Hej, og velkommen til min hjemmeside, og undskyld den lidt lange svada. Herinde på denne side, ka' du se en en videovelkomst på præcis 7 minutter rent, optaget siddende foran min computer hjemme i min egen stue, med mit digitalkamera tilbage på søndag den 10. oktober 2010 fra. kl. 10:10:10, præcis. Altså den 10/10 2010, kl. 10:10:10, hvilket var helt bevidst. De 7 minutter rent, er dog en helt tilfældig tid.

Undervejs læser jeg sporadisk op/refererer løseligt fra den indholdsfortegnelse, som jeg oprettede til lejligheden i Word 2007, for at ku' huske det hele og få det hele med. En indholdsfortegnelse på præcis 3 A4-sider, som jeg straks efter printede ud og bredte ud over mit tastatur, så jeg ku' skele til det undervejs i optagelsen, hvilket jeg også gør.

Nu i går aftes på torsdag den 18. november 2010, umiddelbart før primetime, lagde jeg så bl. a. denne ovennævnte indholdsfortegnelse 100 % uredigeret - altså som den var, da jeg læste den op under videovelkomsten her ovenfor - ind under hovedsiden: "Om hjemmesiden" lidt længere ned i menubare ude til venstre, som jeg havde oprettet til lejligheden.

I starten af videoklippet fortælle jeg min præcise alder på optagelsestidspunktet. Det havde jeg forinden skrevet ned i en rød notesblok, jeg havde liggende skråt nede til venstre for kameraets bordstativ, som jeg ligeledes skeler lidt til mens jeg fortælle hvor gammel jeg er.

Endeligt havde jeg minsandten også sat mit digitale og 100 % præcise radiostyrede Junghans-vækkeur, fra Frankfurt, op oven på en mægtig bunke udprintninger til højre for computerskærmen, således at jeg ku' starte optagelsen på den præcise tid på døgnet, altså som bekendt, kl. 10:10:10, sharp!!

Her til næstsidst, ska' jeg også lige oplyse dig om, at denne tekst er skrevet direkte ind i redigeringsvinduet - og altså ikke i Word - med nu  hhv. skrifttypen: "Impact", størrelsen: "4" og farven: "Dyb Lyserød" eller "Skrigende Lyserød", som jeg selv kalder den, og som jeg helt grundlæggende synes, passede godt til den sorte baggrund her på siden.
 
Til både sidst og din orientering, ska' jeg ydermere ha' med, at jeg nu helt bevidst har indsat denne videoside, som en regulær underside til forsiden ovenfor ude i menubaren til venstre, i stedet for som selve forsiden, da jeg i sagens natur i så fald ellers ikke ka' få musik på min forside - og det vil jeg allerhelst altid gerne ha', at der er, hvis det overhovedet er muligt. Så derfor dette valg, og nu sku' jeg vist efterhånden også ha' fået det hele med, sku' jeg ellers mene.

Selve videoklippet - for nu at runde det af - er nu lagt her ud på hjemmesiden, som det/mit allerførste videoklip overhovedet her på sitet, på fredag den 19. november 2010 - min salige farfars 118 års fødselsdag i øvrigt - på ungefær 20 minutters penge fra, kl. 0:13, til, kl. 0:33, sådan nogenlunde præcis.

Jeg ska' lige beklage, hvis optagelsen evt. måtte hakke lidt i ny og næ, men i givet fald er det nu en digtigal optagelse lod på nuværende tidspunkt, som jeg ikke rigtigt ka' gøre helt så forbandet meget ved, så det gør noget, lige p.t. - jeg beklager!! 
 
Ligeledes ska' jeg også beklage, at jeg har fået så at sige "planet topstykket", men for ikke at kameraet sku' vælte på sit bordstativ undervejs i optagelsens forløb - hvilket i sig selv mildest talt ville være ret kikset - var det nødsaget til at stå lidt halvlavt. 😀
 
Hvorfor jeg også måtte sidde lidt sammensunket for ikke at få kappet hovedet helt af, hvis du forstår. Ellers må du ha' god fornøjelse med de næste 7 minutters videovelkomst præcis, efter du har trykket på den grønne play-knap her ovenfor til venstre. 😉
 

 

Flemming 13.02.2012 10:15

Hej du - rigtig super hjemmeside. Jeg er en dreng fyr og som er i fængsel for en lidt slet drøm. Jeg har altid tisset i bukserne osse om natten

Stinus 23.12.2011 00:40

Hej Christian
Hyggeligt at se din hjemmeside - hilsen Anders Ø's venner Stinus, Maj-Britt, Silje og Aviaja

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊