Bugges forår 2015

Undertegnede med en palme op ad både kraniet, hjernekisten og grødhovedet på både én og samme tid.

Indledingen

Og så begynder løjerne kraftknuseme!! Nu vil undertegnede gå lige direkte i flæskekødet på, at berette vidt og bredt i skrevne ord, om noget af alt det, du kan og/eller opleve på denne ædle hjemmeside af slagsen.
 
Så belav dig allerede nu på en helt sublim stime nedfældede ytringer m.m. i den følgende tekst her nedenfor, som vil beskrive både lidt om mig selv og en hel masse om både denne hjemmeside og ikke mindst ej at forglemme, alle mine aktuelle valg til denne forsides nuværende udseende m.m. Nu er du advaret på forhånd!!

Men for nu lige allerførst at starte med begyndelsen, så hedder jeg selv:

Christian Bugge.

Øvrige navne og forklaringer på samme m.m. ka' der både ses og læses meget mere om under undersiderne, hhv. "Lidt om mig selv" og "Navneforklaring" under hovedsiden "Hvem er jeg?" ude i menubaren til venstre.

Så det vil jeg nu ikke tærske yderlige langhalm på sådan lige for nuværende i hvert fald, da der jo mildest talt i den grad er en hele masse andre, og måske sågar nok også noget mere vigtigere ting at fortælle videre om her nedenfor angående sitet her, såsom:

Lidt om det indsatte billede her ovenfor til højre:
Det er et, min mor mere eller mindre spontant tog af mig under et tilfældigt besøg nede hos hende og min bonusfar på Bellahøj i en eller anden helt tilfældig anledning, jeg desværre ikke længere husker i dag, hva' var, men som ifølge min mors kameras exif-data, nu nærmere bestemt var helt tilbage på fredag den 7. oktober 2005, kl. 18:32, hvor billedet immervæk er taget.

Dvs. at det er taget godt et par måneder før julebilledet i indledningsteksten her ovenfor, hvor jeg forinden med al overvejende sandsynlighed, så at sige "var kommet op og slås med en græsslåmaskine" og havde "skrællet melonen", som min salige morfar så smukt formulerede det i så henseende for sidstnævntes vedkommende.

Altså var gået til frisøren og blevet klippet og havde siden hen barberet mig, formentligt hhv. få dage før og på selve juleaftens dag 2005.

Men det var jeg altså mildest talt ikke forinden og de der nu godt et par måneder til 2½ måned forinden, hvor billedet her ovenfor er taget.

Så jeg ligner nærmest - apropos julen - en sand Jesus eller måske Moses på det billede, men mit fornavn Christian, betyder jo også kristen, så det passer jo immervæk på det punkt måske også meget godt i sig selv.

At så specielt min rebelske storesøster sikkert vil gå i spåner over, at jeg har lagt sådan et - i hendes optik - lidet flatterende billede af mig selv ud her på min egen hjemmeside - og så oven i købet her på selve forsiden - ja, det ka' jeg sgu ligesom ikke rigtigt ta' mig af.

Min storesøster synes, at jeg helst ska' holde mig til kun at lægge "mere lødige og pæne" billeder af mig selv ud på min hjemmeside, under henvisning til, at familien ku' være "stolte" af mig, og jeg ikke bragte skam over samme. Men det vil jeg fa'me skide højt og flot på, så det må blive hendes problem/hovedpine, som jeg ikke ka' ta' mig af.

Men historien bag netop dette er følgende:
Tilbage på fejringen min bonusfars 65 års fødselsdag ultimo januar 2008, havde min storesøsters dengang 7-årige søn, altså min nevø, lånt sin mors digitalkamera.
 
Og da ham og hende sad lige over for mig under festen, havde knægten i et ubevogtet øjeblik fa'me taget et billede af mig forfra, mens jeg sad og spiste dessert - syltede pærer med flødeskum vistnok, dog ikke energisparepærer og slet ikke de nymedens LED-pærer eller hestepærer - og sad med skeen inde i munden og munden fuld af pærer.

Det blev jeg lidt overrasket over og sagde: "Hva' fa'en, ta'r du et billede af mig, mens jeg sidder og spiser?", hvorefter min nevø ikke ku' la' vær' med at grine og min storesøster, trak vist også lidt på smilebåndet.

Selvom jeg blev lidt overrasket over at knægten tog sådan et billede af mig, generede det mig på ingen måde, at han havde gjort det, og jeg bad så bagefter - af ren og skær nysgerrighed - om at se billedet, hvilket jeg naturligvis fik lov til.

Der ku' jeg jo godt se, at det/jeg så lidt komisk ud på billedet, og jeg besluttede mig så for allerede dengang, at jeg ville ha' en kopi af billedet til evt. at lægge her ud på sitet, men i hvert fald minimum at ha' internt på min computer, som et lidt spøjst billede af mig selv.

Men desværre gjorde jeg ikke min storesøster opmærksom på, at jeg ville ha' en kopi af billedet, så hun anede derfor i sagens natur ikke, at jeg ville ha' sådan en kopi, da hun jo ikke just er tankelæser og desuden heller ikke spurgte mig om det.

Der gik så et par måneder eller 3, hvor billedet mere eller mindre var røget i glemmebogen, men under grifleriet af et internt dokument på min computer til bl. a. at afprøve nogle nyoprettede værktøjslinjer, jeg havde lavet i mit daværende Word 2003, sku' jeg bruge en hel del billeder med en eller anden speciel historie af mig og min familie før og nu.

Og i den forbindelse kom jeg så helt naturligt bl. a. i tanke om det billede fra fejringen af min bonusfars 65 års fødselsdag.

Jeg ringede så til min storesøster og bad hende maile mig en kopi af det pågældende billede af mig, hvis hun stadig havde det liggende.

Men da hendes kameras hukommelseskort ikke var så stort rent kapacitetsmæssigt, og det desuden var ved at løbe tør for plads på et tidspunkt, hvor hun sku' bruge noget plads i en anden sammenhæng - en fest eller lignende - havde hun slettet nogle af de fjollede billede hendes søn havde taget - herunder desværre også det benævnte billede af mig.

Hun spurgte så helt naturligt og nysgerrigt om, hva' i hede hule helvede jeg dog nu evt. sku' bruge lige netop dette ædle billede til, hvorefter jeg sagde, at jeg bl. a. nok ville smide det ud på min hjemmeside.
 
Og så var det i den forbindelse, at den lille formanende "prædiken" fra hende kom, om, at "jeg helst sku' lægge lødige billeder af mig selv ud på min hjemmeside, så vi - altså familien - ku' være "stolte" af mig!"

Det var jeg dog ikke just enig med hende i, for at sige det mildt, men det forblev dog heldigvis ved det, uden nogen yderligere skærmydsler desangående imellem mig og min storesøster.

Jeg har selv et lige så drabeligt temperament, som hun har, og da vi begge 2 var mindre, mindede vi rent mentalt meget om hinanden.
 
Men efter vi begge er blevet voksne, har vi efterhånden fjernes os lidt fra hinanden på det punkt, og har i dag næsten kun temperamentet og vores musiksmag, men til dels faktisk også vores humor mere eller mindre tilfælles. Jeg har gentagne gange igennem tiden fået min storesøster til at knække mere eller min dre samme af grin.

Når det så er sagt, så har min storesøster alle dage været på nakken af mig - og er det stadig den dag i dag. Jeg har intryk af, at jeg i hendes øjne allerhelst burde leve som hun selv gør det. Men det hverken gør jeg eller nogensinde kommer til uden at begå selvmord forinden.
 
Så alene på det punkt, men også på en hel masse andre punkter, er vi indbyrdes fuldstændigt uenige.
 
Heldigvis er hun - som den øvrige del af familien - rimeligt tolerant mht. mit til tider lange hår og skæg, som hun praktisk aldrig kommenterer - i hvert fald ikke negativt - så længe jeg bare vasker begge dele inden jeg er sammen med hende.


Dog har hun på det seneste fra ca. 2016 og fremefter, kritiseret det indirekte, ved at rose mig for det modsatte, altså når jeg er nyklippet og nybarberet m.m. specielt i relation til opslag af billeder, hvor jeg er det, på Facebook.


Det ka' godt være, at det er vel ment fra hendes side, men jeg ta'r det for alt andet end en ros, men altså, at hvis jeg er pænest, når jeg er nyklippet og nybarberet, så er jeg også grimmest når jeg har langt hår og langt skæg, hvilket jeg jo helt naturligt har fra tid til anden.


Og nu har jeg så lagt det billede af mig selv, jeg har, hvor mit hår og skæg er allerlængst. Hvis min storesøster så evt. måtte synes, at jeg ser herrens ud og jeg helst burde helt slette det billede - som i øvrigt er et indscannet analogt papirbillede - fra min computer, men minimum fjerne det her fra min hjemmeside.
 
Se, ja, det er fa'me hendes problem/hovedpine, som jeg sgu ikke rigtigt ka' ta' mig synderligt meget af, og jeg ville nok næppe fjerne det her fra min hjemmeside og/eller dennes forside her nogensinde, hvis hun bad mig om det. I hvert fald så ikke bare nødvendigvis direkte af denne ene grund alene.

Det er min hjemmeside og hva' jeg måtte ha' lyst til at lægge ud af billeder på den af mig selv, ka' sgu under ingen omstændigheder rage andre, hvis min storesøster har ondt i både leveren og røven over det, ja, så' det sgu bare ærgerligt. Det' hendes hovedpine som sagt.

Men jeg er dog ikke mere blåøjet, end, at jeg til enhver tid vil gi' både hende og alle andre 100 % ret i, at det nok ikke just er det allerpæneste billede af mig. Men det er portrætbilledet øverst i indledningsteksten til gengæld.
 
Og for i ordets helt bogstaveligste forstand, at gi' et billede af de 2 yderpunkter af mit generelle udseende, har jeg nu indsat et billede af, både, når jeg er bedst og når jeg er værst sådan rent udseendemæssigt i hvert fald.

Og i skrivende stund er jeg ligeledes sådan rent udseendemæssigt, nok lidt tættest på sidstnævnte end førstnævnte billede.
 
Dog er hverken hår og skæg p.t. lige så langt nu, som det er på billedet her ovenfor, men det er nok mere et udryk for, at mit hår og skæg ikke ka' blive så langt mere efterhånden, som jeg nu er blevet ændre. "Ååh, jeg mærker sådan alderen trykke!!" Nej, pjat, jeg klager ikke.

Men når det så er sagt, så er jeg jo lige p.t. efterhånden "en gammel mand" i skrivende stund på 37, ja, snart hele 38 år, og håret er faktisk noget mere gråt nu, end det er på billedet her ovenfor.
 
Det vil du senere ku' få noget så grufuldt bekræftet på en eller flere mere eller mindre nutidige selvportrætter, jeg eller andre har taget af mig selv i tidens løb, i en af de kommende samlede "billedserier", jeg siden hen vil smide her ud på sitet.

Så summa summarum spænder mit udseende fra "det pæne", som jeg ser ud på billedet ved indledningsteksten, til "det mindre pæne" - lad os sige det så diplomatisk - som jeg ser ud på billedet ved denne velkomsttekst her ovenfor.
 
Og det er sådan set bare det, jeg i al ydmyghed og beskedenhed, vil demonstrerer lige her - altså yderpunkterne af mit udseende - ved indsættelsen af de 2 billeder her på forsiden, uanset, hva' min storesøster så ellers måtte ha' af sådan mere eller mindre helt kontroversielle meninger om det sidste billede.
 
Det er ikke for at generer hende og gi' hende de frygteligste og grufuldeste mareridt om natten, at jeg har lagt dem herud, men kun som en rendyrket demonstration af inden for hvilket spektrum mit udseende altid vil befinde sig under immervæk sådan helt normale omstændigheder.
 
Dvs. når ikke jeg gør andet, end, at klippe det af, når det bliver for langt - ikke nødvendigvis "forlangt", hvis du forstår - altså underforstået: "Du SKAL kippe dig!!"/"Jeg forlanger at du klipper dig!!".
 
Jeg ka' dog også godt finde på, at lave sjove ting og sager/"pjatrøv" med mit hår, og har dog også tidligere både fået sat lyse striber i, permanentet det og sågar affavervet det, hvilket ikke just var synderligt behageligt for sidstnævntes vedkommende.
 
Den slags ting er noget, jeg godt vil gøre igen fx i en kombination af fx farvning og permanentning, på et eller andet yderst både spændende og sindsoprivende, men lige p.t. for mig, også helt ukendt tidspunkt her engang ude i fremtiden såmænd.
 
Men da den slags ikke just er synderligt gratis, men tværtimod i den grad ka' komme til at koste knaster i mange tilfælde, er det, med et sandt uvejr af andre ting, der rent investeringsmæssigt har en sådan noget højre prioritet hos mig, er mit hårs ve og vel ikke noget jeg har vægtet så højt på udgiftssiden i min økonomi i den senere tid.
 
Så det må foreløbigt vente til et noget senere tidspunkt, alt imens jeg så bare foretager mig en helt traditionel pensionistklipning af håret, når det hhv. både er påkrævet, tiltrængt, passer ind i mit kram rent økonomisk og tidsmæssigt, og chancen byder sig ikke mindst.


Denne tekst er til din orientering endeligt afsluttende gennemgået på mandag den 18. juni 2018, hvor den digitale krydder netop nu siger/viser helt præcist, kl. 13:22:12, om eftermiddagen. Så hvis der kommer noget i relation til ovennævnte nutidige tidspunkt, er det er altså skrevet på samme.


Grunden til at jeg nævner det nu, er netop fordi jeg ska' til at nævne en sådan ting, der ville blive lidt forvirrende sammen med nedenstående tekst, hvis ikke jeg lige gi'r en forudgående forklaring.


Den er nu hermed givet, og det jeg nu vil nævne, er at jeg tilbage i julen 2017, nærmere bestemt selveste juleaftens dag 2017 på i øvrigt 4. søndag i advent 2017 på søndag den 24. december 2017, for første, men nok næppe sidste gang, bega' mig ud i at "klippe mig selv" i form af en total kronragning med en helt almindelig skægtrimmer og evt. også en saks, hvor det måtte være nødvendigt til at ta' det værste først.


Dengang var mit hår omtrent lige så langt, som på billedet oppe til højre retur fra primo oktober 2005, efter ikke at ha' set en frisørsaks i godt halvandet års penge, siden vi var ude hos min bonusfar og gøre boet op efter min afdøde mor, retur på både fandens og prinsgemal Henrik - der i øvrigt døde tidligere på dette herrens år 2018, nemlig retur på tirsdag den 13. februar 2018, kl. 23:18, om aftenen i en alder af godt og vel 83½ år oppe på Fredensborg Slot i Nordsjælland - hans daværende 82 års fødselsdag på lørdag den 11. juni 2016 


Så det var et forsøg ud i, om det overhovedet ku' lade sig gøre at kronrage mig på den måde, inspireret af en daværende reklame for elektronikkæden Elgiganten, hvor bl. a. en ung pige barbere alt sit lange år af netop med en skægtrimmer, så hun blev helt kronraget som en anden Sinéad O'Connor tilbage fra 1990'erne.


Men selvom det tog lidt tid, så ku' det faktisk godt lade sig gøre for mig, at kronrage mig selv, dog ikke helt uden hverken brug af en saks og at der røg lidt mere end hår af, altså lidt hud i hovedbunden, men det gør der jo også, når jeg barbere mig fuldstændigt, så at der kom lidt sår omme i nakken, ja, det tog jeg ganske afslappet.


Til gengæld var det jo - bortset fra selve opladningen af batteriet i trimmeren - ganske gratis i stik modsætning til hos frisøren, der gerne ska' ha' omkring en 100-mand eller mere for det samme. Så beklager alle frisører, det er nok noget, jeg også vil praktisere mere eller mindre fremadrettet.


Her knap og nap et halvt år senere, har jeg dog ikke gjort noget videre med håret, som nu er vokset ud til en nogenlunde "normal" længde.


Og frem til hele 100 års sommerfest i præstegårdshaven til Brønshøj Kirke retur på torsdag og fredag den 7. og 8. juni 2018, havde jeg pr. torsdag den 7. juni 2018 heller ikke barberet mig siden juleaften 2017.


Men i stedet for at rage hele skægget af igen, nøjedes jeg dog bare med at trimme det, til en mere normal skæglængde.


Det gentog jeg så, da der blot et par dage senere, var 10 års gårdfest selvsagt nede i vores gård, retur på lørdag den 9. juni 2018 fra, kl. 13:00, om eftermiddagen, som i øvrigt også var Anders Ands daværende 84 års fødselsdag, vi meget passende også ku' fejre ved samme lejlighed.


Så her en mægtig go' uges tid til små halvanden uges penge senere, på nu altså fortsat mandag den 18. juni 2018, kl. 14:12:38, om eftermiddagen - som i øvrigt bl. a. er hhv. den britiske eks-Beatles-musiker Paul McCartneys 76 års fødselsdag og den norske polarforsker Roald Amundsens 90 års dødsdag, hvorved Paul McCartney blev født på Roald Amundsens 14 års dødsdag - ja, der har jeg en rimelig normal længde både hård og skæg.


Men når alt dette og mere til nu så er sagt, og for nu at vende helt uhyggeligt frygteligt tilbagew igen til den oprindelige tekst retur fra medio 2010, for altså godt 8 år siden i dag, så ska' vi fra da af faktisk ungefær trekvart års penge tilbage i tiden, til cirkus september 2009, for at finde den tid, hvor jeg i relation til det, der stod før den nye tekst her fra medio juni 2018, blev klippet sidst.
 
Og da vi netop i dag skriver fredag den 11. juni 2010 - prins Henrik/Prinsgemalen him self i egen høje mast og røg og damp, hans hele 76 år fødselsdag - hvor hverken mit hår eller skæg bare så meget som har set skyggen af hverken en saks, en barbermaskine eller noget helt tilsvarende i den lige netop så mellemliggende periode, ja, så er det jo ved at blive lidt langt for begge deles vedkommende.
 
Men nu, hvor håret er blevet så langt, så det har tilbøjelighed til at skvatte ned i øjnene på mig i ny og næ, når jeg bøjer hovedet forover, og dermed virker det generende, hvorved det sgu fandengaleme også snart ska' være slut med både det lange hår og skæg.
 
Så op til min storesøsters forestående fødselsdag her inden helt så forbandet længe, ska' det fa'me være. Jeg vil aflægge min lokale frisør et besøg og få gjort det yderst effektivt af med mine så bølgende diskotekslokker for de næste måneders tid velsagtens.
 
Men med et sandt uvejr af frisørsaloner her i mit umiddelbare nærområde op og ned af gode gamle Frederikssundsvej, er "min lokale frisør" et sådan rimeligt vidt begreb.
 
Men jeg holder mig til en af de nærmeste, som oven i købet også er den billigste med en pris på bare 65,- kr. for en pensionistklipning som min.
 
Hva' den hedder, ka' jeg dog i skrivende stund og på stående fod, desværre ikke huske, men jeg ved da sådan nogenlunde, hvor den ligger henne - dog uden direkte at kende dens sådan helt præcise adresse.
 
Jeg har aldrig været der før og vælger den kun pga. dens lave pris. Grundlæggende er jeg ikke synderligt trofast/loyal, når det gælder frisører, og vælger derfor altid kun den frisør, der enten har den billigste pris eller ka' tilbyde det, jeg nu har behov for at få gjort på en ordentlig måde i den pågældende og/eller givne situation.


Jeg har dog siden hen erfaret, at lige nøjagtigt den frisør desværre kræver en forudgående tidsbestilling, hvilket jeg ikke er så begejstret for, da jeg så ska' hænge i en klokkestreng for at nå det, og hvis ikke jeg når det, er det for sent og alle forberedelser har været totalt forgæves.


Så alene ad den grund, vil netop den frisør for bestandigt være totalt blacklistet hos mig - også selvom de måtte være den billigste.


En frisør ska' minimum være uden tidsbestilling, for overhovedet at ha' mig som kunde, og i den kontekst, er det fuldstændigt ligegyldigt om de så måtte være nok så billige og/eller ultimativt sågar gøre det ganske gratis.


Heldigvis er der indtil flere andre frisører, der er uden tidsbestilling både på Frederikssundsvej og på Nørrebrogade længere inde imod byen, fx Salon Sindbad på Nørrebrogade 64 2200 København N, der ikke kræver nogen tidsbestilling og desuden tilbyder pensionistklipning til blot 80,- kr.


En frisær, som af sammen grund har været min primære frisør immervæk frem til min egen kronragning juleaftens dag 2017, og det vil den fortsat også være, hvis jeg fremadrettet evt. sku' få lyst til en mere prof. klipning.


Men sku' jeg derimod få lyst til at spendere et større beløb og få farvet og/eller permanentet mit hør også, så er Frisør Askecut stedet. De er godt nok den ultimativt allerdyreste frisør, jeg kender til, der ta'r over 300,- kr. for en helt almindelig klipning.


Til gengæld gør de det også godt, når det gælder netop andet og mere end blot en almindelig klipning - en måske mere "hårbehandlingsklinik" end en egentlig frisør.


Men for nu ikke at slå bunden helt ud af min tegnedreng, er det dog kun, når jeg vil afsætte penge til at få håret farvet eller permanentet m.m., at jeg vil vælge den "frisør", for de er altså som sagt ret dyre.

 
Rent bortset fra det, så vil jeg siden hen på selve fødselsdagen/fejringen af samme - altså min storesøsters af slagsen - så at sige "gå i clinch" med min måtte af et skæg med en til den tid forhåbentligt helt nyindkøbt decideret skægtrimmer.
 
Så inden længe står mit sådan "lidet flatterende udseende", som jeg har i øjeblikket, noget så grufuldt for fald, og jeg går med ét eneste hug helt tilbage til sådan noget i stil med "det pæne udseende", jeg har på selve billedet deroppe ved indledningsteksten.
 
Det vil dog nok kun være noget der ligner, da jeg nok næppe vil være så kronraget, som det nu engang er tilfældet på det benævnte billede her allerøverst oppe i den samlede tekst her på forsiden, men jeg vil nok nærmere ha' et kort hår af en mere normal/naturlig længde.
 
Jeg og andre vil naturligvis også knalde et sandt uvejr af skilderier af mig, hvoraf en del af dem før eller siden vil havne her ude på sitet.
 
Jeg vil dog nok også selv skyde nogle både før- og efterbilleder af både klipning og barberet + det endelige færdige og "pæne" resultat, som jeg alt sammen siden hen naturligvis vil kyle her ud på sitet på en dertil indrettet speciel fotoside til formålet.

Dog ska' det lige for en god ordens skyld med, at her, hvor min storesøsters fødselsdag her for dette herrens år 2010, for længst er en saga blot, og tiden nu undervejs er blevet så fremskreden, at vi nu allerede skriver onsdag den 24. november 2010 - præcis en hel måned før juleaften 2010 - ka' jeg oplyse følgende:

At her mens ikke året, men sæsonens første reelle snevejr faldt i går aftes, så der nu er pudret hvidt derude og en bleg sol kigger lidt frem imellem skysprækkerne, er det således, at jeg ganske rigtigt blev klippet dagen før min storesøsters fødselsdag.

Men det var ikke hos benævnte frisør med en pensionistpris på 65,- kr., da de som tidligere nævnt krævede at man bestilte tid i forvejen, hvilket jeg ikke havde gjort, og de havde først en tid efter min storesøsters fødselsdag.

Så jeg gik ned hos en relativt nyåbnet frisørsalon ved navn: "Unity Frisør", skrevet med gul "cirkus-skrift" på en sort baggrund i en tilsvarende relativt nyopført boligblok overfor Frederikssundsvejens Skole.
 
Ham den i øvrigt mørklødet, lettere gebrokkent, men ellers ganske forståeligt dansktalende indvandrermand et sted i 40'erne sådan rent aldermæssigt - som var ene mand i salonen - var sgu en værre bangebuks og klamphugger, der ikke engang turde karseklippe mig i nakken - som jeg ellers normalt plejer at få gjort alle andre steder - fordi jeg har en hvirvel der.

Det er en hvirvel, jeg alle dage har haft, og den har aldrig voldt mig problemer på nogen måde - heller ikke i forbindelse med en klipning. Men han nægtede kategorisk at klippe det andet end ned til almindeligt kort, som på resten af hovedet, og tog så oven i købet 88,- kr. for det hele.
 
Men da han ikke havde gjort sit arbejde så pænt, som jeg ellers tidligere har været vant til fra andre frisører, vil jeg nok næppe blive klippet hos ham igen på et senere tidspunkt.

Der er nemlig en anden frisør, som hedder "Hårkunstneren" og ligger nede ved siden af Antennelageret, som selv ligger på hjørnet af Frederikssundsvej og Utterslevvej.

Han er lidt halvdyr, og ta'r så hut jeg visker 144,- kr. for en herreklipning, og har ikke nogen pensionistpris.
 
Men han gør det frem for alt pænt og så ska' man - ligesom hos ham klamphuggeren i Unity Frisør - ikke nødvendigvis bestille tid hos ham først, men ka' komme lige ind fra gaden, hvilket jeg helst sætter pris på frem for alt.

Så ham vil jeg nok bruge, når jeg ska' klippes næste gang, formentligt op til min egen mors 77 års fødselsdag der medio april måned 2011, altså om sådan ungefær godt og vel 2½ måneds penge fra nu, hvor vi her i mellemtiden i øvrigt grifler fredag den 28. januar 2011, kl. 0:44, lige p.t.

Når det så er sagt, ska' jeg rent afslutningsvis også lige skynde mig at ha' med, at jeg til dato endnu ikke har formået, at købe den der skægtrimmer.
 
Men til gengæld skrev jeg det på min ønskeseddel for juleaften 2010, hvilket betød at min mor og bonusfar, nu har købt en skægtrimmer til mig, da de alligevel sku' ha' købt en ny til min bonusfar, da hans egen mangeårige tidligere skægtrimmer blev slidt op/gik i stykker for nylig.


Så nu er jeg rent undtagelsesvis stensikker på at få den i 38 års fødselsdagsgave her om cirkus halvanden måneds penge fra nu.
 
Men rent bortset fra det, så måtte jeg jo altså pænt ta' til takke med min gamle barbermaskine fra Philips, her tilbage op til min storesøsters fødselsdag for nu lige godt et halvt års penge siden.
 
Og den - altså min nuværende barbermaskine -fejler da heller ikke det fjerneste, funger 100 % optimalt efter hensigten, hvis bare den får noget forudgående strøm opladt på sit batteri og den har da også en lille skægtrimmer indbygget i sig.
 
Men denne skægtrimmer er ikke synderlig effektiv og ret langsommelig til at få så at sige "fjernet måtten med".


Det ka' sagtens lade sig gøre at få en helt glat barbering med både trimmer og shaver indbyrdes sammen, men det klares ikke lige på en studs, bogstaveligt talt, og ka' gerne ta' helt op imod en halv times penge at fuldføre, dog sædvanligvis "kun" 15-20 minutters penge.
 
Det var dog desværre ikke noget, jeg havde tid til dengang op min storesøsters fødselsdag, så jeg lod netop derfor min barbermaskine blive i opladeren - hvilket det i øvrigt har været lige siden, og dermed også er lige nu - og tog straks "den hurtige tur" med at fjerne det værste efter allerbedste evne med en stor køkkensaks ude i mit skabskøkken og helt uden at stå foran et spejl.
 
Det blev så også derefter, altså ikke synderligt pænt, men hva' fa'en, det var min frisure jo imidlertid heller ikke, og hovedsagen var jo at jeg nu både havde fået klippet mit hår og skæg om ikke andet.
 
Siden da har begge dele groet ud igen og slettet alle spor efter de lidet flatterende klipninger af begge dele - altså af både hår og skæg - som det formentligt vil forsætte med indtil at det hele bliver raget af igen i større eller mindre omfang - og forhåbentligt også på en noget mere hensigtsmæssig måde, end sidst - op til min mors 77 års fødselsdag her om nu cirkus godt 2½ månedes penge fra nu, lige p.t. som sagt.
 
Så jeg ser nu i den grad frem til at få den nye skægtrimmer - som jeg i øvrigt allerede har set, og er ligeledes af mærket Philips - her til/på min egen 38 års fødselsdag om den der halvanden måneds penge fra nu, som tidligere nævnt.

Som rosinen i pølseenden, ska' jeg til din orientering lige gøre dig sådan du ved rigtig godt gammeldaws 100 % uopmærksom på, at min storesøster immervæk til dato - lad os ta' udgangspunkt i det - på ingen måde har kommenteret det lidet flatterende billede af mig her ovenfor til højre i denne velkomsttekst, hverken positivt eller negativt.
 
Om det er fordi hun ikke har set billedet endnu eller bare bærer over med det, i en længe ventet accept af, at jeg selvfølgeligt må lægge de billeder af mig selv her ud på min helt egen hjemmeside, som jeg vil, må derimod stå hen i det uvisse indtil videre, da jeg ikke har spurgt hende ad desangående. Så i den henseende er intet nyt, jo på en måde også godt nyt.


Derudover ska' jeg også lige nå at nævne, her inden jeg skifte emne, at her i nu dette herrens år 2018 har jeg nu tjekket op på tingene ved selvsyn på en spadsuretæer ned div. div. steder og tilbage igen under en samlet pause fra denne endeligt afsluttende 2018-opdatering af denne tekst, på ungefær en time og et kvarter fra sådan cirkus, kl. 15:45, til, kl. 17:00, på fortsat denne mandag den 18. juni 2018.


Og dermed ka' jeg nu fortælle, at der immervæk her medio 2018, ta'r Hår Kunstneren/Hårkunsneren på Frederikssundsvej 114A 2700 Brønshøj nu kun 120,- kr. for en voksenklipning og 100,- kr. for børn.


Lige ved siden af i det nu for længst lukkede "Antennelageret", ligger nu Køreskolen Tip Top Trafik, der overordnet har eksisteret som trafikskole siden 1990, men lige på den adresse, som er Frederikssundsvej 114, har den så hut jeg visker mig bekendt ligget side engang i 2013, vil jeg nu lige umiddelbart gætte på.


Mht. Unity Frisøren, så var der vist andre end mig, der syn's, han var en værre klamphugger, for han drejede ret hurtigt nøglen om og blev erstattet af en så hut jeg visker lille sushi restaurant, der i dag er blevet erstattet af en bagelbar eller noget tilsvarende, der hedder Royal Bagel på Frederikssundsvej 72 2400 København NV.


Ved siden af ligger der nu en anden Sushi-restaurant i nogle større lokaler ved navn: Oki Sushi Cafe & Restaurant på Frederikssundsvej 74A 2400 København NV.


De ligger nu begge to lige overfor den skole, der tidligere hed Frederikssundsvejens Skole. Den lukkede ifølge det danske Wikipedia for ret præcist 10 år siden tilbage i juni 2008, hvorefter det var planen, at der sku'etableres en nyt ungdomshus der, som dog blev skrinlagt igen pga. naboprotester.


I dag er det en skole igen, og hedder Charlottegården eller rettere Skolen i Charlottegården, som er en specialskole for børn med autisme og ADHD, der tidligere hed DAMP.


Jeg har ikke umiddelbart ku' finde oplysninger omkring, hvornår skolen åbnede under det navn, og her klokken kvart over 6 om aftenen er de for længst gået hjem for i dag, det gjorde de, kl. 17:00, så de svarer ikke på telefonen.


Men der findes kvalitetsrapporter på deres hjemmeside tilbage til det herrens år 2010, og hvis vi ta'r udgangspunkt i den tid, der er gået med hhv. at lave om til ungedomshus, droppe det igen og ombygge ejendommen til dens nuværende funktion, passer 2010 måske meget godt i den forbindelse.


Både den gamle Frederikssundsvejens Skole og den nuværende Skolen i Charlottegården, var og er beliggende på adressen: Frederikssundsvej 77-79 2200 København N.

 
Men nu nok om både det og billeder af mig, mit udseende og klipning og barbering af både hår og genuint dinglende fuldskæg m.m. sådan lige for nuværende i hvert fald, alt dette er jo alligevel i bund og grund nu foreløbigt bare det rene og skære fremtidsmusik i denne nu så øjeblikkelige situation.
 
Nu vil jeg guddødeme til gengæld omsider gå sådan lige direkte i flæskekødet på det, det hele handler/drejer sig om her på forsinden:
 
Nemlig at fortælle vidt og bredt helt ned i den aller, aller allermindste detalje af materien om alle de helt uhyggeligt mange muligheder du, som besøgende, har her inde på hele denne store og efterhånden også ganske omfangsrige hjemmeside.

En hjemmeside, som ustandseligt og ubønhørligt bliver både om- og udbygge fra tid til anden i én uendelighed. Og alt dette desangående kommer lige her. God fornøjelse og læselyst med det hele! Værsgo!!:  

Dette ka' du herinde og sådan funger sitet m.m.:
Og minsandten om ikke jeg lige her fra starten af, vil lægge sådan rigtig godt gammeldags benhårdt ud med, at fortælle direkte frit fra leveren, råt for usødet og helt uden omsvøb, så absolut ingen på nogen som helst måde ka' misforstå det hele på forhånd, at jeg lige her fra og med selve oprettelsen af denne her yderst ædle hjemmeside helt tilbage på en sprød torsdag den 22. november 2007, kl. 15:08:56, var lige godt og vel 34½ år gammel.
 
Ovennævnte dato for oprettelsen af dette site, er i øvrigt også selve årsdagen for hele 2 styx koldblodige mord tilbage i fortiden, nemlig hhv. både 721 årsdagen for mordet på kong Erik Klipping i Finderup Lade i 1286, lidt sydvest for Viborg i det nordøslige mørke Jylland.

Sådan nærmere bestemt helt tilbage på fredag den 22. november 1286, og bare 44 årsdagen for mordet på USA's daværende 35. præsident i skikkelsen af John F. Kenndy alias John Fitzgerald Kenndy eller bare JFK eller "Jack Kennedy".

Som nærmere bestemt blev skudt i baghovedet i byen Dallas i staten Texas, helt tilbage på minsandten også en fredag, nemlig fredag den 22. november 1963, kl. 12:30, lokal tid og, kl. 19:30, om aftenen helt veritabelt energisparepæredansk tid, da de er hele 7 timer bagefter os.


Men alt dette er en helt anden snak, som jeg nu ikke ska' trætte dig yderligere med at komme sådan nærmere ind på i denne snævre og sluttede kreds på lige netop dette nuværende tidspunkt.


Og så måske alligevel lidt. For da begge mord fandt sted på samme ugedag, nemlig en fredag, er der jo selvsagt også et helt snorlige antal uger imellem, nemlig præcis hele 35.323 uger = 247.261 dage/døgn = 677 år = 67.742,74 % af et helt normalt år på det vanlige 365 dage/døgn i alt.


Udregningen har jeg lavet inde på Timeanddate.com på hhv. denne adresse til forsiden: https://www.timeanddate.com, denne adresse til selve udregningssiden: https://www.timeanddate.com/date/duration.html og til selve udregningen, jeg har skrevet af fra, på denne adresse: https://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=22&m1=11&y1=1286&d2=22&m2=11&y2=1963.

 
Men jeg ka' dog ydermere sige så meget, at jeg har begge oplysninger fra den danske version af Wikipedia - den frie encyklopædi på nettet - mit "private netorakel" - under søgeordene: "Mordet i Finderup Lade" og "John F. Kennedy".
 
Derudover har jeg også været et lille smut inde på både en kalenderside og et verdensur på nettet, for at fastslå det helt præcise tidspunkt med både ugedag og klokkesklæt - også i dansk tid.

I den forbindelse ska' det lige nævnes, at mht. til ugedagen for mordet på Kong Erik Klipping i Finderup Lade i 1286, så er det noget, jeg har fået endeligt bekræftet, som værende en fredag, ligesom mordet på JFK, de altså præcis 677 år senere, via en i sandhed evighedskalender på nettet.

Det er en, som ligger på følgende web-adresse:
http://familytree.helgesen.dk/index.php?a=calendar , der er direkte indkopieret fra adressefeltet fra en separat åbnet fane med Familien Helgesens website i min browser, Internet Explorer 8.
 
Inden på ovennævnte site - som officielt er et stamtræs-site, og som jeg her fra og med vinteropdateringen 2011, i øvrigt også bl. a. vil linke til fra min link-side nederst i menubaren ude til venstre - er der desuden også mulighed for at se en gedigen evighedskalender for samtlige år fra år 0 til år 9999.
 
Den ka' også gå videre end det, men så ska' man ta' den på den langsommelige måde år for år i stedet for at søge på det konkrete år direkte, da søgefeltet kun ka' håndtere op til et firecifret årstal.

Men til gengæld ka' du søge på en helt specifik dato i et givent år fra 0 til 9999, og fx se hvilken ugedag du selv eller andre bliver/ka' fejre din/deres hhv. enten 1.000, 5.000 eller sågar måske hele 9.000 års fødselsdag.

Sådan som jeg beskriver det her, lyder det måske ret fjollet i andre øre og øjne, men det er ganske nyttigt, hvis man ska' finde ud af, hvilken ugedag f. eks. en given begivenhed i fortiden fandt sted på, såsom Mordet i Finderup Lade i 1286.


Jeg har dog siden hen erfaret, at Familien Helgesens stamtræssite med den righoldige evighedskalender, nu desværre for længst er blevet nedlagt af for mig ukendte årsager, så i dag - og dvs. her i 2018 - gør jeg primært brug af tidligere benævnte Timeanddate.com.


Den har dog en noget mere begrænset evighedskalender, der kun går fra år 1 til år 3999, begge år inklusive. Jeg fandt dog selv andet site, der godt nok gik op til år 9999, men stadig kun tilbage til år 1.


Så forbindelse med, at jeg senere sku' finde ud af, på hvilken ugedag den 21. april 753 f. Kr. faldt på, som er dagen, hvor tvillingerne Romulus og Remus grundlagde det, der i dag er den italienske hovedstad Rom, skrev jeg ind til Biblioteksvagten.dk, for at bede dem om hjælp til at finde en evighedskalder, der gik pænt lagt tilbage før vor tidsregning alias år 0.


Og de fandt så et italiensk site skabt af en både midaldrende, pilskaldet og mandlig italiensk gymnasielærer ved navn: Paolo Bonavoglia. Men ligesom med Familien Helgesens Stamtræsstite, så er kalenderen blot en lille del af et større site.


Evighedskalenderen slår dog alt, hva' jeg til dato hidtil har set, hva' angår spændingsområde, der går helt fra 4.712 år f. Kr. til hele 43.699 år e. Kr. Så her ku' jeg let finde ud af, at den 21. april 753 f. Kr. faldt på en lørdag.


Kalenderen, der som udgangspunkt viser den aktuelle dato og år, ka' både vises i gammel romersk stil og i en mere moderne stil, men til gengæld har man ikke så mange muligheder for beregninger, som på Timeanddate.com.


Kun et aktuelt antal dage uden separatorpunktummer imellem vises der fra nulpunktet de 4.712 år f. Kr. til enten dags dato eller den nu valgte angivne dato inden for ovennævnte årsspænd, er angivet.


Så der ska' man ha' gang i den mere traditionelle lommeregner og ta' antallet for hhv. dags dato og den valgte dato i enten for- eller fremtid og enten trække dem fra eller lægge dem til hinanden for at få antallet af dage imellem og så dividere det med 7 for at få antallet af uger, det svarer til. Det kræver altså lidt mere arbejde, men det ka' selvfølgeligt lade sig gøre.


Til din orientering så er hhv. selve kalendersiden at finde på denne adresse: http://astro.bonavoglia.eu/english/calendarmonth.phtml?StileM=M&JD=1446124&Day=10&Month=3&Year=-753&Emisfero=1&Oggi=+Today+ og selve udregningssiden er at finde på denne adresse: http://astro.bonavoglia.eu/english/calendar.html.


Men rent bortset fra det, så er det nu altså ikke desto mindre bl. a. blevet endeligt bekræftet, at både Mordet på Kong Erik Klipping i Finderup Lade i 1286 og Mordet på John F. Kennedy i Dallas i 1963, begge fandt sted på samme ugedag, dato og måned i de 2 respektive år, nemlig fredag den 22. november.

Og dvs. at der er et lige antal uger imellem de 2 begivenheder med altså 677 års mellemrum, som lidt tidligere nævnt.
 
I lige netop den forbindelse regnede jeg ud i mit såkaldte "Fredag den 13.-dokument for 2009", på sammenlagt 3 timer og 40 minutter i alt helt tilbage på natten til lørdag den 14. august 2010 fra, kl. 0:04, til, kl. 3:44, at der om nu lige knap 3 års penge i 2013, hvor den 22. november igen fader på en fredag, ser fordelingen af uger, dage og år desangående, netop således ud her:

Til den tid, altså på fredag den 22. november 2013, er det hele 727 år = 37.933 uger rent = 265.531 dage i alt med hele 176 skudår undervejs, siden mordet på kong Erik Klipping i Finderup Lade fandt sted i 1286.

Det er så samtidigt også dagen, hvor det er 50 år = 2.609 uger rent = 18.263 dage i alt med bare 13 skudår undervejs, siden mordet på John F. Kennedy i Dallas fandt sted i 1963.

De mellemliggende 677 år imellem de 2 mord, er så tilsvarende præcis hele 35.324 uger rent = 247.268 dage i alt med 163 skudår undervejs.

Og ta'r man så og lægger hele balladen sammen og dermed ganger de 727 år med 2, bliver det til hele 1.454 år = 75.866 uger rent = 531.062 dage i alt med hele 352 skudår undersvejs.

Og som et lille kuriosum, ka' jeg her til sidst oplyse at ifølge bl. a. den tidligere benævnte evighedskalender på Familien Helgesens website, så faldt den 22. november 1454 på en onsdag.

En japansk evighedskalender på nettet, der går fra 1562 til år 3000, siger, at det var en fredag, men Familien Helgesens evighedskalender ta'r til gengæld ikke højde for, at februar 1700 kun havde 18 dage, da man gik over til den gregorianske kalender dengang.
 
Det er notorisk en kalender, som vi bruger her i Danmark den dag i dag, og efter den 18. februar 1700, skrev vi så den 1. marts 1700 til lidet begejstring fra den daværende danske befolkning, der mente at de blev snydt for de mellemliggende 10 dage.

En helt tredje netevighedskalender - som også var den allerførste, jeg stiftede bekendtskab med - på adressen www.rmadsen.dk/kal
, som dog kun går fra år 1500 til 2099, har taget højde for de manglende 10 dage ultimo februar 1700, men den vil ha' den 18. februar 1700 til at være en søndag, mens familien Helgesens evighedskalender vil ha' den 18. februar 1700 til at være en torsdag.

Det ville passe med de ekstra 10 dage eller 1 uge og 3 dage, hvis det havde været omvendt, altså at den 18. februar 1700 var en torsdag hos rmadsen.dk og en søndag hos familien Helgesen, men begge kalendere har en helt korrekt aktuelt år 2010-kalender, hvor dagene passer med virkeligheden.

Så der er gået lidt kuk i kalenderne, hvem der har ret, ved jeg i sagens natur ikke rigtigt, men nu holder jeg mig foreløbigt til Familien Helgesens Evighedskalender, da den p.t. har den længste udstrækning fra år 0 til år 9999, som tidligere nævnt.

Den ka' bl. a. også fortælle at nok noget nær verdens mest kendte, største og mest ødelæggende vulkanudbrud, genererer af vulkanen Vesuv i det sydvestlige Italien, som bl. a. totalt begravede de 2 helt sagesløse nærliggende byer, Pompeji og Herculaneum, mere præcist tog sin spæde begyndelse tilbage på torsdag den 24. august år 79 e.Kr.
 
Klokkeslættet melder historien dog desværre ikke noget om. Oplysningerne om datoen og året for udbruddet, er Wikipedia i vanlig stil yderst leveringsdygtig i, men altså ikke i klokkeslættet, og med datoen og året så at sige "i hånden", har jeg søgt på det, inde på Familien Helgesens hjemmeside, og ad den vej fundet ud af, at det altså var en torsdag, altså torsdag den 24. august 79, for nu at være helt præcis.

Bortset fra det, er der guddødeme også en helt fjerde evighedskalender, det er dog lidt så som så med den, da den kun går fra år 1700 til år 2000, og ligger inde under et site, hvor man bl. a. ka' se, hva' dagens navn er, med adressen:
http://www.saack.dk/index_dagensnavn.htm .
 
Den
er dog enig med Rmadsen.dk/kal, i, at den 18. februar 1700 var en/faldt på en søndag. Så lige foreløbigt holder jeg mig desangående til det.
 
Til gengæld ta'r den heller ikke højde for de kun 18 dage i februar 1700, så taster man den 28. februar 1700 ind i dens søgefelt, får man at vide, at det var en onsdag.
 
Hvilket også ville være helt korrekt, hvis vi ikke var gået over til den gregorianske kalender de 10 dage tidligere og den pågældende onsdag derfor i stedet for var den 10. marts 1700.

Bortset fra det, vil jeg dog helt generelt som sagt holde mig til familien Helgesens evighedskalender, indtil jeg med tiden evt. måtte finde en helt anden evighedskalender af slagsen, der har en længere udstrækning, end den har.
 
Altså som minimum går længere frem, end lige 9999, eller som i det mindste har mulighed for at søge direkte på disse femcifrede årstal i modsætning til i Familien Helgesens Evighedskalender, man som nævnt kun ka' søge direkte på op til firecifrede årstal.


Og det har jeg altså nu her efter nedlæggelsen af ovennævnte site, gjort med Biblioteksvagten.dk's mellemkomst på det der italiensk/europæiske gymnasiesite Astro.bonavoglia.eu, formentligt retur engang primo 2014, vil jeg umiddelbart gætte på, da det skete før min mors død i 2015, men jeg mener ikke det ligger helt så langt tilbage, som i 2013.

 
Tilbage i tiden, vil det dog derimod nok være for meget forlangt, at forvente, at en potentiel fremtidig evighedskalender på nettet, går ret meget længere tilbage, end år 0, da det jo i sagens natur er det ultimative lavpunkt rent kalendermæssigt, hvor der næppe fandtes reelle kalendere før da.

Dog var Familien Helgesens Evighedskalender til det sådan helt almindelige "daglige brug" mere end rigeligt, men jeg ville selvfølgeligt gerne ha' haft den til at gå meget længere og være en 100 % ægte evighedskalender i ordets helt bogstaveligste betydning.
 
Således at den om ikke varede direkte evigt, men så immervæk i det mindste fortsatte hele Jordens levetid ud i de næste ca. 4-6 mia. år frem indtil den - altså Jorden, ikke evighedskalenderen - bliver totalt opslugt og dermed helt tilintetgjort af den til den tid ekspanderende sol i dennes noget så grufuldt igangværende dødskamp på netop det pågældende ædle tidspunkt.
 
Dermed ville jeg jo også snildt ku' ha' fundet ud af, hvilken ugedag det var den 8. april år 21023, kl. 0:50, om natten, som ville være den tid, hvor hvor den kube på 1 km3, som jeg beskev så udførligt i indledingen, ville være fyldt op med vand/væske.


Hvis vi i så henseende ta'r udgangspunkt i at påfyldningen af kuben starter præcis, kl. 12-midnat, på nu p.t. den førstkommende nytårsaften imellem 2010 og 2011, og varer i de benævnte 19.013 år, 3 måneder, 1 uge, 0 dage/døgn, 0 timer og 50 minutter i alt, som tidligere beskrevet i netop indledningsteksten længere oppe her på forsiden.
 
Men sådan ska' det altså ikke være i netop dette ædle tilfælde denne her gang, og det' så også helt okay foreløbigt.


For indtil jeg finder en evt. noget mere udførlig evighedskalender end Familien Helgesens, er det som nævnt den jeg vil anvende i det daglige, når behovet for at finde ugedage på specifikke datoer i enten for- eller fremtid, med jævne mellemrum evt. måtte melde sig.


Også selvom den ikke ta'r højde for, at februar måned 1700 kun havde 18 dage i sig. For på trods af denne "lille skønhedsfejl", så er kalenderen for det aktuelle år - altså 2010 i dette tilfælde - og naturligvis nok også i årene fremefter - alligevel helt korrekt, hva' angår ugedagenes placering i forhold til datoerne her i den så skinbarlige virkelighed.
 
Går man fx inde og søger på den 25. september 2010, som det er i dag i skrivende stund, så er det ganske rigtigt en lørdag.


Til gengæld står alle ugedagenes navne af uransagelige årsager på engelsk inde på sitet, men det gør hverken månederne eller noget andet på sitet derimod ikke, det står på dansk.
 
Hvorfor det er sådan, er det vist næsten kun familien Helgesen selv, der ved noget om. Jeg har prøvet at kontakte dem via mail inden på en kontaktside, derinde på sitet, hvor jeg bl. a. spurgte om det.
 
Men til dato har jeg ikke fået andet tilbage, end en kopi af den mail, jeg selv skrev til dem, så nu må vi se om der evt. senere komme et regulært svar fra dem, hvor de så både ka' og vil gi' svar på både det og mine øvrige spørgsmål fra min mail, og selvfølgeligt helst på dansk


Når det så er sagt, og det er det jo nu, jamen så har jeg jo som tidligere nævnt nu altså netop fundet en mildest talt noget mere omfattende evighedskalender på "det nye" italiensk/europæiske gymnasiesite.


Der med en hurtig søgning på evighedskalenderen, ka' afsløre, at førbenævnte dato den 8. april 21023 minsandten falder lige pladask på en ultrasprød og rålækker tirsdag, altså dermed tirsdag den 8. april 21023, kl. 0:50, om natten.


Rent bortset fra alt dette, og for nu at vende sådan helt uhyggeligt frygteligt tilbage til den for netop denne hjemmeside, så specielle dato den 22. november, for en ultrakort bemærkning her til sidst.
 
Jamen så er selve oprettelsen af denne hjemmeside til sammenligning ikke desto mindre, som tidligere nævnt sket og/eller fundet sted på nu ikke en fredag, men derimod en torsdag den 22. november 2007.

Men nu nok om alt det bavl om datoer og lignende, sådan lige foreløbigt da i hvert fald. For nu både lige at tale om noget helt andet og i det hele taget komme lidt videre med beretningen om denne hjemmesides mange muligheder med mere, så ka' jeg til din orientering nu oplyse dig om følgende:
 
Jeg kalder dette site spøgefuldt for "Jord-, Vind- & Ilduniverset tilbage i starten af indledningen, af den simple grund/årsag, at jeg nu er blevet opmærksom på, at det afrikansk-amerikanske R'n'B og Diskoband Earth, Wind & Fire engang lavede et nummer, der hedder "Boogiewonderland".

Og da dette site hedder næsten det samme, nemlig "Buggiewonderland.dk", så ville det jo være nærliggende at bruge det tilsvarende nummer med Earth, Wind & Fire, som nu en helt permanent underlægningsmusik til og på netop denne her forside. Men af sådan rent ophavsretlige grunde, er dette nok ikke rigtig nogen sådan synderlig god idé.
 
Så derfor har jeg nu i stedet for valgt at bruge den danske oversættelse af bandnavnet og kombineret det med ordet "univers"/"universet" til sidst, som jeg altid har brugt om denne forside/hjemmeside.
 
Det havde jeg oprindeligt skrevet ind i sideoverskriften (Den tekst, der står i det smalle billede allerøverst oppe), men da denne lange tekst røg helt ud af skærmbilledet, ændrede jeg det til, at der nu i dette tilfælde bare står "Bugges vinter 2011", og så skrev jeg i første ombæring "Jord-, Vind- og Ilduniverset" ind i den dengang oprindelige enlige tekstoverskrift lige her ovenfor hele denne svada samlet set.


Siden hen i forløbet, valgte jeg dog hhv. at tilføje hele den lange indledning, dele teksten her op i 3, hhv. "Indledningen", "Velkomstteksten" og "Afslutningen", med en samtidig ændring til disse "navne" i deres respektive overskrifter og indsættelse af et portræt af mig selv i hver del.
 
Dernæst valgte jeg ydermere samtidigt i stedet for også lige, at skrive "Jord-, Vind & Ilduniverset" ind, som en ganske almindelig del af teksten primo indledningen nu efterhånden et ganske pænt stykke længere oppe her på forsiden.
 
For fremtiden vil den så blive der, samtidigt med at sideoverskriften altid kun bære mit efternavn "Bugge" i ejefald, altså "Bugges" + det aktuelle årstal med den helt aktuelle årstid:


Hhv. altså enten vinter, forår, sommer eller efterår, eller evt. sågar "jul og nytår" sådan inde midt imellem, og med dobbeltårstal - hhv. det aktuelle og det næste - i tilfælde af sidstnævnte, altså "jul og nytår", som nævnt.
 
Bortset fra netop dette "lille" sidespring, ska' jeg nu videre hen lige oplyse dig godt og grundigt om nu op til hele 10 ting mht. sådan noget som både musikken, farverne, skrifttypen, baggrundene og ikke mindst billederne o.m.a. her på forsiden.
 
Dvs i dette ædle tilfælde. de billeder, jeg ikke allerede har nævnt, men dog med undtagelse af det sidste i Afslutningen, som jeg venter med at fortælle løs om, til, når jeg kommer/når så langt "lidt" senere/længere nede.
 
Men med undtagelse af netop alle billederne + i øvrigt også selve skrifttypen her, vil alle de øvrige ovennævnte ting nu ændre sig ganske troligt og/eller usvigeligt sikkert for hvert eneste kalendermæssige årstidsskifte - altså mere præcist hvert kvartal + op til jul - dog kun i det omfang jeg i alle mine andre gøre mål til anden side, ka' finde tid til det og/eller overhovedet "husker" det.

Her er de aktuelle ændringer af de 10 ting i alt her for vinteren 2011, lydende lige netop således her, som beskrevet nedenfor:
For det første er den musik, du hører her på forsiden, p.t. - og som måske også forstyrrer dig "lidt" - genbrug af en, der hedder "Digital 1" under kategorien "Digital".

Jeg har valgt netop den musik her til denne vinteropdatering 2011, ganske enkelt fordi jeg synes, at den passede godt med dens "stikkende toner", hvis du forstår, til de "stikkende" iskrystaller på det aflange billede allerøverst oppe, eller som association til den bidende kulde, enhver vinter - også denne i 2011 - til tider har i større eller mindre omfang.
 
Så det var til 7. og sidst den egentlige begrundelse for mit eget valg af musik her på denne forside på denne hjemmeside i denne vinter 2011. 

Hvis du derimod stik imod al forventning evt. ikke hører noget musik i dine computerhøjttalere - og disse ellers altså både er tændte, korrekt tilsluttet til computeren, og der ikke også er tilsluttet høretelefoner eller nogen tilsvarende samtidigt eller at lyden alternativt helt enkelt er slået fra - ka' det evt. skyldes, at du er kommet ind her på sitet via et link på Google.

I sin tid tilmeldte jeg min hjemmeside til Google før jeg fik domænenavnet "Buggiewonderland.dk". Og derfor er den tilmeldt som værende på adressen:
www.123hjemmeside.dk/Buggiewonderland , og ikke www.buggiewonderland.dk , som den jo hedder både nu og i al fremtid fremover.
 
Men den - altså min gamle hjemmesideadresse -har af uransagelige årsager ikke noget musik på forsiden, selvom musikken altid vil være der under en eller anden form uanset hvad.

Så hvis den førstnævnte gamle hjemmesideadresse står oppe i adressefeltet øverst oppe i din egen browser, er det højst sandsynligt derfor, at der ikke er nogen lyd i højttalerne.
 
Skriv i stedet for den både anden og nuværende hjemmesideadresse oppe i adressefeltet eller klik alternativt på det tilhørende link her ovenfor, så sku' lyden altså meget gerne komme frem igen.


Helt alternativt ka' det også være, at du ikke har installeret/aktiveret Adobe Flash Player, eller din webbrowser ikke ka' køre ovennævnte program.


Installer eller aktiver Adobe Flash Player, hvis muligt eller helt alternativt gør brug af og/eller ultimativt installer en anden webbrowser, og gå på hjemmesiden her via den, så sku' lyden meget gerne komme frem igen.


Men selvom det evt. ka' være rart helt at slippe for musikken, så ka' den manglende Adobe Flash Player også få indflydelse på afspilning af videoer m.m. Så det er bedre at bruge sitet med Adobe Flash Player og slå lyden fra manuelt.


Om ikke andet, er det, at musikken overhovedet ka' afspilles en god indikator for om Adobe Flash Player er aktiv og ka' køre på både sitet her og i webbrowseren som helhed. Valget er dog naturligvis helt dit eget, men nu er du i hvert fald blevet informeret om det.

 
Disse nævnte forklaringer på en potentiel manglende musik på forsiden, er i hvert fald efter min helt egen og personlige overbevisning.


Sku' de ovennævnte ting mod forventning ikke virke, må der være noget andet galt, jeg desværre ikke ka' hjælpe dig med.
 
Og du må derfor søge en noget mere pålidelig assistance desangående, hos nogle yderst kvalificerede proffer på lige netop dette område, eller evt. alternativt købe dig noget nyt og måske bedre udstyr... jeg beklager!!
 
Jeg har dog ikke desto mindre prøvet af al magt, at rette op på problemet med min gamle hjemmesideadresse, ved at gå direkte ind og tilmelde min hjemmeside til Google igen, men denne gang med den rigtige og/eller nuværende hjemmesideadresse, da jeg nok ungefær helt tilbage engang primo 2009, blev opmærksom på problemet, ved ganske enkelt, at Google mig selv/mit eget navn bare sådan lidt for sjov.
 
Men foreløbigt har det ikke rigtig hjulpet, så indtil videre må du altså desværre leve med, at det nu engang er, som det er lige nu og måske sågar også vil gå helt hen at være i al fremtid.
 
Positivt set, gi'r det jo sådan set også mulighed for, at alle dem, som ikke ønsker, at der er musik på min forside, ka' slå den fra ved, at gå ind på den via den gamle adresse.
 
Jeg ska' dog ikke ku' udelukke, at al anden lyd på min hjemmeside + evt. visse sider, så ikke også dermed er mere eller mindre væk.
 
Så det bedste, og i grunden nok også det nemmeste,  er jo nok, at du går ind på min hjemmeside via den nuværende og i øvrigt også som nævnt, altid gældende hjemmesideadresse
www.buggiewonderland.dk
, i stedet for den gamle.

Men i mange henseende, er det jo på sin vis også nok nærmest helt uhyggeligt meget nemmere bare at slukke eller skrue helt ned for computerens egne højttalere i stedet for, eller alternativt slå lyden helt fra på disse, evt. via tastaturet, frem for, at gå ind på min hjemmeside på ny ad en helt anden vej og via en helt anden adresse m.m.
 
Men den nu nævnte noget alternative løsning, er naturligvis i den grad også til stede som værende en helt konkret mulighed. Så valget er som sagt dit, det er nu helt op til dig, hvordan du evt. vil gå her ind på sitet og ha' lyd/musik her på forsiden eller ej.
 
Det var alt om "Det første": "Musikken her på forsiden". For det andet er baggrundsfarven til denne tekst, en, der har et lidt specielt navn, nemlig: "International Klein Blue".
 
Det er efter min mening en fantastisk flot blå farve, som jeg oprindeligt havde valgt til menubaren - hvis nuværende vinterfarve, jeg vender tilbage til om lidt - men ændrede det til at det i stedet var baggrundsfarven her til teksten, der sku' ha' denne flotte blå farve.

Til gengæld er webadresserne så også dermed blevet lidt svære at se, men det er et vilkår du desværre må leve med resten af denne vinter 2010-2011, og dvs. indtil foråret 2011 begynder, der primo marts 2011 om end halvanden måneds tid, da baggrundsfarven ikke rigtigt står til at ændre lige p.t. - jeg beklager!!

For det tredje hedder den blegblå farve, som menubaren ude i venstre side af billedet, har, "Boston blå".
 
For den fjerde hedder den farve, som teksten her er skevet med, "Hvid" som sne. Alle div. understregede overskrifter undervejs, har desuden farven "Turkis", da det også er en iskold, og i øvrigt også ganske flot farve, efter min mening.
 
For det femte hedder skrifttypen jeg skriver med her, altid "Cosmic Sans", som flere gange tidligere nævnt, og er ligeledes som sagt i øvrigt altså en regulær efterligning af en pæn håndskrift. Derudover er typografien "Fed" og størrelse hedder "4" i hvert fald i redigeringsvinduet.

For det sjette, er selve hjemmesidens braggrund, altså den du bl. a. ser udenom selve bannerboksen ude til højre, en baggrund med en lille og mange gange gentaget vintertegning af et træ i et gedigent snevejr.
 
For det syvende, så er "topbjælken" - altså det smalle billede foroven allerøverst på siden med sidens navn på, i dette tilfælde er et regulært vinterbillede fra min hjemmesideudbyder, med iskrystaller på, som værende Nr. 20 ud af 45 i alt i samlingen af "Kreative mønstre", som altså også indeholder almindelige billeder.

For det ottende, så består opdeling af teksten her på forsiden denne gang af nogle snefnug i hvide og blå farver, som værende Nr. 22 ud af 36 i alt i samlingen af "Tekstopdelinger"

Hverken "Kreative mønstre" eller "Tekstopdelinger", har nogen konkrete individuelle navne, så jeg ka' faktisk reelt kun fortælle det, som jeg har gjort her, ved hhv. at beskrive deres udseende og sige, hva' nummer i rækken de var i de respektive samlinger - jeg beklager!!

For det niende, så er billedet øverst til venstre oppe i toppen af menubaren, et selvportræt taget ind i en både vandstænket og sådan nærmest helt spejlagtig rude på en af Scandlines-færgerne på Helsingør-Helsingborg-overfarten over Blomkålsøresund.
 
Hvilken en af de 3 daværende færger, Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe, det så i givet fald var, ka' jeg desværre ikke huske i dag.


Men ud fra, at Tycho Brahe gerne var den, jeg sejlede mest med dengang, vil jeg gætte på, at det er/var den, at billedet nu engang altså er taget på, oppe på soldækket af.
 
Selve billedet er i al beskedenhed i sagens natur taget af undertegnede helt tilbage på fredag den 17. august 2007, kl. 16:56, ifølge billedets exif-data, som det - altså billedet - har fra mit nu altså daværende kamera, hvis mærke og navn med mere, jeg vender meget mere tilbage til, om et lille bitte øjeblik fra nu.
 
Billedet er siden hen efterbearbejdet med bl. a. en brunlig ramme omkring sig i mit efterhånden ret så antikverede billedbehandlingsprogram: Photoshop Elements 2.0.
 
Og endeligt til sidst, for det tiende, er billedet her ovenfor, dvs. selve forsidebilledet allerøverst oppe, et billede af mig selv taget direkte i frøperspektiv i blinde med kameraet vendt imod mig selv fra taljehøjde, da jeg til lejligheden havde stillet mig hen under en palme et stykke foran Basar isen ved siden af forlystelsen Monsunen inde i Tivoli i København.
 
Så mangler jeg vist efterhånden sådan set næsten bare længde- og breddegraderne, men dem kender jeg dog til gengælde desværre ikke noget om/til, så dem må du enten tænke dig til, selv regne ud eller evt. finde ud af på anden måde, hvis altså lige den del af oplysningerne er meget vigtige for dig, at vide noget om, for selve livets fortsatte opretholdelse.
 
Ellers er billedet i øvrigt taget på 6 årsdagen for Terrorangrebet i New York på en tirsdag den 11. september 2001, nærmere bestemt på i øvrigt også en tirsdag den 11. september 2007, mens krydderen viste, kl. 14:43, igen ifølge billedets exif-data fra mit daværende digitalkamera.
 
Som mere præcist er/var et Canon ixus i-Digtital på 4.0 megapixels fra Bingo Foto nede på selveste Frederikssundsvej 57 2400 København NV, sådan helt tilbage på en tirsdag den 4. november 2003, kl. 15:46:49.
 
Bagefter har jeg sat den maget farverige ramme omkring - som jo altså min hjemmesideudbyder 123hjemmeside.dk, tilbyder blandt mange andre flotte rammer, under den allertidligste redigering af selve forsiden her i forbindelsen med oprettelsen, der tilbage ultimo november 2007.

Så meget om de 10 ting/punkter vedrørende nu hhv. bl. a. både musikken, div. farver, denne skrifttype, baggrunde og billeder m.m. her på forsiden, som nu vil vare resten af denne her nu stadigvæk så yderst igangværende vinter 2011 ud.
 
Eller rettere til og med omkring eller efter vinteren 2011's så helt endegyldige afslutning fra og med tirsdag den 1. marts 2011, om nu ungefær beskedne godt og vel en måneds tid fra nu.
 
Men det betyder altså, at denne vinterajourføring 2011 af denne forside, altså kun vil vare de benævnte bare ungefær gode måneders penge frem endnu til og med altså ca. tirsdag den 1. marts 2011 eller lige der omkring efterfølgende, da det er på denne dato, at vinteren 2011 sådan immervæk rent kalendermæssigt slutter og afløses af foråret 2011.
 
Men da jeg nok i vanlig stil har meget andet at se til på de pågældende tidspunkt i form af bl. a. at gøre mit "Juledokument for 2010" i anledning af Jesus' runde fødselsdag, hele 2010 år, helt færdigt for bestandigt.

Jamen så er det jo altså nok lidet sandsynligt at jeg overhovedet får tid til at ajourføre denne forside igen for netop foråret 2011, på nu lige netop tirsdag den 1. marts 2011, men måske nok engang i løbet af dagene umiddelbart efter evt.


Det betyder jo så også, at de ting, jeg netop har nævnt i relation til div. farver m.m. selvsagt ikke passer mere - de passer kun i relation til denne vinteropdatering 2011, og vil fremadrettet være et stilbillede på mine valg fra dengang/på det tidspunkt.


Mere så du er orienteret på forhånd og ikke undrer dig alt for meget over, hvor det nu tilsyneladende ikke stemmer helt overens med den så skinbarlige virkelighed. Rent bortset fra det, er det nu tid til at komme videre med alt det, der er her på sitet, der nu er listet op nedenfor:


Her er alt, hva' der er her på sitet, listet op: 
Bortset fra det, og mht. dine muligheder, som besøgende her på sitet. 
ka' du desuden  minsandten blandt meget andet også boltre dig noget så inderligt og vild og voldsomt imellem et sandt uvejr af både vittigheder, gåder og alle div. billeder, hvis antal kun ka' blive større og større med tiden for alle 3 dele.
 
Dog kun op til ca. 10.100 styx for billedernes vedkommende i hvert fald, af sådan rent økonomiske årsager - det er jo trods alt en betalingshjemmeside. Som dog er rimelig billig, men til en vis grænse naturligvis.
 
Men helt på til 10.100 billeder sku' jeg da trods alt mene at være mere end rigeligt underholdning til adskillige både timer og døgn, selv hvis du kun ser hvert enkelt billede i ca. 5 sekunder ad gangen, så det burde vel næppe volde noget regulært problem desangående i hvert fald.

Derudover ka' du i øvrigt bl. a. også fra og med opdateringen til julen 2010, se div. videoklip herinde - herunder en reel videovelkomst på 7 minutter rent.
 
Men med denne benævnte videovelkomst, er der p.t. 7 små videoklip her på sitet - alle på under 10 minutters varighed hver, da jeg p.t. ikke ka' lægge længere videoklip herud ad gangen.
 
De varer samlet set 1.806 sekunder eller 30 minutter og 6 sekunder eller lige godt en halv times penge i alt ud af en p.t. makskapacitet på 10.200 sekunder eller 2 tomer og 50 minutter eller små 3 timer i alt.
 
Dvs. at der nu p.t. trods alt stadigvæk er 8.394 sekunder eller 2 timer, 19 minutter og 54 sekunder i alt: (kl. 2:19:54), eller små 2½ times penge i alt tilbage af den nuværende kapacitet, som dog med al overvejende sandsynlighed vil blive forøget mange gange længe inden den når at slippe helt op.
 
Så under alle omstændigheder har jeg rigeligt med plads til en ordentlig røvfuld nye videoklip, der dog ikke nødvendigvis er mere "nye", end at de sagtens ka' være digitaliseret ældre optagelser fra mit p.t. godt 16½ år gamle analoge videokamera fra SONY.
 
Det vil dog nok først være noget, der vil finde vej her til sitet her engang i begyndelsen af det nye år, altså 2011 eller alternativt endnu senere engang ude i fremtiden.
 
Så du har med andre ord en hel masse at glæde dig til på netop dette punkt, når tiden er inde og optagelserne rent faktisk ligger i en til lejligheden nyoprettet underside, og måske sågar også en tilhørende hovedside til formålet, vent at se.
 
Hvis du ikke lige er i sådan rigtig godt gammeldags 380 voltsstødet til at sidde og glane over nogle mere eller mindre ligegyldige og korte videosekvenser, ka' du endeligt desuden også læse en hel masse om mig selv - herunder bl. a. hele min fulde livshistorie indtil nu, min fulde fødselshistorie og mine hemmeligheder m.m. ikke mindst.

Du ka' fandengaleme minsandten også spille alle div. spil: Lige p.t. hele 20 styx Puslespil og 2 styx Memoryspil/Vendespil + en enkelt billedbog. Alt sammen udelukkende med mine helt egne billeder - noget der også vil komme mere af med tiden.

Er dette heller ikke lige sagen, ka' du også grifle en lille hilsen enten i min gæstebog eller direkte inde på de enkelte sider allernederst nede eller alternativt, på min Kontakt-side tilsvarende også allernederst nede, men helt ude i menubaren til venstre.

Du ka' minsandten også kontakte mig på min nye og gevaldigt lange mail-adresse:
christian.bugge.ziggy@buggiewonderland.dk
.
 
Eller skrive til min pimære mail-adrresse:
wonderland@surfmail.dk
, som ovennævnte mail-adresse i øvrigt linker til, så det er underordnet, hvilket en af dem, du bruger, mailen havner på præcis det samme sted/i samme indbakke.
 
Min sekundære mail-adresse er desuden:
buggiewonderland@hotmail.com .
Den er du jo altså selvfølgeligt også velkommen til at skrive til.
 
Men i dag har jeg den dybest set nærmest kun, for, at få adgang til de steder på nettet, som ikke ka' håndtere min almindelige mail-adresse, såsom Facebook, og jeg gennemgår den efterhånden stort set aldrig mere, hvis den da overhovedet eksisterer stadigvæk.
 
Det ved jeg faktisk ikke om den gør, da det efterhånden er flere år siden at jeg har været inde på den. Men den er da på sin vis immervæk sådan set også meget go' at ha' i baghånden som en lille ekstra adgangsforanstaltning, hvis min almindelige mail-adresse mod forventning altså i sjældne tilfælde ikke ka' bruges.
 
Så hvis du gerne vil ha' et svar/en tilbagemelding - hvilket du i de allerfleste tilfælde vil få - så er det de 2 første mail-adresser, du ska' skrive til.
 
Jeg har selvfølgeligt også en helt almindelig postadresse, som lyder: Frederikssundsvej 125B 3. sal altang. dør 1 lejl. 7 2700 Brønshøj.
 
Men hvis du vil skrive til mig ad den vej, så husk naturligvis lige at tilføje mit fulde navn: Christian Bugge, på brevet/kuvertens forside, før/over selve ovennævnte postadresse. Angående mine telefonnumre, så er de: Fastnet: 38 28 03 73 og Mobil Nr. 1 "Den gamle": 25 37 43 06, Mobil Nr. 2: "Den primære": 23 44 00 96, Mobil Nr. (jule)3: "Videomobilen": 30 44 50 73 og til sidst Mobil Nr. 4: "Reserven": 30 36 45 03.
 
Alle henvendelser alle steder er velkomne, så længe det bare ikke drejer sig om/tangerer en direkte rendyrket chikane eller noget tilsvarende.
 
Tidspunktet på døgnet er sådan set underordnet, men jeg ta'r dog ikke telefonen hhv. når jeg er på toilettet og/eller i bad eller noget tilsvarende.
 
Så er jeg ikke til at få fat i telefonisk, hverken på den ene eller den anden type telefon, så prøv igen senere eller send mig en mail eller sms eller alternativt skriv det ind i min gæstebog her på sitet, som jeg får besked om via mail fra min hjemmesideudbyder.

Kun decideret intetsigende indlæg i min gæstebog eller indlæg, der tangere chikane eller en negativ kritik/en rendyrket skideballe eller sådan noget tilsvarende, eller indlæg, jeg selv personligt tolker som værende sådan, uanset hvordan det så end er ment fra afsenderens side, vil blive slettet ret hurtigt efter.
 
Alle andre så at sige noget mere lødige indlæg - herunder naturligvis også sjove og skøre indlæg - vil aldrig nogensinde blive slettet så længe, jeg selv lever og dermed også min hjemmeside eksistere.

Og hvis jeg stik imod al forventning ad åre om nødvendigt evt. skifter hjemmesideudbyder, og opretter mig en spritny hjemmeside der, vil jeg kopiere samtlige indlæg - uanset alder - over i/til/på den nye hjemmeside.
 
Noget jeg allerede har gjort fra min gamle hjemmeside - den første gratis af slagsen på 10 MB på Komputer for Alles såkaldte K-net, godt et halvt års penge før jeg oprettede dette site - og som ka' læses under "Gamle gæstebog" under "Min gæstebog".

Så det ska' forstås helt bogstaveligt, når jeg siger, at alle lødige indlæg i min gæstebog aldrig vil blive slette i min levetid, og dvs. i de næste 30-40 års penge frem fra nu, som nævnt så ofte før bl. a. her på forsiden.
 
Men da et potentielt skift af hjemmesideudbyder i givet fald først vil finde sted, hvis og når min nuværende udbyder 123hjemmeside.dk - gud forbyde det - evt. måtte lukke ned om forhåbentligt mange år, er dette nok næppe højaktuelt sådan lige foreløbigt i hvert fald.
 
Jeg vil dog - som du sikkert nok ka' regne ud - ha' mig en hjemmeside eller noget tilsvarende i en eller anden form på livstid.
 
Og selv, når jeg er kradset af, om de førbenævnte 30-40 års penge velsagtens, vil jeg på en eller anden måde ha' visse tekster herfra - herunder min til den tid sådan helt færdiggjorte livshistorie m.m. - gjort tilgængelig for den brede offentlighed på en eller anden snedig måde fremadrettet i de jo 25-50 års tid, mit gravsted med al overvejende sandsynlighed vil eksistere i.
 
Og på min relativt store gravsten, ska' der altså naturligvis i samme periode være henvisninger til, hvor disse tekster angående mit liv og levned, nu mere præcist er plaseret - evt. i form af en QR-kode eller noget tilsvarende på selve gravstenen - hvorfor det i sangens natur også er ret vigtigt de aldrig vil blive flyttet fra denne placering - i hvert fald i de op til det halve århundrede, hvor mit gravsted vil eksistere.
 
Sådan helt grundlæggende synes jeg, at mange gravsteder og ditto sten, er alt for anonyme. Nogle bliver kulet direkte ned i de ukendtes grav, sædvanligvis kun med en anonym græsplæne hen over/oven på.
 
Andre har dog både et selvstændigt gravsted med sten på, men så står der kun vedkommendes sådan mere familiære titel, altså hhv. mor, far, farmor, farfar, mormor eller morfar eller tilsvarende.
 
Andre flotter sig lidt mere og skriver hans eller hendes fulde navn, andre igen tilføjer så også fødselsår og dødsår, men ikke datoerne i de pågældende år.
 
Det er der så tilgengæld andre igen, der vælger at gøre, men så heller ikke ret meget mere end lige det, udover afdødes fulde navn.
 
Det er selvfølgeligt folks helt eget og suveræne valg sammen med deres pårørende og senere helt notorisk også efterladte, hva' de vil ha' at der nu ska' stå på deres gravsten, og det rager jo sgu i grundet heller ikke andre udenforstående, om, hvem mennesket bag eller rettere under selve gravstenen nu engang var/er.

Altså hvem den fremmede person, uafhængigt af kønnet, der nu ligger cirkus halvanden meter nede i den rigtigt gode danske muld i knogleparken alias på kirkegården, og spiser radiser fra neden, altså er død og begravet.
 
Jeg vil bare ikke selv ende på en kirkegård - i dette tilfælde nok Brønshøj kirkegård - som en nu sådan mere eller mindre anonym stodder, der sgu ikke er ret mange andre end måske lige min allernærmeste familie, som ved hvem er, så længe de selv lever naturligvis.
 
Så derfor vil jeg efter min død - der jo, som for alle andre, også er helt uomtvistelig/indiskutabel for mig, om de 30-40 år - ha' gemt oplysningerne om mit liv og levned, og ad den vej gjort dem til offentlig skue for alle interesserede lige så nemt, som her på min hjemmeside.
 
Spørgsmålet er jo bare hvordan, men det må jeg jo så prøve at finde ud af i løbet af de næste 3-4 årtiers penge frem, inden så at sige "mit nummer bliver udtrukket oppe på øverste etage", hvis du nu forstår en fin hentydning, altså at jeg dør.
 
Så summa summarum vil denne her hjemmeside sgu i den grad bestå i en eller anden form eller noget tilsvarende, om ikke ligefrem til evig tid, så altså i hvert fald minimum min tid ud i de næste 30-40 års penge frem og forhåbentligt også end 25-50 år mere/yderligere, og dermed altså med andre ord helt ultimativt op til hele 90 års tid endnu.
 
Hvilket vil sige til engang i det herrens år 2100 og dermed den næsten gang vi har oplevet et helt århundredeskifte, som du hermed nu burde være blevet yderst grundigt informeret om desangående på forhånd.
 
Og i den periode vil der til 7. og sidst kun meget sjældent blive slettet noget herinde, men derimod kun komme mere og mere til - i hvert fald, hva' angår tekster - ikke mindst lige her på forsiden.
 
Og i lige netop den forbindelse, ka' jeg da lige informere dig om, at når nu du alligevel er herinde på sitet, må du også meget gerne ta' kopier m.m. af alt på samtlige sider og undersider - også den her forside - helt uden nogen som helst form for undtagelser af nogen art, lige så tosset du altså overhovedet vil og/eller orker. Det er også det, denne side er til for, så god fornøjelse med det hele.

Her til sidst i denne velkomsttekst, vil jeg lige komme med nogle data vedrørende oprettelsen af lige netop denne hjemmeside: Den er altså sådan helt oprindeligt grundlæggende oprettet på nu lige godt 17 døgn, ved hjælp af følgende hardware:

Et ganske trådløst tastatur: En Microsoft Wireless Comfort Keyboard 1.0A, og en trådløs lasermus: En Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 , som jo begge dele samlet set er fra sådan ungefær 2006.
 
Denne hjemmeside er endvidere helt endegyldigt færdiggjort til præsentation og link-sending, på den 2. søndag i advent 2007, på søndag den 9. december 2007, kl. 21:16:54.
 
Den blev så præsenteret for min mor og bonusfar 2 dage senere via sidstnævntes computer hjemme hos dem selv på Bellahøj, på selve tirsdag den 11. december 2007.

Hjemmesiden er derpå helt færdigoprettet pr. 2. juledag 2007, på onsdag den 26. december 2007, kl. 1:56:39, om natten. Hvorved den har været 1 måned, 3 dage, 10 timer, 47 minutter og 43 sekunder undervejs i alt: (Den 3/2, kl. 10:47:43).

Men selvom hjemmesiden nu altså for længst er færdig, bliver den i sagens natur helt kontinuerligt udbygget med flere billeder og tekst etc. med nu mere eller mindre jævne mellemrum. Så kig altså endeligt jævnligt forbi, der er næsten altid noget nyt at kigge på og fornøje sig med med herinde.
 
Til slut lige en lille opsummering fra tidligere:
Til din orientering vil jeg nu ha' denne hjemmeside lige så længe, som 123hjemmeside.dk overhovedet eksisterer.
 
Og sku' jeg evt. være i live når nu altså selveste 123hjemmeside.dk - gud forbyde det - så engang ikke eksisterer mere, vil jeg fluks hurtigst muligt oprette mig en helt spritny hjemmeside eller noget tilsvarende hos en ny udbyder på baggrund af 123hjemmeside.dk's formodede forudgående egne forslag desangående.
 
Jeg vil altså med andre ord ha' en hjemmeside eller noget tilsvarende på livstid, og dette vil p.t. nok sige end 30-40 års penge endnu om alt går vel og jeg nu får min vilje.
 
Derudover ka' jeg ydermere oplyse dig om, at jeg generelt kun sletter noget, hvis jeg enten bliver direkte bedt om det/beordret det, eller jeg føler mig tvunget til det, f. eks. pga. pladsmangel på et tidspunkt, hvor jeg ikke har råd til at øge pladsen yderligere/mere.
 
Men det vil nok aldrig være tekst - medmindre den pågældende tekst er direkte irrelevant i den givne situation - men det vil nok primært kun dreje sig om div. billeder, levende eller ej, da disse jo som bekendt, er noget af det, der fylder allermest helt generelt i enhver henseende - også her inde på hjemmesiden.
 
P.t. er der i skrivende stund lige godt end 1.713 billeder alt inklusive her på sitet ud af en samlet kapacitet på p.t. 1.900 billeder i alt, hvorved der altså er plads til yderligere 187 billeder endnu i denne henseende netop nu.
 
Og de ska' helt op på de der tidligere benævnte sådan lige godt og vel 10.000 billeder, før jeg jo rent økonomisk siger stop og begynder, at slette nogle af dem.
 
Men p.t. har det "lidt" lange udsiger, for nu at sige det meget mildt, og det bliver i givet fald først, når jeg har nye billeder at smide ind her på sitet, at jeg overhovedet bare så meget ku' finde på at slette dem, jeg allerede har nu herinde.

Billederne m.m. er dog noget jeg dog rent faktisk har og/eller ska' ha' uploadet her til nu efter købet af et nyt kamera, men de ska' først under en yderst kærlig behandling i Photoshop Elements 2.0, og efterfølgende underkastes en selektiv udvælgelse, før de endeligt ka' finde vej her til sitet i nogle til den tid helt spritnyoprettede fotoalbumssider.

Dernæst ska' jeg dog ha' skrevet under hvert enkelt af de nok flere hundrede, og i visse tilfælde sågar flere tusinde billeder i alt, men så er de nye billeder også helt endegyldigt på plads her på sitet.
 
Derpå vil en kontinuerlig, jævn og lind strøm af relativt nytagne billeder finde vej her til sitet på den ene eller anden måde med sådan yderst jævne mellemrum i fremtiden.
 
Men det er dog først når vi når op omkring de 10.100 billeder herinde, at der overhovedet ka' blive tale om, at jeg sletter nogle billeder, jeg ikke er blevet bedt om at slette af andre forinden.

Og så alligevel ikke helt. For i min første "Ladning", som jeg kalder det, altså opfyldning af mit kameras tilhørende SD-kort på 32 GB/29,7 GB, blev det til relativt beskedne 1.617 billeder.

Det er jo noget mindre end de 1.900 billeder, jeg som nævnt har plads til i øjeblikket. Og der har jeg faktisk "obskure målsætninger" alias skumle planer om, at slette størsteparten af billederne her på sitet - som alle efterhånden har en vis alder - således at jeg ka' få plads til de nye - som fremadrettet også vil være tilfældet i tilsvarende situationer.

Men inden da ska' jeg allerførst lige ha' fundet en snedig metode til at minimere en hel gruppe billeder på, på én gang, således at det altså ikke hverken ta'r alt for langt tid at minimere alle billederne eller lægge dem herud på sitet.

Jeg er bevidst om at mit Photoshop Elements 2.0 er i stand til at minimere et enkelt billede ad gangen, men om den så også ka' minimere en hel billedserie, altså gruppe af billeder, er jeg straks mere i tvivl om.

Så det ska' jeg først ha' fundet ud af om jeg kan, via bladet Digital Fotos egen hotline, som jeg efterhånden er mangeårig abonnent af, altså bladet, ikke hotlinen.
 
Men inden jeg overhovedet ka' gøre dette - i øvrigt kun om onsdagen, som er den eneste dag om ugen, hotlinen er åben for telefonisk henvendelse - ska' jeg allerførst lige ha' forskønnet de sidste billeder fra denne "Ladning Nr. 1".
 
Hvilket jeg til trods for at det nu er snart hele 9 måneders tid siden, at jeg fik fyldt kortet ud desangående, endnu ikke har formået at gøre det helt færdigt, grundet beskæftigelse til anden side.
 
Og grundet at jeg i vanlig stil har en masse jern i ilden netop til anden side, så får jeg nok næppe tid til det, før måske først engang så sent, som i andet halvår af dette herrens år 2011, eller måske endnu senere, sådan som det ser ud lige p.t. i hvert fald.
 
Så med de netop nu mildest talt "lidt halvlange" udsigter, med de der ungefær godt 1.700 øjeblikkelige billeder herinde ud af en helt samlet kapacitet på 1.900 billeder i alt i øjeblikket, er der jo ligesom et vist stykke vej op til de magiske 10.100 billeder i den totale makskapacitet, som vil holde/være gældende om ikke direkte for evigt, så i hvert fald i langt tid fremover.
 
Men når jeg så når op omkring netop dette ædle punkt, jamen så sletter jeg også alle de eksisterende helt rendyrkede fotoalbum/fotosider + eventuelle pusle- og vendespil/memory og billedbøger, for så straks at oprette nogle spritnye af slagsen alt inklusive, mens alle øvrige løse billeder på alle de øvrige sider, vil naturligvis aldrig nogensinde blive slettet.
 
Dog trods alt med den enkelte lille undtagelse, at netop disse løse billeder med tiden til sidst går helt hen og bliver så talrige, at de til sammen vil generere en samlet mængde der tangerer de der 10.100 billeder i alt.
 
Men netop dette scenarie anser jeg dog altså for værende så usandsynligt, at det nok næppe vil ske i min levetid, men i modsat fald ka' jeg jo håbe på, at jeg er blevet så velhavende, at jeg jo qua denne "rigdom", har fået råd til at øge pladsen på min hjemmeside lidt mere til den tid, således, at der altså også ka' blive god plads til de til den tid så ganske nyankomne billeder.
 
Hvorom alting er, så har lige netop denne side af sagen, sågar rigtig meget lange udsigter. Og sku' dette imod al forventning, blive aktuelt engang ude i fremtiden, må jeg jo til den tid ta' stilling til, hva' jeg så i givet fald gør med de muligheder jeg evt. måtte ha' til rådighed desangående på dette så pågældende tidspunkt. 
 
Sådan helt generelt ville jeg med jævne mellemrum allerhelst bare blive ved og ved med at fylde nye ting ind her på sitet i én uendelighed, helt uden at slette noget som helst overhovedet på noget som helst tidspunkt uanset tidsgrænsen fra nu af og indtil jeg dør.
 
Men det er min økonomi beklageligvis ikke rigtig til - jeg har jo ikke ligefrem en økonomisk formåen som en elastik, selvom jeg gerne ville ha' det.

Så jeg må desværre slette nogle digitale billeder og videoklip med jævne mellemrum, men det bliver kun når det er absolut tvingende nødvendigt for mig i en eller anden sammenhæng, og under ingen omstændigheder før da, eller for min fornøjelses skyld.
 
Så summa summarum har du p.t. mere end rigeligt tid til studere og evt. gemme/downloade enten nogen af eller sågar samfulde af alle mine ganske mange billeder m.m. her fra sitet, på din egen computers harddisk, hvis du vil.
 
Og skulle du i fremtiden komme tilbage og opdage, at enten et eller flere billeder her på sitet evt, var blevet slettet, som du gerne vil ha' fat i, er det bare en mail eller opringning, så vil jeg gøre alt for at finde det/de pågældende billeder m.m. frem og maile det til dig, hvis du i sangen natur bare oplyser din egen mail-adresse - og det mener jeg helt seriøst.
 
Så slap bare helt af, der vil næsten altid være noget nyt, at se på, og det gamle bliver som sagt kun meget sjældent slettet, og hvis det gør, ka' det under alle omstændigheder fremskaffes på en eller anden måde. Om ikke andet, så i hvert fald ved at lægge det ud på sitet her igen.

Dog med den ene lille, men ikke helt uvæsentlige undtagelse, at jeg - gud forbyde det - evt. sku' få en ondsindet virus på min egen computer, som smadrer hele harddisken inklusive hele dens dataindhold - eller harddisken intern som ekstern evt. sku' gå i stykker af andre årsager - i sådan en grad i begge tilfælde, at det ikke på nogen måde ka' gendannes igen uden at jeg har formået at ta' en backup af det.
 
Så ka' det i segens natur ikke fremskaffes, medmindre jeg er så heldig at div. data på harddisken netop ka' gendannes eller jeg evt. har lavet netop backup af indholdet i tide i en eller anden form.
 
Men jeg håber selvfølgeligt ikke på og/eller regner med, at jeg får en sådan virus m.m. på min computer på noget som helst tidspunkt ude i fremtiden. Det fik jeg i foråret 2005, og har bestemt ikke lyst til at prøve det igen.
 
Bortset fra det, så er det dog kun, når det gælder data, jeg ikke rigtig sletter noget her på sitet. Når det gælder grafikken, ser det straks altså til gengæld en lille bitte smule anderledes ud.
 
Jeg vil dog aldrig ændre grafikken på nogen af de for længst allerede helt færdiglavede undersider, medmindre der selvfølgeligt er en virkelig god grund til det.

Men her på forsiden vil jeg - som ellers udførligt beskrevet i indledningen - typisk ved hvert af de 4 årstidsskift i løbet af hvert år + altså også minimum julen, som noget tidligere beskrevet i flere omgange, skifte hhv. både baggrunden, designet og musikken m.m. ud herinde på forsiden som sagt.
 
I lige netop denne ædle forbindelse, vil altså selve hjemmesidens baggrund dog i sagens natur så også være skiftet på de andre sider.

Så det vil minimum blive udskiftet jævnligt, men også andre ting på div. undersider m.m. vil enten blive skiftet helt ud, få tilføjet mere indhold eller blive direkte forøget med nye sider og undersider m.m.
 
For dybest set er denne hjemmeside oprettet, for, at fortælle "lidt" om mig selv og mit liv. Og det er nu primært baseret på en ordentlig røvfuld digitale billeder, jeg som nævnt lægger herind på hjemmesiden løbende.
 
Deruudover har jeg en masse tekster, jeg jo altså både ska' ha' skrevet og lagt herud på sitet i en forhåbentligt ikke alt for fjern fremtid.
 
Men da det drejer sig om en samlet og sgu sådan næsten helt uoverstigelig mængde på lige omkring 1.500-2.000 A4-sider i alt, og jeg også har en hel masse andre ting at se til, vil dette nok også ta' lidt tid før immervæk det hele er på plads desangående. Men det vil dog i sådan større eller mindre omfang blive lagt herud løbende lidt ad gangen.

Så summa summarum er der som nævnt nu næsten altid noget nyt, at se på her på sitet. Derfor vil jeg sige: "På gensyn, og kom snart igen, når du engang er færdig herinde. Og gi' dig endeligt god tid.
 
Du ka' meget, meget nemt fyre flere timer, ja, sågar flere dage eller evt. hele uger og måske også måneder i yderste konsekvens, af herinde, og det ska' du være helt uhyggeligt meget mere end bare velkommen til, at gøre, hvis du lyster og ikke helt uvæsentligt, desuden naturligvis også har den fornødne tid til det ikke mindst.
 
God fornøjelse med det hele og på gensyn!! Og i øvrigt velkommen til afslutningsdelen om et lille bitte øjeblik her hinsides overskrift og opdeling m.m. lige her umiddelbart nedenfor. Hej, hej!!


Velkomstteksten her, er nu helt endegyldigt afsluttet for bestandigt her på tirsdag den 19. juni 2018, kl. 5:36:24, om morgenen. 

Afslutningen

Nyeste kommentarer

24.10 | 03:34

Tak fordi, du finder ovenstående tekst morsom. Jeg har dog siden hen fundet frem til sitet: www.timeanddate.com, hvor man bl. a. ka' lave mere præcise timere.

22.10 | 17:24

lol

27.02 | 14:05

Lyder forfærdeligt :/

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.09 | 14:54

Hej Christian, psykiater Kurt Rasmussen indstillede mig til førtidspension i 1996, - hvorfor han ikke, som du skriver gik pension i 1989, men 1999 😊