 10, men den er p.t. helt oppe i en version 13 så vidt jeg er orienteret.

Her og nu er det blevet tid til at fyre nogle gedigne og yderst fantasifulde vrøvlevers af a la dem, div. håndværkere m.m. disker op med og fortæller hinanden når chancen byder. Og du er hermed indbudt til at følge deres gode eksempel – altså at fortælle dem videre til andre. Rigtig god fornøjelse med de p.t. hele 6 på hinanden følgende vrøvlevers nedenfor:

 

Vrøvlevers Nr. 1:

7 skud fra hoftehøjde i loftet gennem læderet med en seksløber, 3½ fra hver side.

 

Vrøvlevers Nr. 2:

Aha! Skreg røveren på spansk, velvidende at ingen i forsamlingen forstod dette, og så bed han sofapøllen over.

 

Vrøvlevers Nr. 3:

Sagde hun til ham, gjorde hun ved ham, og så smed hun ham op på køkkenbordet. Hvorefter hun rev kravetøjet af ham og befriede ham fra 130 skarpe skud, danske penge, klingende mønt, gyldne grus. Hvormed hun sadlede Nabadenius trebenet høne, som red ud i det vilde vesten, ned igennem dalen, hvor knaldhætter gror. Der nedlagde hun 3 bøfler, som hun fortærede til sit morgentaffel.

 

Vrøvlevers Nr. 4:

Tarzans mor på stjålen damecykel gennem Istedgade.

 

Vrøvlevers Nr. 5:

Frikadellens vidunderlige flugt over plankeværket § 270 op over en kold sky, og falder ned på en varm kartoffel.

 

Vrøvlevers Nr. 6:

Det er hårdt at være blød, men det er værre at vågne op søndag morgen og være død, og ha’ en gård i Jylland med flyvesand, der aldrig er hjemme.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊