Bugges forår 2015

Undertegnede med en palme op ad både kraniet, hjernekisten og grødhovedet på både én og samme tid.

Indledingen

Her i "Afslutningen" af denne megasvada, på i øvrigt denne nok så igangværende torsdag den 25. november 2010, kl. 11:25:54, hvor sneen guddødeme netop nu daler ganske blidt ned udenfor, vil jeg allerførst lige til din orientering oplyse dig om, at stort set hele denne "Afslutning" udelukkende handler om mine mange billeder m.m. - nu er du advaret!!

Og i lige netop så henseende, er denne her spæde starte på netop denne "Afslutning", jo absolut heller ingen som helst undtagelse på lige netop dette punkt, al den stund, at jeg jo i helt vanlig og overlegen stil, straks vil lægge benhårdt ud med, at fortælle "lidt" om, hva' i hede hule helvede det nu er for et billede, du ser her ovre i højre side af skærmbilledet:

Det er et billede, der er taget af min mor præcis på den dag, helt tilbage på torsdag den 6. marts 2003, hvor jeg fyldte 30 år - altså for hhv. helt præcis nu hele 412 uger og 1 dag eller svarende til 2.885 dage i dag, på nu ikke ovennævnte torsdag den 25 november 2010, men derimod på denne fredag den 28. januar 2011, kl. 15:46, som det jo er lig nu og i dag under denne afsluttende vinteropdatering 2011.
 
Den originale tekst er helt oprindeligt indskrevet her i denne "Afslutning" på netop torsdag den 25. november 2010 - altså for nu lige godt 9 uger siden - men rettet til mht. det øgede mængde dage og uger her fra og med vinteropdateringen 2011.

Ellers er billedet, det handler om her ovenfor til højre, mere præcist taget på netop denne min daværende præcise 30 års fødselsdag, da jeg syntes, at det var en milepæl i mit liv, og derfor godt ville ha' specielt min bonusfar til at ta' nogle portrætbilleder af mig på denne dag, så jeg ku' se,hvordan jeg så ud som præcis 30-årig.

Jeg fejrede det så sammen med min mor og bonusfar alene sammen med dem på selve dagen, og bad min bonusfar alias stedfar om at portrættere mig med sit daværende digitalkamera.

Den egentlige festligholdelse og/eller fejring af min 30 års fødselsdag, da jeg blev pebersvend, blev fejret med hele den pukkelryggede - cirkus 15 gæster et par dage senere, på lørdag den 8. marts 2003 - hhv. på én og samme tid, både kvindernes internationale kampdag og mors dag - på et sted, der hed Restaurant Mosehuset ude i det naturskønne Utterslev mose ikke så langt herfra, men fyldt med gåseafføring overalt - altså i mosen, ikke i restauranten, heldigvis.

Selve den selvvalgte portrættering af mig på selve min 30 års fødselsdag, de par dage tidligere - for nu at vende tilbage til den - var noget, jeg havde aftalt telefonisk med min bomusfar på forhånd, men vi fik først nosset os sammen til rent praktisk at gøre det lidt halvsent på aftenen, inden jeg drog hjemover, og min mor og bonusfar sku' ind og puttesove under dynen.

Min bonusfar tog så en række billeder af mig på stribe fra forskellige vinkler og beskar nogle af dem på sin compueter efterfølgende.

Men min mor ville også godt "lege med" og fandt sit analoge kamera frem. Så hut jeg visker havde hun vist også et digitalkamera dengang, men hun var ikke så fortrolig med at bruge det, så hun brugte sideløbende også sit gamle analoge kamera til 135-film, som sku' sendes til fremkaldelse, helt uden at man overhovedet havde mulighed for at se billederne først, som man jo ellers kan gøre på ethvert digitalkamera.

Og med dette analoge kamera tog hun så dette portræt af mig, her oppe til højre, tæt på, inde i døråbningen indtil deres mørklagte stue. De var jo som sagt så småt på vej i seng dengang, og havde derfor slukket lyset inde i stuen.

Men da hun jo ikke ku' se, om billedet var blevet godt eller ej, vidste hun jo heller ikke, at billedet nærmest var blevet helt kulsort hele vejen rundt om mit ansigt, så man kun ku' se det og silhuettet af mit relativt korte hår, jeg havde dengang.

Det burde jo egentligt ha' været et fejlskud, men den kulsorte baggrund, rammede jo faktisk selve billedet meget godt ind og ga' en meget god effekt.
 
Så da billedet siden hen var vendt tilbage efter endt fremkaldelse, valgte hun at beholde det - nok også lidt for min skyld, så jeg ku' få en kopi af det - det var jo mig, der havde bedt om de portrætter af mig selv.

Siden hen blev billedet scannet ind i min bonusfars computer, hvorfra jeg endnu senere fik lov til at ta' en kopi af det, sammen med alle de øvrige portrætter, min bonusfar tog af mig på netop den dag/aften, og i øvrigt en hel del andre billeder af min familie, både min mor og bonusfar havde taget igennem tiden.

Billederne kopierede jeg over på "et ordentligt lokum" af en medbragt gammel sag af en ekstern harddisk på beskedne 80 GB fra Amitech, jeg engang nogle år tidligere havde overtaget fra min bonusfar i netop fødselsdagsgave til backup, da han nu ikke længere selv sku' bruge den.
 
Og fra hvilken, jeg nu igen kopierede de "nye" billeder over på min daværende computers interne harddisk, da jeg siden hen var kommet herhjem igen.

Siden da har jeg så haft billedet en tur igennem mit billedbehandlingsprogram Photoshop Elements 2.0, hvor jeg bl. a. lysnede det så meget jeg nu overhovedet kunne, uden ligefrem at komme til at ligne en albino i 5-øren.
 
Jeg ska' dog på forhånd indrømme, at jeg vist alligevel ser lidt halvbleg ud på billedet her ovenfor, men det siger jo bare noget om, hvor mørkt originalbilledet rent faktisk var/er.

Derudover synes jeg selv, at jeg ligner ham den tidligere DR-journalist og nuværende Europaparlamentsmedlem for venstre, Morten Lykkegaard, en lille bitte smule på det billede.

Men det er bare min egen personlige opfattelse af dette kontrafej af undertegnede, som jeg nu lige ville lufte her på siden, nu, jeg alligevel var i gang.
 
Bortset fra dettte lille sidespring, ska' det dog for en god ordens skyld i den forbindelse lige nævnes, at jeg på daværende tidspunkt, da bl. a. billedet her ovenfor blev taget, nærmest kun levede af frossen Lasagne Bolonese fra "Det Hurtige Køkken" eller tilsvarende fra min lokale Nettobiks bare end 175 meters penge herfra.

Det indholdt bl. a. purerede gulerødder. Og da jeg kun levede af det i den periode, og i de helt eksorbitante mængder på helt op imod knap et par kilo = 4 pakker, jeg konsumerede i døgnet, gjorde gulerøderne i Lansagnens kødsovs, at jeg fik en gylden kulør i ansigtet, nærmest som en kineser.

Det fik min mor til at tro i ramme alvor, at jeg havde fået gulsot, og undrede sig over, at jeg til fejringen af min 30 års fødselsdag, tilsyneladende både var glad og så ud til at ha' det helt fint og tog også godt fra af maden, ligesom jeg plejer at gøre.

Hun sagde dog ikke noget under selve festen, men fortalte det bagefter, og nærmest beordrede mig op til lægen for at blive undersøgt.
 
Jeg fortalte hende dog, at det nok skyldtes mit relativt store indtag af gulerødder i min kost dengang, men også fordi jeg nu var blevet 30 år, mente min mor, at det måske nok var meget godt og få et sundhedstjek - en slags 30.000 km-tjek - hos vores fælles læge sådan helt generelt.
 
Det ku' jeg jo selvfølgeligt godt selv se, at hun vist havde en vis pointe i, og konsulterede derfor "lydigt" vores læge få dage senere.
 
Han undersøgte mig, tog nogle blodprøver, men ku' på forhånd, alene ved at lyse i mine øjne, se/konstatere, at jeg - som jeg selv også havde forventet - på ingen måde led af gulsot, hvilket svaret på blodprøverne også bekræftede ham og mig i, da disse siden hen forelå hos ham - altså min læge.
 
Blodprøverne - hvis samlede antal, jeg desværre ikke husker i dag - afslørede sågar, at jeg helt grundlæggende var kernesund, dog havde jeg det, min læge kaldte for "forhøjede blodplader".
 
Hva' det mere praktisk og præcist indbar, ved jeg ikke, men da min læge fortalte at det bare var et "udsving" uden sundhedsmæssig betydning, fik jeg hverken dengang eller siden at vide, hva' "forhøjede blodplader" var og/eller er, og hva' det indebærer.

Jeg har dog i den forbindelse søgt lidt på nettet og via Google og søgeordene: "Forhøjede blodplader", kom ind på Tv-lægen Carsten Vagn-Hansens hjemmeside www.dsgnet.dk , hvor jeg så fandt ud af, at det drejede sig om, at man havde for mange blodplader - altså dem, der for blodet til at størkne til et sår, når der går hul på huden.

Det ku' skyldes et hav af forskellige ting. Lige fra decideret jernmangel, fjernelsen af milten eller nedsat funktion af samme, til mere alvorlige ting, såsom hhv. div. kræftlidelser, bindevævssygdomme, tarmbetændelser og paradoksalt nok også at de røde blodlegemer går i opløsning, afsluttende med at knoglemarven i større eller mindre omfang går helt bananas.

Det lyder jo som mere eller mindre rimeligt alvorlige sager, der nok burde tages hånd om i en vis henseende, men der stod dog heldigvis også, at behandling var helt unødvendig, hvis der ikke var nogen symptomer.

Det havde min kvaksalver til giftblander af en knoglesnedker eller bare læge i al almindelighed, for længst fået ind under diskotekslokkerne.
 
Så da jeg selv så ud til at ha' det fint og også ga' udtryk for samme, og dermed ikke havde nogen symptomer på disse "forhøjede blodplader", sagde han derfor, at det ikke havde nogen reel betydning for mig og mit helbred, og jeg sku' bare se bort fra det og/eller ignorere det.

Men rent bortset fra dette "lille" sidespring, og for nu at vende tilbage til billedet af mig selv som præcis 30-årig, her ovenfor til højre, for en kort afsluttende bemærkning.
 
Så til trods for den lidt skæve placering af mig ude i venstre side af billedet, jeg dog ikke ska' ku' udelukke er en skæv beskæring af billedet fra min bonusfars side, så synes jeg egentligt, at det er et ganske udmærket billede, hvorfor jeg så også har valgt at indsætte det i tilknytning til denne tekst.

Den forudgående lysning af billedet fra min egen side, gjorde, at man så også ku' se lidt af mit allerede dengang, så grående hår, som hermed nu er blevet til det resultat, du her ser ovenfor til højre.

Jeg har en ordentlig røvfuld selvportrætter liggende på min computer, som både jeg selv og andre har taget af mig igennem tiden.

Alle disse billeder - inklusive alle portrætterne af mig selv fra selve min 30 års fødselsdag, også dette her ovenfor + alle kommende fremtidige portrætter - vil siden hen med tiden blive lagt ind på en side, kaldet "Selvportrætter", som jeg inden længe vil oprette her på sitet i forbindelse med en nært forestående, og længe tiltrængt oprydning, specielt i mine billeder, herinde.

Afslutningsvis, ka' jeg fortælle, at da billedet her ovenfor, er et indscannet analogt billede, og udover min helt almindelige bevidsthed om, at billedet jo er taget på min helt præcise 30 års fødselsdag, altså helt tilbage på torsdag den 6. marts 2003, har jeg desværre ikke nogen konkret idé om, hva' tid på døgnet, billedet helt præcis er taget på.

Men ud fra, at jeg ka' se, at min bonusfars digitale billede af et hovedportræt af mig, var/er taget, kl. 23:25, ifølge kameraet, er det jo nok også et nogenlunde tilsvarende tidspunkt, at billedet her ovenfor, helt grundlæggende er taget på.

Som en lille kuriositet, ka' jeg fortælle dig her til slut, at min mor nu har sat det originale og ubearbejde mørke papirbillede - direkte fra fremkaldelsen - op i nederste venstre hjørne lige lidt inde under rammen af/på et maleri, sommen med en masse andre portætter af sine børn og børnebørn, nedenunder.

En ganske formidabel samling famileportrætter - også af noget ældre dato - hun alle sammen har stående oven på en konsol - dog ikke af fx PS3-typen alias en spillekonsol, men derimod et ælgammelt lavt træskab fra min mormors barndomshjem, som nu står ovre i hendes hyggekrog, eller "skammekrogen", som jeg spøgefuldt kalder den, inde i stuen, nærmere bestemt ovre i karnappen.

Til din orientering ka' jeg fortælle, at benævnte maleri, originalen til portrættet af undertegnede her oven for til højre, er indsat i, er et, som muligvis er blevet "knust i en kværn", altså "malet"... nej, pjat, ikke på den måde, som fx kaffebønner.
 
Men derimod med pensel og nok oliemaling eller tilsvarende på et lærred, af en af min fars fætre med signaturen CHR-N, nok engang tilbage i det herrens år 1929.

Motivet er et strandmotiv fra det sydlige Djursland med nogle strandskader i forgrunden og Kalø Slotsruin tilbage fra det herrens år 1313, i baggrunden.

Det har hængt i min farfars præstegård indtil mine farforfældre grundet pensionering, flyttede derfra tilbage 1962, hvorefter min far så overtog det og min mor så siden hen overtog det efter min fars død i 1985.
 
Så det har været langt omkring i løbet af de seneste hele ungefær 82 års penge lige p.t. her i dette herrens år 2011, siden tilblivelsen fra min fars salige fætters gyldne hånds side, helt tilbage i det herrens år 1929 engang, som førbenævnt.

Og ifølge min mor - som jeg også har ovennævnte oplysninger fra - så mener hun, at det mørke billede af mig som præcis 30-årig, hun har stukket lidt ind under rammen på ovennævnte og udførligt beskrevne billede/maleri, er det originale fremkaldte analoge billede fra fotohandleren, som lidt tidligere strejfet.

Jeg havde dog selv på forhånd en fornemmelse af, at det var en udprintet og uklippet kopi af det indscannede billede fra min bonusfars computer, men det har min mor nu netop afkræftet mig i telefonisk.

Det ska' dog i den forbindelse lige nævnes, at hverken min mor eller bonusfar, er nogle gedigne ørne til fotobehandling, og derfor er de fleste af deres billeder mere eller mindre ubearbejdet før udprintningen og en evt. udklipning.

Jeg ska' dog gerne maile dem, den version af billedet her ovenfor, jeg selv har bearbejdet i Photoshop Elements 2.0, hvis de måtte øske det. Men da de til dato ikke har ytret noget øske om netop dette, er det ikke noget jeg har gjort p.t.

Jeg er dog selv heller ikke nogen decideret haj til billedbehandling, men da jeg tilbage i ungefær 2001 begyndte at abonnere på Magasinet Digital Foto - som jeg stadig er abonnent på den dag i dag - fik jeg kendskab til bl. a. billedbehandlingsprogrammet Potoshop Elements, som jeg end ikke kendte eksistensen af før da.

Kort efter købte jeg programmet i den version 2.0, den var i på daværende tidspunkt, og som jeg stadig har. Nu er den i skrivende stund i en version 9, så hut jeg visker, så den både trænger til og ska' i den grad også ha' sig en gedigen udskiftning, når jeg nu engang ude i fremtiden altså kommer til penge lige netop desangående.

Via de pædagogiske dansksprogede trin-for-trin-instruktioner/øvelser/kurser i at gøre forskellige ting med billederne i bl. a. Photoshop Elements, der både dengang og nu altid er i Magasinet Digital Foto, brugte jeg disse, som en slags dansk brugsanvisning til Photoshop Elements 2.0.
 
Og ad den vej lærte jeg således, efter noget tid, at bruge det ellers 100 % engelskspogede program, immervæk sådan lige til husbehov - dvs. det, jeg selv havde behov at bruge programmet til i det daglige.

Så en helt traditionel bearbejdning/forskønnelse af div. billeder med mere, så de i mange tilfælde ser ud/fremstår, som det helt oprindeligt gjorde med det blotte øje i den så skinbarlige virkelighed, sku' jeg ellers nok mene, at kunne finde ud af i programmet.

Jeg ka' også godt i mindre grad manipolere div. billeder, hvilket jeg næsten altid vil gi' nogle eksempler på andet steds her på sitet.

Men en ting står dog helt fast, det er dog for det meste kun forskønnede billeder, jeg lægger her ud på sitet. Kun hvis det er komplet unødvendigt, er det enkelte billede som regel helt ubearbejdet.
 
Men det er nu relativt sjældent, at det er tilfældet, hvorfor det så også er sjældent, at jeg ikke gør det med de billeder, jeg lægger herud.

Jeg er så glad for at bruge Photoshop Elements til at få det allerbedste ud af mine digitale billeder med mere, at jeg var tilsvarende ked af, at både min mor og bonusfar som begge 2 både har et digitalkamera og en computer, kun lader sig nøjes med den relativt begrænsede mængde redigering af billeder, som hhv. kameraernes helt egne og medfølgende software og Windows selv tilbyder.

Så da jeg op under jul i 2008 vanen tro fik et tilbud om at gi' et bladabonnement i julegave, med næsten alle de p.t. 6 blade, jeg abonnerer på - herunder Magasinet Digital Foto - og som normalt bare ryger ud, om ikke med badevandet, så i hvert fald sammen med div. reklamer siden hen, valgte jeg i dette ene tilfælde rent undtagelsesvis, at slå til - ja, det ville da også være mærkeligt, hvis jeg slog fra, som et andet HFI-relæ.

Jeg tegnede et knap og nap 3/4 års prøveabonnement til en plovmand, altså ca. 500,- kr. som julegave til min mor og købte så også et eksemplar af billedbehandlingsprogrammet Photoshop Elements, som dengang var i version 7. Derudover købte jeg også en tidsskiftssamler m.m. til at opbevare bladende i.

Og jeg endte op med at spendere op imod end 14-1.500,- kr. i den sammensatte julegave til min mor samlet set, hvor hun via kurserne i bladet, så ku' lære at bruge photoshop Elements 7.

Problemet var bare, at hun med en alder både dengang og nu, på den pæne side af de 70 år, havde hun i løbet af de seneste godt 7 årtiers penge formået at anlægge en mindre filial af Faxe kalkbrud oppe på øverste etage, så hun husker ikke så godt mere.

Og selvom hun udadtil under gaveudpakningen den juleaften i 2008, var høflig nok til at "blive glad for gaven" og ta' pænt i mod den, var sandheden straks en helt anden.

Den faldt faktisk på igen måde i god jord og hun havde simpelt hen hverken kræfter eller tid til at sætte sig ind, hvordan Photoshop Elements 7 fungerede, og mig bekendt har hun til dato aldrig installeret programmet på sin computer, endsige overhovedet læst i nogen af de blade, hun nu for længst har modtaget.

Og med alt det min bonusfar har at se til, ku' han heller ikke rigtig finde tid til at bruge programmet, og det havde desuden heller ikke hans store interesse, når det kom til stykket.

Så det var i den grad en totalt floppende maveplasker af en julegave, der kun meget sjældent er set lige fra min side af, da jeg er rimelig god til at finde på noget at gi' folk, hvis ikke jeg har en konkret ønskeseddel fra dem.

Men har jeg det, så følger jeg også den gode Johannes Møllehave så gode eksempel og bruger denne ønskeseddel som en dosmerseddel, og dermed opfylder alle ønskerne på sedlen, hvis jeg overhovedet har økonomisk mulighed for det.

Jeg prioriterer også en sådan konkret ønskeseddel højere end selvvalgte gaver til folk, jeg ikke har en ønskeseddel fra. Så jo flere punkter, der er på en sådan ønskeseddel til en enkelt person, jo færre gaver efter egen valg, vil der tilsvarende være til andre.

Men nu er jeg heldigvis og blevet begunstiget med en familie, der har et rimeligt afslappet forhold til at få gaver eller ej.
 
De stiller på ingen måde krav om, at jeg SKAL købe et vist antal gaver eller mindst én gave pr. person til en juleaften eller fødselsdag eller tilsvarende.
 
Så skulle jeg troppe op en jul eller en fødselsdag uden overhovedet at ha' nogen gaver med mig - hvilket ofte er tilfældet med sidstnævnte begivenhed, men til gengæld i den grad ALDRIG er tilfældet ved den førstnævnte begivenhed, da jeg vægter julen meget højt - er der absolut ingen, der bærer nag til mig af den grund.

Her til sidst ska' jeg lige gøre opmærksom på, at det nu ikke bare er nok for mig, at lave denne helt ekstravagante opdatering af denne forside her fra og med sommeren 2010.

Jeg vil også siden hen smide et bredt udvalg af de nyeste billeder, jeg har taget med mit relativt nye kamera, når jeg nu engang for stunder.

Men af lidt mere økonomiske årsager, for ikke at blande så meget nyt og gammelt sammen og for i øvrigt også at få skiftet de gamle billeder ud - som efterhånden har været her på sitet i op til godt 2½ års penge for de ældste af dems vedkommende - med nogle helt spritnye af slagsen.
 
Jamen så har jeg sgu kraftknuseme valgt at slette alle billeder her på sitet, som ikke er et naturligt tilbehør til noget tekst såsom her på forsiden.

Dvs. at samtlige fotoalbunssider - også de manipolerede billeder - spil - både pusle- og vendespil - og billedbogssider med mere, alt sammen vil blive slettet og erstatte med noget nyt.

Med mit gamle kamera, ku' jeg lægge op imod end 3-600 billeder ud ad gangen, når det gik allerhøjest. Det ka' jeg nu ta' på en enkelt dag med mit nye kamera, når det altså går godt.

Og med et samlet antal nye billeder fra den første "landning" - dvs. den første påfyldning/opfyldning af det 32 GB/29,7 GB store SD-kort - på min computer, på hele 1.617 styx, vil minimum 1.000 styx af dem, og nok også en god sjat mere, være nogle, jeg så godt ka' tillade mig, at smide herud - dvs. uden identificerbare fremmede mennesker på.

Det er noget jeg ta'r højde for allerede mens jeg ta'r billederne. Jeg ta'r billeder for at offentliggøre dem her på sitet og jeg ta'r billeder af alt uden undtagelse, men dog mest af døde ting bortset fra dyr og fugle, som jeg altså også ta'r billeder af når chancen byder sig, men som jo alle sammen nok er ret ligeglade med at blive offentliggjort på nettet/sitet her.

Derfor ka' jeg også godt tillade mig at lægge en masse af de billeder, jeg ta'r, herud på sitet. Og da det SD-kort på hele 32 GB/29,7 GB, jeg altså bruger, har plads til - og hold nu godt fast - hele 8.539 billeder, endda bare som standard, dvs. at der godt ka' være plads til lidt flere om nødvendigt, vil det som oftest være et antal på minimum omkring eller over 1.000 billeder, jeg lægger herud ad gangen.

Dvs. at jeg ska' øge pladsen her på sitet med minimum 5 gange, da jeg/man "kun" for tildelt plads til yderligere 200 billeder ved hver pladsforøgelse.

Og da hver pladsforøgelse koster 29,- kr. i kvartalet = 116.- kr. om året, bliver det - når det ganges med 5 - til i alt minimum en 580,- kr. forøgelse af den årlige pris for hver gang, jeg lægger billeder ud på sitet her.

Og da jeg i skrivende stund som lidt tidligere nævnt, har plads til 1.900 billeder, hvoraf jeg alt inklusive bruger hele 1.713 af disse pladser, til en årlig pris af, så hut jeg visker 1.583,- kr. i alt.
 
Jamen så vil jeg jo gerne spare lidt på finanserne i så henseende, således at jeg ikke fra dag 1 af ska' betale de 580,- kr. ekstra = 2.163,- kr. i alt på årsplan, men ka' fylde den op så at sige "en til halvanden gang mere", ved at slette de gamle billeder.

For den pladsforøgelse, jeg allerede har, forsvinder jo ikke bare fordi jeg sletter de billeder, der fylder den op.

Så netop derfor, men også for at få en nok "lidt" tiltrængt fornyelse af billedbeholdningen her på sitet, vil jeg altså slette de gamle billeder inden længe, så hvis du gerne vil ha' fat i nogle billeder ska' du nok snart skynde dig.
 
Dog bliver det vurderingsmæssigt med alt det, jeg ska' ha' ordnet forinden, nok næppe lige på netop denne her side af ungefær april-maj måned 2011, og formentligt nok også noget senere, så du har nok lige nogle måneder og måske helt op til et helt/halvt års penge at gøre godt med endnu.
 
Men det' jo imidlertid bedre at være i god tid frem for at ordne det hele i 12. time. Så er der nogle billeder her på saitet, du gerne vil ha' en sprød kopi af, så gør alligevel snart noget ved det, da de under alle omstændigheder ka' forsvinde før du aner det.
 
Den nu mere eller mindre fastsatte tid om altså et helt/halvt års penge eller godt og vel her fra og med ultimo november 2010, er sdådan set grundlæggende bare baseret på mine nuværende planer.
 
Men de ka' jo lynhurtigt ændre sig til, at jeg alligevel udskifte billedbeholdningen her på sitet ud inden vi skriver april-maj måned 2011, så derfor er det måske en meget god idé at få downloadet, hva' downledes kan her fra sitet mens tid er, her inden de bliver stettet.
 
Uanset om tidshorisonten så lige p.t. godt nok siger ungefær måske helt op til et års penge. Men valget er naturligvis 100 % op til dig selv, hva' du vil gøre i så hen seende både nu og i fremtiden.

Til 7. og sidst ved jeg dog i skrivende stund ikke med sikkerhed hvor længe, der går, før billderne bliver slettet eller hvor mange nye billeder, jeg kyler harud i denne her første omgang efterfølgende.
 
Men de førbenævnte april-maj måned 2011, er for så vidt et meget godt bud, men dog trods alt kun en regulær gisning fra min side.

Faktum er dog, at jeg for fremtiden kun har billeder fra mit aktuelle brugbare kamera liggende her ude på sitet - dog kun indtil grænsen på de magiske 10.100 billeder - som er det maksimale jeg har råd til at ha' plads til ad gangen - altså er nået.

Og med sletning af de gamle billeder, varer det jo notorisk lidt længere før den grænse er nået, men med tilførsel af ca. 1.000 nye billeder pr. gang, som der både ska' laves pusle-, vendespil og billedbøger ud af hver gang, ka' jeg imidlertid også godt nå denne maksgrænse ret hurtigt.

Når jeg så lægger billederne herud, vil det foregå på den måde, at jeg opretter dem i sider efter de datoer, de pågældende billedserier er taget på, lagt ind som undersider til en overordnet hovedside for hver ladning billeder, jeg lægger harud, altså for hver gang, jeg har tømt et fyldt kort.

Disse og en del af mine øvrige og kommende hovedsider, vil jeg gerne lægge ind, som undersider til endnu en overside med mere, som fx i dette tilfælde ku' hedde "Billeder" eller "Alle billeder".
 
Men indtil min hjemmesideudbyder, altså 123hjemmeside.dk, kommer til fornuft engang ude i fremtiden, og tillader undersider i mere end en potens og helst i et ubegrænset antal potenser, må du nøjes med det, som det er nu.

Jeg beklager, men jeg ka' jo ikke med lovlige midler, tvinge min hjemmesideudbyder til at tilbyde, at man ka' lave undersider på sin hjemmeside i op til minimum 10 potenser ligesom det er tilfældet med mapperne i Windows, hvis ikke de selv vil.

Det ku' ellers ordnes ganske enkelt ved, at lægge undersiderne ud som hyperlinks på hovedsiden, som jeg har set brugt på andre hjemmesider.

Disse hyperlink ka' jo så også selv være hovedsider med andre hyperlinks på, som igen ka' være hovedsider med hyperlink på, og så fremdeles i én uendelighed, som en sand kinesisk æske om nødvendigt.

Det lyder måske lidt forvirrende i sig selv, sådan som jeg præsenterer det her, men der er jo ikke nogen der siger, at alle hyperlinks på en hovedside, partout/absolut selv SKAL være hovedsider med hyperlinks til andre undersider, som beskrevet her ovenfor, hvis den enkelte hjemmesideejer ikke selv ønsker det - ingen tvang her.

Det ska' jo altså selvfølgeligt være helt 100 % frivilligt hvor mange undersider/hyperlink, man vil bruge, om end overhovedet nogen.

Det burde være et helt naturligt tilbud fra min hjemmesideudbyders side til os hjemmesideejere, som en mulighed for at få ryddet ordentligt op i måske en alenlang og lettere kaotisk mængde "undersider" m.m. på ens hjemmeside, helt uden nødvendigvis direkte at slette nogle af siderne. 

Men desværre har jeg til trods for et par henvendelser om det, endnu ikke vundet gehør for mit ønske desangående, under en tåbelig henvisning til, at "behovet" ikke er der.

Altså underforstået, der er ikke nok blandt deres hjemmesideejere, der har ytret ønske om netop det eller noget tilsvarende. Efter min egen personlige mening, burde dette ikke være nogen hindring i sig selv.

Min hjemmesideudbyder burde bare tilbyde nogle konkrete standarder til oprettelse af en potentiel hjemmeside - hvilket de dog også gør.
 
Men derudover sku' de selvfølgeligt også tilbyde alt, hva' der overhovedet fysisk ka' lade sig gøre desangående.
 
Og ikke mindst naturligvis også opfylde enhver hjemmesideejers mindste ønske, som et tilbud - ikke en tvang - for alle andre hjemmesideejere, hvis det overhovedet er både menneskeligt og fysisk muligt at gennefører - også selvom der måske kun er én enkelt hjemmesideejer, der evt. måtte ønsker det og evt. ville bruge det bagefter, såsom undertegnede.

Det er bare min holdning til det, men foreløbigt ka' gruppering af sider og undersider i mere end en potens, desværre ikke lade sig gøre, så du må nøjes med at der vil komme en ny oversider ude i menubaren med bl. a. 13 specielle undersider i:

Hhv. 10 til puslespil, 2 til vendespil/memory og 1 til en billedbog + et ukendt antal til billederne delt op efter dato og også gerne nummereret i rækkefølge.

Så der vil typisk nok være op til end 30-40 udersider i den enkelte hovedside til hver ladning billeder.
 
Og selvfølgeligt så jeg jo helst, at der i stedet for var hhv. 1 hovedside til billederne, 1 hovedside til spillene og endeligt 1 en underside til billedbogen, som alt sammen var lagt ind som undersider til oversiden over den pågældende ladning billeder.
 
Som så igen var lagt ind som underside i en samlet hovedside for samtlige billeder her på sitet, bortset fra de løse på de øvrige for det meste udelukkende teksbarede sider, såsom forsiden her.

Så ville der efter min egen personlige mening og overbevisning, være meget mere styr på sagerne. Men da dette derved ville kræve en gruppering af undersiderne på helt op til anden eller tredje potens, ville det jo ikke ku' lade sig gøre, da min hjemmesideudbyder som nævnt kun ka'/vil tilbyde grupperinger i beskedne et potens, sådan lige p.t. i hvert fald.

Så du må altså indtil videre desværre nøjes med det, sådan, som det ser ud nu. Men set i lyset af det, er det jo til 7. og sidst egentligt også meget rart, at jeg forinden sletter alle de gamle billeder, og dermed slår 2 fluer med ét smæk:

For det første får jeg reduceret i sideantalle og undgår dermed et større grupperingsarbejde. Og for det andet blander jeg ikke de gamle billeder, som mange måske efterhånden også er ved at være "lidt" og/eller sågar godt trætte af at se på, sammen med de nye billeder.

Så summa summarum vil jeg inde længe af lige p.t. helt ukendt pæræcis varighed, skifte de gamle billeder ud med nogle nye og i det hele taget gi' min hjemmeside en efterhånden yderst tiltrængt oprydning.
 
Skulle du så siden hen opdage, at et eller flere billeder er forsvundet her fra sitet, som du godt ville ha' fat i, er det såmænd bare at kontakte mig, som udførligt beskrevet i velkomstteksten her ovenfor, med oplysning om din mail-adresse, så ska' jeg gøre alt for at finde frem til det eller de pågældende billeder og maile det/dem til dig - og det mener jeg helt seriøst.

Afslutningsvis ska' det for en rigtig god ordens skyld lige nævnes, at jeg nu helt oprindeligt totalt set ska' ha' øget pladsen herinde på sitet med hele 41 grange af 200 billeder pr. gang = 8.200 billeder ekstra til de i forvejen forbenævnte 1.900 billeder.

Så har jeg dermed plads til de 10.100 billeder i alt herinde på sitet. Men så er det altså også 41 x 116,- kr. for de 200 billeder om året = hele 4.756,- kr. ekstra om året til den nuværende årspris på de 1.583,- kr. = hele 6.339,- kr. om året i alt for netop denne her, min hjemmeside.

Efterfølgende har jeg dog så i hvert fald p.t. heller ikke råd til at forøge denne hjemmeside yderligere, sådan lige foreløbigt i hvert fald.
 
Til gengæld sku' jeg så også meget gerne ha' endog rigtig god plads til, at kyle et helt fyldt kort på helt op til de der godt 8½ tusinde billeder ad gangen + oven i købet også at lave div. både pusle- og vendespil/memory og billedbøger i større stil derudover.

Jeg har her over slutforåret og sommeren 2010 på 26 aktive fotodage fordelt over 59 dage i alt, fra pinsesolens dans over Bellahøj Camping en meget tidlig morgen tilbage på pinsedag 2010 på søndag den 23. maj 2010.
 
Og så helt frem til en tilsvarende solnedgang i min barndomby Dragør på den helt almindelige onsdag aften den 21. juli 2010, formået at fylde kortet op udelukkende med faste billeder og absolut intet andet.

Det blev mere præcist til ikke "kun" de 8.539 billeder som standarden lyder på, men derimod hele 8.555 billeder i alt, der dog er blevet reduceret til p.t. 8.547 billeder hhv. under og efter overførslen til min computer.
 
Som grundet fraværet af videosekvenser blandt de mange billeder på kortet, af uransagelige årsager nu tilsyneladende ikke ku' overføres via kameraet, men kun via et eksternt kortlæserdrev, jeg først sku' ud og spendere hele 169,95 kr. i et pragteksemplar fra Trust hos Fona ved Nørreport station i København, efter et forudgående tjek på deres - altså Fonas hjemmeside.

Hvorfor det bl. a. først lykkedes mig at foretage denne overførsel til computeren her tilbage medio august 2010. Siden da har jeg først vendt hele balladen i Photoshop Elements 2.0 på bare 3 dage.
 
Da dette ikke efterfølgende figurerede i den tilhørende Windows-mappe, måtte jeg siden hen til sidst vende billederne på den langsomme måde i selve Windows-mapperne, hvor jeg i skrivende stund, har vendt ca. 2/3 af billederne.

Vending af den resterende tredjedel af billederne + en efterfølgende fremstilling af div. tilhørende panoramabilleder og siden hen forskønnelse af samme + en tilsvarende forskønnelse m.m. af de resterende billeder af de 1.617 af slagsen i alt fra Ladning Nr. 1, forventer jeg at gøre færdig engang her i løbet af dette herrens år 2011 velsagtens.

Afslutningsvis vil jeg så kopiere alle mapperne fra Ladning Nr. 1 over i en separat samlet mappe, hvorefter jeg mappe for mappe, vil gennemgå alle billederne og ikke nødvendigvis direkte slette.
 
Men derimod tværtimod bare flytte alle de billeder, jeg af den ene eller anden grund ikke selv mener at ku' tillade mig, at lægge herud på min hjemmeside, over i en helt tredje og ligeledes separat mappe med billeder "Forbudt for nettet", som evt. også bliver mappens egentlige navn/titel.

Derefter er de øvrige tilbageværende billeder i mapperne i den første mappe, for så vidt genuint og rigtig godt gammeldaws sprødknasende klar til at blive lagt herud.
 
Dog ska' jeg lige - som tidligere beskrevet - altså allerførst ha' dem alle sammen reduceret i størrelse så det ikke ta'r en evighed at kyle dem herud på div. fotosider på dette site.

Og lige netop den side af sagen er jeg, som tidligere nævnt, nu ikke helt sikker på, at mit Photoshop Elements 2.0 er gearet til at klare - mig bekendt ka' den kun formidske et enkelt billede ad gangen - så det ska' jeg lige ha' lidt tjek på inden jeg reelt ka' gennemføre det og kyle billederne herud.

Det bliver dog formentligt nok først lidt senere her i løbet af 2011, at jeg får ordnet. Men det ska' dog lige påpeges, at al den stund, at det efter vendingen af samtlige 8.547 billeder fra Ladning Nr. 2, vurderingsmæssigt nok vil ta' 2-3 måneders tid at forskønne hele balladen billede for billede.
 
Jamen så vil en potentiel indsættelse af disse billeder under alle omstændigheder nok tidligst først komme på tale sådan ugefær i løbet af ultimo 2011 engang, altså om et lille års tid eller mere fra nu, eller ultimativt først noget senere, når vi så skriver 2012, altså at Ladning Nr. 2 bliver smid herud.
 
Men det forhindrer mig jo på den anden side absolut heller ingenlunde, at smide de der 1.617 billeder fra Ladning Nr. 1 herud længe før da, hvilket jeg med al overvejende sandsynlighed i den grad nok også vil gøre, hvis alt går vel og jeg får min vanilje, øh, jeg mener naturligvis vilje.

Men fælles for alle billederne er, at når de er lagt herud, ska' jeg ha' skrevet under hvert enkelt billede med oplysninger om motivet m.m. Og det ta'r nok mindst lige så langt tid, som det helt forudgående har taget at forskønne billederne.

Så grundlæggende ligger der et relativt stort arbejde med mine billeder forude, men da der også er en masse andre ting, jeg ska' ha' ordnet - ikke mindst her op til den/det lige p.t. snarligt forestående/nuværende jul og nytår 2010-2011 - ja, så ka' mit store billedearbejde godt ha' sådan lidt lange udsigter mildt sagt, som du jo sikkert nu godt ka' forstå, formoder jeg.

Men visse ting står dog helt fast: For det første ska' jeg nok før eller siden få lagt billederne herud og skrevet under dem. For det andet vil jeg i sagens natur ikke lægge Ladning Nr. 2 med sine godt 8½ tusinde billeder herud, før jeg har øget pladsen med de tidligere benævnte hele 41 gange.
 
For det tredje vil denne forøgelse først finde sted, når jeg har betalt den lave pris på de 1.583,- kr. for nok sidste gang der primo maj måned 2011, nærmere bestemt på fredag den 6. maj 2011 - om i øvrigt præcis 14 uger = 98 dage fra nu, på denne fredag den 28. januar 2011. Og endeligt for det fjerde, vil jeg lægge alle billedene/"ladningerne" ud i den rækkefølge, de helt oprindeligt er blevet i, i sin tid.

Dvs. at jeg i første ombæring, når jeg engang har fået formindsket hjemmesidekopien af Ladning Nr. 1, vil jeg "bare" nøjes med at slette alle de gamle billedsider, inlkusive div. tilhørende spil og billedbøger, for så at indsætte de nye billeder på den ekstra plads, jeg ad den vej nu har fået til rådighed.

Derefter vil jeg så skrive under de så nyindsatte billeder, hvorpå ditto vil blive stående her på sitet i løbet af det næste halve år eller sågar mere, indtil Ladning Nr. 2 er decideret knasende klar til at blive lagt herud. Og først derefter vil Ladning Nr. 1 omsider blive slette igen.   

Så alt det billedarbejde har sådan set relativt lange udsigter og vil ta' ganske langt tid at få tjek på. Det er dog immervæk noget jeg nok ska' få gjort lidt hen ad vejen med tiden, men nu nok om alle mine mange kommende billeder m.m. sådan lige for nuværende i hvert fald.
 
Nu må jeg hellere se, at få gjort denne afslutning helt færdig, så jeg ka' få afsendt de link til min familie m.m. med nu helt op til godt og vel hele 3 ugers forsinkelse, hverken mere eller mindre.

Her til sidst ska' jeg dog lige skynde mig at beklage, hvis der evt. er nogle få tastefejl alias "tyrkfejl" og gentagede ord el. lign. undervejs i hele den samlede tekst som helhed, men jeg har naturligvis gjort mit ypperste for, at ungå det.

Ikke desto mindre, så kommer her en afsluttende og i sagens natur jævnligt udvidet gennemgang af alle de gange i alt, hvor jeg her fremadrettet, har opdateret denne forside og tilføjet ny tekst m.m. i større eller mindre omfang.

Jeg ska' dog i den forbindelse lige oplysende informere dig om, at alle benævnte klokkeslæt er kun nævnt i timere og minutter, da de for nemheds skyld i dette ædle tilfælde er afskrevet fra computerens eget urs aktuelle visning nede i systembakken nede til højre på de konkrede tidspunkter.

Endeligt ska' jeg også lige nå at ha' med her på "snublebøvsen" alias falderebet, at jeg fra og med vinteropdateringen 2011, har skrevet alle disse data m.m. ned i min aktuelle notesblok, da en fuld opdatering ta'r flere dage at gennemføre, og jeg hidtil har haft lidt svært ved at huske de konkrete klokkeslæt så længe.

Derfor vil du også se, at jeg evt. fortsætter med nogle andre opdateringer andet steds her på forsiden, når jeg har afsluttet den konkrete åstidsbaserede opdatering af denne yderst voluminøse og svulmende tredelte forsidetekst her. Men det hele kommer afslutningvis med her til sidst, og det' jo det vigtigste.
 
Ikke desto mindre finder denne afsluttende gennemgang som regel og som nævnt sted omkring div. årstidsskift og højtider specielt julen. Og det gør den sgu guddødeme også lige nøjagtigt i netop dette her så ædle tilfælde, som kommer/starter lige præcis her. Tak fordi du ga' dig tid til at gennemlæse hele denne gigantsvada. Værsgo!!:
 
Først og fremmest har den daværende del af teksten her ovenfor m.m. for allerførste gang i netop denne her sammenhæng, fået sig en dengang både grundig og efter min egen mening, også yderst tiltrængt opdatering helt tilbage på fredag den 22. januar 2010, fra, kl. 1:56, til, kl. 6:10.
 
Efterredigeret med rettelse af fejl og mangler på lørdag den 23. januar 2010, fra, kl. 23:16, til søndag den 24. januar 2010, kl. 0:21.

Forårsredigeret 2010 med et par pauser undervejs pga. fjernerkiggeri, hvor selve redigeringen mere præcist fandt sted på onsdag den 10. marts 2010 hhv. fra, kl. 0:04, til, kl. 0:12, og igen fra, kl. 0:40, til, kl. 1:07, og til sidst afsluttende fra, kl. 1:53, til, kl. 2:00.

Sommerredigeret 2010 med en hel masse tilføjelser og enkelte fjernelser af tekst på den helt almindelige onsdag den 9. juni 2010 sådan fra, kl. 12:58, til, kl. 14:24, og igen samme dag med tilføjelsen af "jord-, vind- og ilduniverset", og forklaringen på dette, som jeg oprindeligt havde helt glemt, fra kl. 14:28, til kl. 14:31.
 
Dernæst en tur ud på nettet og Wikipedia i min søgning på bandet Earth, Wind & Fire, til en genoptagelse af de opdaterende griflerier fra, kl. 14:35, til, kl. 14:59, afsluttende med den sidste tilpasning af "Jord-, Vind- og Ilduniverset" m.m. med store forbogstaver i enhver henseende, ligesom i bandnavet fra og med, kl. 15:00, til, kl. 15:10.

Yderligere kraftigt redigeret med bl. a. tilføjelsen af hele indledningen i dens dinglende fuld begyndende længde, opdeling af hele den samlede tekst i 3, hhv. "Indledningen", Velkomstteksten" og senest her "Afslutningen" med tilføjelse af de 3 billeder, som jeg for de 2 nederstes vedkommende, oven i købet først sku' finde frem til.

Alt dette skete i nævnte rækkefølge i løbet af den næste uges tid her til den omsider endelige afslutning på den gennemgribende og omfattende sommeropdatering for 2010, af denne forside til en helt øjeblikkeligt efterfølgende linkafsending til familien med mere, her i dag/nat på onsdag den 16. juni 2010 fra, kl. 1:18, til, kl. 5:40.

Efterårsredigeret 2010, først på præcis 3 måneder før selve juleaften 2010, på fredag den 24. september 2010 fra, kl. 17:23, til, kl. 17:57.
 
Så ville jeg ellers ha' forsat efter fredagens primetime, men da denne først slutede, kl. 2:10, lørdag nat den 25. september 2010, og set i laserlyset af, at jeg kun havde fået 4-5 timers søvn natten forinden, valgte jeg at krybe til køjs, nu da klokken var langt over midnat alligevel.
 
Derfor fortsatte jeg først denne efterårsredigering 2010 hinsiden min skønhedssøvn på den selvsamme lørdag den 25. september 2010, men derimod fra, kl. 10:56, og indtil lige før primetimestart, kl. 17:58,

Og så igen efter både primetime og en efterfølgende skidepause fra, kl. 22:13, til nu langt over midnat til søndag den 26. september 2010, her, hvor computeruret nede i systembakken siger, kl. 4:29.

Juleopdateringen 2010 fandt sted kort fortalt i flere omgange over flere døgn både dag og til dels også natten med over en lille uges penge, nærmere bestemt fra og med den spæde start helt tilbage på fredag den 19. november 2010, kl. 16:18, til og med torsdag den 25. november 2010, kl. 15:17.

En omfattende og gennemgribende viteropdatering 2011, begyndende på tirsdag den 18. januar 2011 med den begyndende udskiftning af grafik og musik m.m. fra, kl. 22:28, til, kl. 23:18.

Dernæst fulgte hhv. forsidetekstopdatering Nr. 1 fra tirsdag den 18. januar 2011, kl. 23:18, til onsdag den 19. januar 2011, kl. 0:20.

Forsidetekstopdatering hhv. Nr. 2 på onsdag den 19. januar 2011 fra, kl. 0:23, til, kl. 3:22, Nr. 3 hinsides min skønhedssøvn på torsdag den 20. januar 2011, fra, kl. 15:28, til, kl. 17:51, Nr. 4 hinsides primetime, fra torsdag den 20. januar 2011, kl. 22:40, til fredag den 21. januar 2011, kl. 1:25.

Grundet min bonusfars fødselsdag og en dokumentoprettelse i samme anledning internt på min computer med mere, holdt jeg en lille uges pause fra den igangværende opdatering, indtil torsdag den 27. januar 2011, hvor jeg straks fortsatte med den videre forsidetekstopdatering Nr. 5.

Den foregik dog i flere små dele pga. en simultan Skype-chat med min mor, med bl. a. at gøre indledningen her på forsiden helt færdig - dvs. tilføje nogle mangler og forglemmelser fra tidligere:

Del 1: Fra, 14:35, til, kl. 14:40, hvor jeg dog kun fandt, hvor jeg var kommet til, helt uden at nå at skrive noget.

Del 2: Fra, kl. 14:48, til, kl. 15:25.
Del 3: Fra, kl. 15:31, til, kl. 15:44.
Så fulgte en lidt længere Skype-chat med min mor, fra, kl. 15:56, til, kl. 17:15. Jeg noterede så de nyeklokkeslæt til notesblokken på ca. 6 minutters penge, lige indtil:

Del 4: Fra, kl. 17:21, til, kl. 17:26.
Del 5: Fra, kl. 17:28, til, kl. 17:41.
Del 6: Fra, kl. 18:10, til, kl. 18:20.
Del 7: Fra, kl. 18:21, til, kl. 18:27, hvorefter det var sket med forsidetekstopdatering Nr. 5.

Så fulgte helt naturligt forsidetekstopdatering Nr. 6 hinsides primetime, på fredag den 28. januar 2011 fra, kl. 0:05, til, kl. 4:03, hvor det så i øvrigt lykkedes mig at gøre hele velkomstteksten helt færdig, inden det var lige på hovedet i seng og puttesove.

Hinsides min skønhedssøvn fdulgte så den helt endegyldige forsidetekstopdatering Nr. 7 og sidst, samme eftermiddag, fra, kl. 15:38, til, kl. 17:51, som foreløbigt afrundede opdateringen af denne afslutning, indtil jeg kun manglede at indgrifle disse afsluttende data og hele forløbet.

Da jeg så havde fyret et lille kvarter af på at grifle div. nye data om denne vinteropdatering 2011, ned i min notesblok, gik jeg i gang med at tilføje div. oplysninger om bl. a. mine dimensioner og vægt inde under "Lidt om mig selv" under "Hvem er jeg?", hvor jeg skrev det meste i en ulige kamp imod uret før primetime, fra, kl. 18:05, til, kl. 18:55, og efter primetime, fra, kl. 22:20, til, kl. 23:48.

Minuttet senere fulgte så den afsluttende tilretning m.m. fra fredag den 28. januar 2011, kl. 23:49, til her i dag lørdag den 29. januar 2011, kl. 0:18.

Efter indskrivning af nye data i min notesblok, stod den på afpisning fra, kl. 0:24:04, til, kl. 0:43:45, og dermed i præcis 0 timer, 19 minutter og 41 sekunder i alt: (kl. 0:19:41), eller små 20 minutter i alt.

Og så fulgte en mildest talt noget længerevarende, men ellers yderst tiltrængt opdastering af min link side, fra, kl. 0:45, og helt til, kl. 8:40.

Men så fik jeg altså også hhv. slettet nu helt 6 irrelevante links, og dermed reduceret de oprindeligt 30 links, til beskedne 24. Blot for i flere omgange efterfølgende og i begge ender af link-listen, at tilføje indtet mindre end hele 28 yderligere links, til det nuværende antal på 52 links i alt lige p.t. fra div. steder.

Og dermed blev det tilbageværende antal efter sletningen, på de 24, nu mere end direkte fordoblet, inden en yderst langvarig sejtrækker af en omrokering af de fleste af linksne, nye som gamle, gik i gang.

I røven på det, fulgte så en yderligere notesblokopdatering på ungefær 8 minutters penge, inden en rettelse af en forglemmelse i kampens hede inde under "Lidt om mig selv" fra tidligere, lige skulle onduleres.
 
Der glemte jeg nemlig at indskrive, hvor mange der bære mit fødenavn: Christian Bugge her i Kongeriget Danmark, og dets betydning m.m.

Jeg afrundede det hele med en efterfølgende både yderligere opdeling og lettere tilretning af hele teksten og overskrifterne under "Lidt om mig selv". Det hele varede fra, kl. 8:48, til, kl. 10:22.

Efter et par hurtige minutters notesblokopdatering, gik jeg omsider i gang med denne endegyldsige afsluttende indgrifling af hele dette forløb af min vinteropdatering 2011 her i slutningen af af denne afslutningstekst her på forsiden, fra, kl. 10:24, til lige nu, kl. 11:59. 
 
 

Morten 16.06.2010 14:24

Hej Christian, tak for din mail. Håber vi ses snart

Tove i Silkeborg 05.04.2010 11:28

Hej Christian,
Tak for din påskehilsen. Fin hare og kyllerylletapet!
Hav' selv en god påske !
knus fra
Tove

123hjemmeside.dk 25.11.2009 10:43

Tillykke! Nu er du godt i gang med kommentarer på din hjemmeside. Husk at fortælle om det til familie og venner. Rigtig god fornøjelse
Mvh. 123hjemmeside.dk

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊