Her er forsiden fra min gamle og nu lukkede hjemmeside.
Velkommen til min hjemmeside

Her nedenfor har jeg indsat forsideteksten fra min gamle hjemmeside på k-nettet - et net af hjemmesider for abonnenter af computerbladet: Komputer for alle.
 
K-nettet Har nu siden hen lavet en samarbejdsaftale med netop 123hjemmeside, som indebærer, at alle siderne i det gamle netværk - herunder også min - bliver nedlagt pr. mandag den 31. marts 2008. Og godt det samme, for efter jeg har oprette denne hjemmeside, så bruger jeg heller ikke den gamle hjemmeside mere.
 
Men grundet denne automatioske nedlæggelse, har jeg her 10 dage før, på langfredsag den 21. marts 2008, kl. 15:24:28, kopieret alle hilsner i min gæstebog på min gamle hjemmeside over på en side her på sitet, så de er gemt for eftertiden. Kig under "Gammel gæstebog" ude i menubaren, så finder du dem.
 
Og her har jeg så altså kopieret hele teksten fra forsiden på min gamle hjemmesider over i, og indsat det samme forsidebillede, som på min gamle forside, øverst.
 
I den oprindelige tekst, havde jeg ikke lavet nogle afsnit, men det har jeg på opfordring fra min storebror, rådet bod på efter indsættelsen her på siden, så den er lettere at læse.
Men skrifttypen har jeg derimod ikke gjort en snus ved.
 
Jeg har dog derimod brugt en layoutskabelon, som i farverne er rimeligt i overensstemmelse med de farver jeg have på min gamle forside, hvilket i øvrigt også er tilfældet med skabelonen til min gamle gæstebog.
 
Jeg havde godt nok nogle mulighedheder med forskellige layouts på min gamle hjemmeside ligesom jeg har her, og jeg ku' skifte ud i dem som det passede mig.
 
Men det gjaldt så for hele hjemmesiden - samtlige sider - og ikke som her, for en enkelt side. Det layout valgte jeg så at skifte ud i samtidig med mit billedegalleri, ca. en gang om måneden, sådan lige omkring den 1. i hver måned.
 
Og i den henseende var jeg nået til et blåt layout sidste gang jeg skiftede det ud et par måneder eller 3 før jeg oprettede denne hjemmeside. Og dette blå layout har jeg så prøvet efter bedste evne, at genskabe med det layout som jeg synes passede bedst, både her og i min Gamle gæstebog.
 
Til din orientering var min gamle hjemmeside kun på 10 MB, hvorfor det nævnte billedantal m.m. i teksten er så forholdsvis lille, som det nu engang er.
 
Her på sitet har jeg ikke disse kvaler, og ka' fylde i på hele hjemmesiden lige så tosset jeg vil, så længe jeg bare husker at opgradere den med jævne mellemrum.
 
Så mange var ordene. Rigtig god fornøjelse med den gamle og rimeligt uaktuelle forsidetekst fra min gamle 10 MB "store" hjemmeside, hvor jeg med denne tekst skulle ha' fået alt med mig fra min gamle hjemmeside, så nu ka' den godt nedlægges.


Hej Alle besøgende og velkommen min ædle hjemmeside her på K-nettet. Jeg hedder Christian Bugge og er 34 år. På billedet ovenfor, ka' du se hvordan jeg ser ud når jeg er pænest: Smilende, kortklippet, nybarberet og i min yndlingstrøje.
 
Det er dog ikke udtryk for hvordan jeg ser ud nu med langt hår og langt skæg, men fred være med det, det må du tænke dig til. Billedet er taget ude hos min storesøster, af min mor juleaften 2005, kl. 19:50, da vi sad ved spisebordet og spiste den lækre julemad: Flæskesteg med rødkål og hele svineriet.
 
Jeg havde ellers brugt et andet billede, der standardmæssigt var mere repræsentativt for mit udseende med halvlangt hår og halvlangt skæg. Men da dette ikke fald i min mors smag, da hun så hjemmesiden har jeg her pr. onsdag den 2. maj 2007, kl. 11:46, valgt, at skifte det ud.
 
På sitet her, vil du ku' foruden en lidt længere svada om mig selv, også finde et til stadighed skiftende mindre galleri på mellem 20 og 40 komprimerede billeder ad gangen, af både min familie og mine mange fotosafarier rundt omkring forskellige steder, som jeg nævner for hver gang.
 
Derudover, er der så også de mange andre flotte, specielle og ikke mindst manipolerede billeder med mere, som jeg af den ene eller anden grund også godt vil ha' med ind imellem. bortset fra det, så er jeg af den type, som ka' huske vittigheder.
 
Og alle mine nuværende og kommende vittigheder, vil få sin helt egen permanente plads her på sitet. Du er altid mere end velkommen til både, at grifle og komme med ris, ros og kommentarer i min gæstebog, læse i min dagbog, se i mit beskedne billedgalleri og også downloade eller maile nogen eller alle af dem m.m.
 
Men pga. den forholdsvis beskedne plads på 10 MB jeg har til rådighed, vil alle billederne være komprimerede i større eller mindre grad. Du må naturligvis også godt benytte dig af mine mange link, hvor jeg bl.a. også vil linke til min blog på blog.tv2.dk. Og alle mine familiære hjemmesider m.m.
 
Alle disse link - alt inklusive - er en til stadighed stødt sigende mængde hjemmesider, jeg selv bruger mest og har linket til på min egen computer. Kun hvis det bli'r nødvendigt af pladshensyn eller hvis nogen ikke vil ha', at jeg har det her på sitet, vil jeg fjerne nogen af dem - og det gælder for det meste alt her på sitet.
 
Foreløbigt lægger jeg et link ud til 28 hjemmesider, men tro mig, flere kommer til hen ad vejen. Jeg ka' selvfølgeligt også kontaktes pr. mail via linket i nederst venstre hjørne. Ellers vil jeg nu bare ønske der god fornøjelse her på min hjemmeside, tak for dit besøg og kom snart igen. Den vil blive opdateret løbende.

Da min mailadresse åbenbart ikke er tilgængelige her på siden for andre en mig - den sku' være nede i nederste venstre hjørne med et link - for du den her: wonderland@surfmail.dk.

Vil du hellere sende mig et brev pr. sneglepost, er min fysiske postadresse: Frederikssundsvej 125b 3. sal altang. dør 1 lejl. 7 2700 Brønshøj

Mit fastnetnummer er: 38 28 03 73
Mit mobilnummer er: 25 37 43 06

Du er altid velkommen til, at kontalte mig på alle 4 måder, udover naturligvis også i min gæstebog. For opringninger, er tidspunktet på døgnet er underordnet. Men de eneste tidspunkter, hvor jeg med sikkerhed ikke ta'r telefonen, er hvis jeg er på toilettet eller i bad. Så skulle det være på plads én gang for alle. Endnu engang velmødt og god fornøjelse!!

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊